Mam jej dat sancu?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
snaque
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa snaque »

Ked nehladas vazny vztah a chces si cez vikendy uzit tak jej sancu daj...

ale neviem co hlada ona...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

p4ra napísal:Nerobte zo seba moralistov, lebo nimi nie ste. Keby ste boli v jeho situacii, urobite to iste. Sam hovori, ze dievca nebolo spite pod obraz bozi, taktiez si vsetko pamata. Nezneuzil ju nijako.

Podla mna jej mozes dat sancu. Nespravila nic hrozne, ani ty, za co by ste sa mali odsudzovat, ci byt odsudzovani.
Ty mne ides hovorit, ze nemam byt moralista? Wtf? :D
Poviem ti tak, aj keby pride za mnou neviem ako pekna zena, ktoru vobec nepoznam, tak by som mal problem sa jej vobec neak "dotknut", nie to este nieco do nej strkat. Nehovoriac o tom, ze vonkoncom nie, keby ma vypite.
Ja viem, ty si zvyknuty na taketo veci, ved isto kazda baba co ta vidi ma problem udrzat kolena spolu. Priznam sa, ze tiez s tym mam problem, ked ta vidim na tom avatere. :)
Imho, robit taketo kraviny a potom cakat, ake to bude mat nasledky? Nemam 15. rokov. :roll:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

bla bla bla bla bla heh cital som asi do polovice tak sry :-) no k teme sancu heh co onej vies ??? lebo to co sa stalo tebe sa mne stalo v lete v parku, jedna nemenovana baba chcela ucit frisbee ucil som ju a skoncili sme dade uplne inde dodnes to nechapem jak sme sa tam dostali :-/ bo to neni moj styl, ale oco ide ta baba pustila zatial iba 2 ludi do nohavic svojho byvaleho s ktorim bola vyse 2 rokov pustila ho tam po pol roku a man na prvom stretnuti :-D, proste sympatie takze toto musis zhodnotit ci si bol fakt ty taky sympos abo sa jej fakt hocikto dostane do nohavic. Ale ak ti ide len o sex tak si uvedom iba to ci si taka svina a dokazes potom sam zosebou zit ja to proste neviem a vela kamosiekl mi uz povedalo ze mal by som viac mysliet naseba a menej nane a zneuzivat taketo situacie lebo oni keby neceli tak dotoho nejdu. (Aj moja babicka povedala vzdy zato mozu len baby lebo keby nechceli tak nohy neroztahnu a ked neroztahnu chlapci si mozu ist akurat utret do travi)
Takze verdikt skus najprv zacat s nou stretavat a spoznat ju a potom sa rozhodni ci ju budes len zneuzivat ako vtaciu budku alebo sa ti podari mozno zalubit. Alebo posles jej fotku aj s cislom mne a ja byvam v BA :-D
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Re: Mam jej dat sancu?

Príspevok od používateľa Te-wei »

will.i.am napísal:Mam taku malu dilemu...
V sobotu sme boli u kamosa na byte... No a prisla tam jedna kocka... Zbalil som ju, bozkavali sme sa nakoniec som ju vyprstoval. Ja som nic nepil.. Ona len trochu do nalady... Nic som necitil.. Bol to pre mna len taky ulet... Ona sa mi vsak ozvala ci si spolu nezacneme... Ked ja neviem... Znova dievca ktore je take povolne ci sa s nou oplati mat nieco viac ako taku neviazanu zabavu... Dalsia vec je, ze ona chodi so skoly do blavy ja do KE a videli by sme sa len cez vikendy...
Obaja mame 20... tak co si o tom myslite? Mam jej dat sancu? Alebo mam radsej lovit v inych vodach :)

//Edit: Snad neporusujem pravidla s temou s takym miernym sexualnym podtonom... lebo podstata je ina ako sex :D
Chlape máš 20, zadaný si neni tak si uživaj život,,, neviem čo viacej by si chcel počuť,,,
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Nedaj sa dokopy hneď s prvým dievčaťom, ktoré prišlo do rany
Hipollita
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Hipollita »

