Tak potom neviem uz co poaradit....ale tak ked sa zacne s nimi bit, tak si myslim, ze to bude nekonecne....raz ich zbije on, potom si oni niekoho zavolaju na neho a takto to pojde dokola....IMI napísal:cim menej si ich budes vsimat tim viac problemov bubu vytvarat
Bitky
No to bude asi tym ze sa im naozaj nemoze nic stat.J.O.S.E napísal:btw. napríklad ja by som si pred desiatimi rokmi do takých 15-16 ročných ani nevyskočil a dnes to je bežne že deti vyskakujú a majú pocit že sa im nič nemôže stať - prečo je to tak to nech si každý zodpovie sam
Mali by v skolach zaviest poriadny renger vycvik, a decka trestat jak volakedy, a potom by sa pocet takychto harantov mozno aspon znizil.
A moja rada je, ze ich vytrieskaj a potom si najdi inu cestu do skoly aby ta tam na druhy den necakali.
nie vzdy sa da ist do/zo skoly roznymi cestamikali520 napísal:A moja rada je, ze ich vytrieskaj a potom si najdi inu cestu do skoly aby ta tam na druhy den necakali.
Hippolita:
už som sa presvedčil, že podobné veci ženy chápu vždy absolútne ináč. Chlapi majú prosto vrodené veci, ktoré ty nedokážeš pochopiť (tak ako chlapi nedokážu pochopiť MNOHO vecí čo robia ženské), tak sa to nesnaž riešiť. vrodená hrdosť, sebaúcta, snaha obhájiť svoje isté postavenie, všetko toto ženy a muži vnímajú ABSOLUTNE odlišne.
k tomu, že poznáš baby, čo tiež dostali-ak od chlapov tak tých by s takými by sa moje ruky rady spoznali. je to jedna z absolutne základných zásad, že nech ženy robia čokoĺvek, nemáš právo ich udrieť (nevyťahujte na mňa ohrozenie života, to je celkom iné kafe). to je celkom iné keď je to harantka a ked je to harant.
A J.O.S.E - som si istý, že rozhovor v škole by bol skutočne dobrým riešením. (ak si naozaj myslíš, že to niesú iba ďalšie silácke reči, že ak ich zmlátiš niekoho na teba zavolajú.)
už som sa presvedčil, že podobné veci ženy chápu vždy absolútne ináč. Chlapi majú prosto vrodené veci, ktoré ty nedokážeš pochopiť (tak ako chlapi nedokážu pochopiť MNOHO vecí čo robia ženské), tak sa to nesnaž riešiť. vrodená hrdosť, sebaúcta, snaha obhájiť svoje isté postavenie, všetko toto ženy a muži vnímajú ABSOLUTNE odlišne.
k tomu, že poznáš baby, čo tiež dostali-ak od chlapov tak tých by s takými by sa moje ruky rady spoznali. je to jedna z absolutne základných zásad, že nech ženy robia čokoĺvek, nemáš právo ich udrieť (nevyťahujte na mňa ohrozenie života, to je celkom iné kafe). to je celkom iné keď je to harantka a ked je to harant.
A J.O.S.E - som si istý, že rozhovor v škole by bol skutočne dobrým riešením. (ak si naozaj myslíš, že to niesú iba ďalšie silácke reči, že ak ich zmlátiš niekoho na teba zavolajú.)
