Isli by ste s tymto k lekarovi? Po odbere krvi mi okolo vpichu fajnovo napuchlo a klby prstov mi takto zcerveneli. Neviem ci to je nejak nebezpecne alebo sa to vstrebe. Kamaratka - doktorka farmacie mi poradila ist si to nechat pozriet lebo nevie co to je. Tak co vy na to? este doplnim ze ked zovriem past tak to aj slusne boli...
Ty nad cim rozmyslas? Jasne, ze by som s tym isiel k lekarovi, aj hned. Tym, ze pojdes k lekarovi pokazit nic nemozes. Tym ze by si k nemu nesiel tu to riziko je. S nevysvetlitelnymi opuchmi nie je sranda
Aj ja by som ti poradil ist k doktorovy, Mojej mame ktora sa relativne nedavno dala zaockovat proti chripke viskocili taketo bodky na ruke aj na nohe ale ona s tym nikde nesla a zmyzlo to no mozes mat nieco ine takze v kazdom pripade by som to nepodceňoval
jj ako nikdy nevies co sa stalo napr ihla abo daco mohlo byt poskodene a nemuselo byt sterilne mohlo dojst s dacim do kontaktu a nevies co mas :-/ ono pri zdravi neexistuje risk a ked daco je sa vzdy pocita s horsou hypotezou
callop napísal:uz som bol.. citujem: "mozno to je len podliate krvou... sestricka dajte mu tam (neviem aku ale nie octanovu) mast"
takze takto som dopadol... teraz to mam mat dva dni obviazane
slovensky doktor ti ine ani nepovie. preto k nim ani nechodim , taku diagnozu so ti mohol aj ja naordinovat. podla mna to nebude podliate krvou , ale neviem . uvidis.
callop napísal:Isli by ste s tymto k lekarovi? Po odbere krvi mi okolo vpichu fajnovo napuchlo a klby prstov mi takto zcerveneli. Neviem ci to je nejak nebezpecne alebo sa to vstrebe. Kamaratka - doktorka farmacie mi poradila ist si to nechat pozriet lebo nevie co to je. Tak co vy na to? este doplnim ze ked zovriem past tak to aj slusne boli...
neviem ale taketo skvrny mala moja mama.. teras ma reumatidnu artritidu v dost pokrocilom stadiu(nastastie uz stoji) a ma prsty vykrutene jak paragrafy... cize jednoznacne doktor, a ket ti povie bullshit bez za reumatologom