dobru knihu

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
NuSuey
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

dobru knihu

Príspevok od používateľa NuSuey »

rozmyslam ze si kupim nejaku zaujimavu knihu.. proste mi uz chyba to listovanie papierovymi stranami :)

rozmyslam napr nad takym nieco ako Anjeli a demoni od D.Browna..

ale necham miesto pre vase tipy.. aku knihu by ste mi odporucili?
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Anjelov a demonov si za nic na svete nekupuj :new18:
Ak chces knihu od Browna tak uz radsej Bod klamu...
Ale ja osobne by som aj tak uprednostnil inych autorov. Skus knihy Kto chyta v zite alebo 1984. Su sice kratke, ale dobre. Ak mas ake take znalosti matematiky a informatiky urcite by si nemal pohrdnut knihou Pocitac Hamlet (nazov je trochu matuci, ale kniha je to skvela). A v neposlednom rade odporucam Ako sa stat hlupakom (autora si nepamatam).
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:Anjelov a demonov si za nic na svete nekupuj :new18:
Ak chces knihu od Browna tak uz radsej Bod klamu...
Ale ja osobne by som aj tak uprednostnil inych autorov. Skus knihy Kto chyta v zite alebo 1984. Su sice kratke, ale dobre. Ak mas ake take znalosti matematiky a informatiky urcite by si nemal pohrdnut knihou Pocitac Hamlet (nazov je trochu matuci, ale kniha je to skvela). A v neposlednom rade odporucam Ako sa stat hlupakom (autora si nepamatam).
nuz pocul som aj kladne reakcie na tu knihu.. no k starsim veciam sa chcem dostat casom.. aby ma citanie neodradilo, proste zacat niecim co by ma bavilo citat.. a potom zachadzat k dalsim autorom.. kniham :)

inak dakujem za odporucania.. istotne sa necham inspirovat :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

NuSuey napísal:nuz pocul som aj kladne reakcie na tu knihu.. no k starsim veciam sa chcem dostat casom.. aby ma citanie neodradilo, proste zacat niecim co by ma bavilo citat.. a potom zachadzat k dalsim autorom.. kniham :)

inak dakujem za odporucania.. istotne sa necham inspirovat :)
Ak chces nieco co by Ta bavilo citat tak urcite Kto chyta v zite. Na tom sa nasmejes, je to pomerne lahke a prijemne citanie. Cela kniha je koncipovana tak akoby ju pisal 16-rocny chalan, ale fakt sa to podarilo.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Tak napríklad knihy od Allena Ginsberga by som ti odporúčal to sú riadne veci alebo ako už bolo spomínané George Orwell 1984 alebo Zvieracia farma.. Len preboha nečítaj nič čo si bude hovoriť ženský román :D
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

no tak nakoniec som si kupil D.B:Anjeli a demoni

nanestastie som si tu knihu nechal u rodicovcov cez vikend, cize - hoci som planoval ju citat cez tyzden, kedze je odomna vzdialena vyse 50km tak nemozem :)

a to som si cez vikend chcel spravit pekny program - ale zrejme budem musiet zajst zase k rodicovcom :) co clovek nespravi pre knihu :oops:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

pre pripravu vyletu na Ukrajinu sa mi nakoniec podarilo obejdnat si Lonely Planet o Ukrajine, ukrajinsku phrasebook a knihu o irskom jazyku a kulture obe tiez od LP. uz sa tesim ked mi pridu. spaja to uzitocne s este uzitocnejsim: info o UKR, ukrajinsky jazyk, irsky jazyk a to vsetko po anglicky
Napísať odpoveď