To je pravda, ale zrejme asi moc na vyber nema. Moze to bud nechat tak a nevsimat si ich, (co podla mna nema vyznam lebo nakoniec si budu dovolovat cim dalej tym viac a aj tak to skonci bitkou) alebo ich zmlatit hned a potom cakat odplatu a potom sa moze pred odplatov jednoducho skovat resp utiect, po takom mesiaci sa na to uz zabudne.turtlak69 napísal:nie vzdy sa da ist do/zo skoly roznymi cestamija osobne by som si to nemohol dovolit. mohol by som vymenit akurat tak autobus za elektricku. no a elinou to mi trva cesta cca 60 minut a busom cca 40 (ked idu spoje). obcas to za to nestoji
ak sa da zmenit cesta do/zo skoly, tak by bol tento sposob asi idealny
najvecsia blbost je si na niekoho zavolat kamaratov najlepsie je ist na ferovku a nie 10 na jedeho tym si nic nedokazem ale jestli sa da bitke vyhnut tak sa nej vyhybam aj ked som bol asi 5-7-mak tak som sa mlatil stale a dostla som na hubu mozno 2krat ale mlatit sa je pre male deti alebo ked na nejakeho debila nic neplati
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
s takymto niecim som sa zoznamil aj ja ked som dal spoluziakovy cez fasadu, k teme take nieco ze si niekto zavola kamaratov na nejakeho chudaka co nic nerobi a proste sa im nepaci ako sa sprava (ze je tichy a nic nerobi, najznamejsie pripady) tak ho zbijuLukáš Kumančík napísal:najvecsia blbost je si na niekoho zavolat kamaratov najlepsie je ist na ferovku a nie 10 na jedeho tym si nic nedokazem ale jestli sa da bitke vyhnut tak sa nej vyhybam aj ked som bol asi 5-7-mak tak som sa mlatil stale a dostla som na hubu mozno 2krat ale mlatit sa je pre male deti alebo ked na nejakeho debila nic neplati
Ja bitky nevyhladavam nemam to rad a bil som sa len raz v osmej triede na zakladke skoro som vyhral
.... ale obcas mam pocit ze niektory to priam vyhladavaju teraz v piatok som siel von s jedneho klubu a take uzke dvere boli no a jeden tam do mna tukol a zahustil ze "ty si do mna tukol niesi niejaky drzi ?
" a zacal zmotavat reci o chvilu pri nom boli kamarati partia ta som i rozmyslal ci k niecomu nedojde , ale tak ja som bol tiez s kamaratmi a ked sa chalan vyrozpraval tak som sa otocil a isiel prec
správa
s týmto výrokom úplne súhlasim, ja som sa snažil ich ignorovať, ale sú to také individuá, ktoré sa vdaka tomu že ich ignorujem cítia byť silnejšími a ešte viac si dovoľujú, ved minulé mi preletela snehova guľa okolo hlavy asi desať centimetrovIMI napísal:cim menej si ich budes vsimat tim viac problemov bubu vytvarat
Sepiroth - celkom dobrý nápad zabehnúť si za ich tridnou na zakladku len či mi kompetentní budú veriť, a navyše ja na to nejako nemám čas ked sa s nimi stretavam na chodniku tak samnestíham do školy a vždy len dobieham a neviiem odkiaľ nabrať tú zhruba hodinovú časovú rezervu na to zajsť si k ich riaditeľovi aelebo trienemu.
btw. dnes som ich chválabohu nestretol takže v pohodke ale to bolo spôsobené asi tým, že som veľmi neskoro išiel do školy a len tak tak som dobehol
ani nápad s pár facakami nie je zlý len nevýhdoou je že sa s nimi stretávam na dosť frekventovanom mieste takže to by budilo u ľudi nazor že začínam ja a to je to čo práve nechcem
správa
ja tipujem takých 13-14 rokov, ja nehvoorim že su to nejaký zabijaci len ma serie to že si dovoľuju vykrikovať na ulici akokeby sa im nemohlo nič stať, oni si dojdu z valala kde sa cítia byť neohrození a to prenášajú aj do mesta lenže im raz jednu prije___ tak budem mať problemy len ja z toho bo dojdu k mamkam a budú fnukať a zrazu všetko čo provokovali tak to akoby sa nikdy nestaloIMI napísal:kolko maju rokov ? ked nic ine nepojde tak mi čingni dve po papuli chyt ho za gagor a zacni na nho vrieskat ze ekd sa neukludni dostane este viac. malo by to pomoct
hmm..ze bitky...ja sa sice nerad bijem, ale ked si niekto neda povedat tak mu to niekedy treba aj manualne vysvetlit...
napr velky hrdinovia sa stale snazia urazat NAJ kamaratku, beru jej veci (hlavne telefon), idu s nim domov a nechcu jej ho dat...no tak co mam robit? ich pekne poprosim aby jej ho vratil a ked reaguju tym ich: "hovno...ku*va to je..." a podobne tak sa ich pytam, ci si ho mam zobrat...no a raz mi ho nedali...potom isli s placom domov vsetci traja...
