Literatura

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Literatura

Príspevok od používateľa M@rt1n »

pls ucitelka nam dala na domacu ulohu :

Zamyslite sa nad chladom ľudí a nad posolstvom Vianoc

ja som z toho vymlety ja neviem co tam mam napisat a ma to byt aspon na jednu stranu maleho zosita pls ludia poradte mi surne :cry: :cry:
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

A zamyslel si sa dostatocne hlboko? Uvazuj...chlad v ludoch maju zlomit vianocne sviatky. Je to priam idealne, lebo vacsinou sa prave zima povazuje za mrtve obdobie. Chlad ma ostat von, teplo dnu. Pis vlastnym jazykom.. a nepozeraj tak na monitor :wink: napisat sloh za Teba je ublizenie tvojmu rastu. Ci budes radsej cakat na splet odpovedi ktore zlepis /pastnes/ v celok :twisted: ? A nie, nie si stoho vymlety, len nemas guraz ist do toho s tvojim subjektivnym pohladom.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Veď napíš nejaké žvásty o tom, akí sú ľudia k sebe chladní, ako sa naháňajú len za kupovaním vianočných darčekov, ako nemyslia na seba, ako nás ovláda konzumný spôsob života a uponáľaný svet, aké je to dobové robiť aj cez sviatky a nemať čas na rodinu, nevedieť si oddýchnuť ani cez sviatky a ako by to malo vlastne byť, aké je posolstvo Vianoc, kde zanikli tradičné hodnoty - láska, priateľstvo, spolupatričnosť, Vianoce v rodinnom kruhu. Či teba sa toto vôbec netýka? Ľahšiu tému ste už ani nemohli dostať :roll:
Napísať odpoveď