Podla mna mozno aj ano...ale nie hned. Trosku viacej sa spoznajte a uvidis co je to zac....:)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

erytrocyt napísal:Nedaj sa dokopy hneď s prvým dievčaťom, ktoré prišlo do rany
:smt048 :smt048 ano to je dobra rada ktorej by si sa mal drzat
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Vsetci ste zasadovi a silni muzi, fakt by ma zaujimalo ako by ste sa v skutocnosti zachovali frajeri.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak ako som to napísal, tak by som sa zachoval. Neposkladám sa pre každú pipku, ktorá na mňa "žmurkne".
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mi-chau napísal:Vsetci ste zasadovi a silni muzi, fakt by ma zaujimalo ako by ste sa v skutocnosti zachovali frajeri.
nevravim ze by som o tom nerozmyslal :D ako "disco romanik" to nieje zle ale nieco vazne by som isto za tym nehladal
mi-chau
Darca
Darca

erytro tebe verim ale ostatnym nie, a mimochodom keby si bol volny a prisla by za tebou halle berry ze potrebuje prevetrat tiez by si jej vysvetlil ze najprv do kina?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

nechápem , čo robíš také haló z toho , však čo je prikázanie , že keď si s ňou pôjdeš niekde sadnúť automaticky s ňou musíš začať chodiť ?
spoznaj ju , ak by sa Ti veeeeeľmi páčila vtedy si začni ... ak iba mierne , určite nie , maximálne ju pravidelne trtkaj pokiaľ sa nezunuje
chápeš , keďže máš 20 načo vzťah ? vieš o čo všetko Ťa to pripraví ? :D
erytrocyt napísal:Tak ako som to napísal, tak by som sa zachoval. Neposkladám sa pre každú pipku, ktorá na mňa "žmurkne".
ehm :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:erytro tebe verim ale ostatnym nie, a mimochodom keby si bol volny a prisla by za tebou halle berry ze potrebuje prevetrat tiez by si jej vysvetlil ze najprv do kina?
Počkaj počkaj. Ak máš namysli prevetranie lajdáka v dobe kedy nemáš priateľku, tak jasné že po kratšom rozmýšľaní by som Hall Berry šancu dal :D
Ale čo sa týka vážneho vzťahu, nie, tak toto nie.
mi-chau
Darca
Darca

no lebo ked mne na party zacne kratko-znama slecna olizovat ucho nerozmyslam nad tym ci budeme byvat u nej ci u mna...
//erytro : hehe napriklad :D
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

mi-chau napísal:no lebo ked mne na party zacne kratko-znama slecna olizovat ucho nerozmyslam nad tym ci budeme byvat u nej ci u mna...
njn, v taky čas uvažuješ nad inými vecami, ako napr. či skončíte dnes večer u nej, alebo u teba doma
kinjeril
Moderátor
Moderátor

mi-chau napísal:Vsetci ste zasadovi a silni muzi, fakt by ma zaujimalo ako by ste sa v skutocnosti zachovali frajeri.
Tak, ako som to napisal. Staci ti to, frajer?
mi-chau
Darca
Darca

kinjeril napísal:Tak, ako som to napisal. Staci ti to, frajer?
No takze Halle berry nemoze mat kazdeho muza na planete... ake smutne
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Neviem ci kazdeho, ale minimalne o jednom viem. Take tazke pochopit to?
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Kľud, chalani :)
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

schw33k napísal:nechápem , čo robíš také haló z toho , však čo je prikázanie , že keď si s ňou pôjdeš niekde sadnúť automaticky s ňou musíš začať chodiť ?
spoznaj ju , ak by sa Ti veeeeeľmi páčila vtedy si začni ... ak iba mierne , určite nie , maximálne ju pravidelne trtkaj pokiaľ sa nezunuje
chápeš , keďže máš 20 načo vzťah ? vieš o čo všetko Ťa to pripraví ? :D
Ja by som ti poradil to isté ... :wink:
Napísať odpoveď