sak ked su retardi a pustili by sa do mna naraz...ale tak vysvetluj to debilom...
inak sa nezvyknem bit...ja to nevyhladavam a vzhladom k mojim proporciam (200 cm, 95 kg) ani mna nezvyknu vyhladavat ako druheho do bitky takze si zijem celkom pokojnym zivotom...
napr velky hrdinovia sa stale snazia urazat NAJ kamaratku, beru jej veci (hlavne telefon), idu s nim domov a nechcu jej ho dat...no tak co mam robit? ich pekne poprosim aby jej ho vratil a ked reaguju tym ich: "hovno...ku*va to je..." a podobne tak sa ich pytam, ci si ho mam zobrat...no a raz mi ho nedali...potom isli s placom domov vsetci traja...
sak ked su retardi a pustili by sa do mna naraz...ale tak vysvetluj to debilom...
inak sa nezvyknem bit...ja to nevyhladavam a vzhladom k mojim proporciam (200 cm, 95 kg) ani mna nezvyknu vyhladavat ako druheho do bitky takze si zijem celkom pokojnym zivotom...
konyk87 to s tou babou je svätá pravda
k tým prckom: najprv im tým skús iba pohroziť, deti sa zvyknú zľaknúť ("ak nedáte okamžite pokoj hpdím reč s vaším riaditeľom" pomáha) a ak nedajú, tak za ním zájdi poobede. V každom prípade sa nevyhrážaj a ak neprestanú, tak nič neurob, to by si si iba mnohonásobne pohoršil.
k tým prckom: najprv im tým skús iba pohroziť, deti sa zvyknú zľaknúť ("ak nedáte okamžite pokoj hpdím reč s vaším riaditeľom" pomáha) a ak nedajú, tak za ním zájdi poobede. V každom prípade sa nevyhrážaj a ak neprestanú, tak nič neurob, to by si si iba mnohonásobne pohoršil.
100% svojich bitiek som vyhral pretoze u nas v triede sa nikto nevie bit, proste ked pozeram ako sa moji 2 spoluziaci biju, tahaju sa za bundy, valaju sa po zemi a ziadne udery tam nevidim, na to sa neda pozerat
ked ma niekto vyprovokuje na bitku tak mu dam a je mi v tej chvili jednu co sa mu stane
to asi preto lebo som vyrastal na nasej ulici kde sa poobede vonku nehra futbal ci hokej ale kde sme sa bili 
správa
Sepiroth:
no dnes som vyskúšal to čo si mi poradil a jeden z tých faganov nato, že on si môe hocičo robiť počas voľna - ma dobre pobavil, ale nepochopil to že si na neho môžem hocičo vymyslieť on mal na mysli iba ten podj__. - no proste vydlak
dnes si na mna vyskakovali opäť a už začínam pochybovať či sa tento spor da vyriešiť mierovou cestou, si dovolil namoje plece ruku položiť ale hned ju aj zobral späť ked som mu pomohol k tomu svojou silou ale nič som mu neurobil, a ešte ako rozmatnané decko mi hovoril že už dostanem bo že si troch kamošov zavola na mna - tak čo mam robiť - už v škole som rozmyšľal aj o slznom plyne myslíte si že by to mohlo pomôcť
no dnes som vyskúšal to čo si mi poradil a jeden z tých faganov nato, že on si môe hocičo robiť počas voľna - ma dobre pobavil, ale nepochopil to že si na neho môžem hocičo vymyslieť on mal na mysli iba ten podj__. - no proste vydlak
dnes si na mna vyskakovali opäť a už začínam pochybovať či sa tento spor da vyriešiť mierovou cestou, si dovolil namoje plece ruku položiť ale hned ju aj zobral späť ked som mu pomohol k tomu svojou silou ale nič som mu neurobil, a ešte ako rozmatnané decko mi hovoril že už dostanem bo že si troch kamošov zavola na mna - tak čo mam robiť - už v škole som rozmyšľal aj o slznom plyne myslíte si že by to mohlo pomôcť