NuSuey: Ta hra bola parada, dobre si to pamatam. Viem, ze ked sa ti podarilo nejak vyhrat ci co to, tak ti napisao napis Mewon
Aká bola vaša prvá PC hra?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Asi to bola Dyna Blaster alebo Dangerou Dave niekedy v roku 1993. V neskorsich rokoch to bol potom Lotus, Prehistorik, Winter, Summer, Lion King, no a potom prisla lahodka Transport Tycoon. Samozrejme veci ako Dune 2, Warcraft 2, Suppaplex, Duke Nukem 3D, GHL 91, SimCity ci tiez SimCity 2, Commander Keen, F29, A10 Cuba, motorky a formule od firmy Accolade z roku 1989 ci z ktoreho to bolo..., no krasne hry, takze som skor old school. Co sa tyka zhodnotenia, tak si myslim, ze hratelnost hry Transport Tycoon nebola a asi ani nebude pokorena, mozno tak multiplayerovkami, ale singleplayer hry tuto hratelnost urcite neprekonaju.
NuSuey: Ta hra bola parada, dobre si to pamatam. Viem, ze ked sa ti podarilo nejak vyhrat ci co to, tak ti napisao napis Mewon
-
ikovan
Darca
To si pamatam.. to boli dobre hry iked ja vravim ze na Didaktit M boli najlepsie .. pamatam ako som s ocinom znicil klavesnicu na tych olympijskych hrach.. predsalen sa dvom lepsie bucha do medzenriku ako jednemureno23 napísal:1. Bumpy (mozno predchodca pacmana, tiez super hra)
2. Raptor (vesmirna strielacka)
3. Letne Olympijske hry (ked si pomyslim kolko krat som v tej hre stlacil medzernik)
4. Prince of Persia 1 (vzdy som si na to zapol aj cheaty)
ach jaj,, ta 386-ka
inak ak by ste neportestovali tak by som rozvinul diskusiu o najlepsiu a pokial mozno najstarsiu hru.
-
Eru
Light Professional
uplne zaciatky som prezival na golden axe, duck tales a podobnych klasikach ktore neboli prilis strasidelne... ale prva hra ktoru som hral bez najmensej pomoci na vlastnom pc bola NFS:Hot Pursuit. bolo to v roku 1998 a mal som 8 rokov. hned za tym nasledovalo theme hospital a transport tycoon. 2 roky nato AoE2
najlepsia stara hra bola pre mna vtedy duck tales. teraz TES: Arena
super tema btw
-
ikovan
Darca
jojo.. tak to mas pravdu .. ked som ja hral prvy tycoon tak som bol uz ostrielany.. klasiky boli najlepsie heherochedo napísal:raptor rulezz - perfektna hra... tiez som hral old school klasiky..
apogee, accolade ... dnesne hry su uz onicom... hratelnost sa na tu doby vobec nechyta
A raptor .. som si najprv nevedel spomenut .. ale som si to vygooglil a myslim ze mam o niekolko rokov menej
Opravdu vůbec nevím co to bylo za PC, ale mělo to jenom DOS, mělo to monitor na kterém bylo všechno oranžové na černém pozadí a hrál jsem na tom buď Bounce (tu kuličku co skáče po levelech) nebo Prince a nebo potom už ty závodničky a motorky od té firmy co už tady zmiňovalo více lidí, pak rozhodně Ugh!, Prehistorika, Pac-Man, teďka ještě kdysi i ty kočky co jsou na první straně, takové tanky atd. No jo to byly časy, bombastické hry! 
-
blitzkrieg
Professional