Ludia,ktori si o sebe vela myslia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
ateista
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Ludia,ktori si o sebe vela myslia

Príspevok od používateľa ateista »

poznate podobnych ludi? :?

//uplink: fixed grammar issue ; )
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ano, som nim a ja pravom si to myslim. Som rad, ze si to o mne myslia aj ostatni. Aspon viem, ze nie som svetla mys, na ktoru sa len tak zabuda.

Mimochodom, 1. pad mnozneho cisla nominativ sa pise s makkym I. (kua, zase si myslim o sebe vela, ked ta poucujem o gramatike)

test, ty si len myslis, ze ma poznas. Nepoznas ma. :)

Som rad, ze ma riesite. mystique, ty obzvlast. :)
ateista
Light Professional
Light Professional

a aky mate na to nazor? :?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

pozitivny :roll:
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

no je rozdiel, ked si o sebe niekto vela mysli a v hlave nema nic ako ten co si o sebe vela mysli preto, ze nieco uz dokazal. ci nie?
pripad 1: to su take pipky, vymetacky. ale vymetene maju hlavne v hlave
pripad 2: to neviem. mozno su to taki ludia, co museli vela pracovat aby sa dostali tam kde su teraz. tym padom na to asi maju aj pravo...
v kazdom pripade je to zaujimava otazka
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

p4ra napísal:Ano, som nim a ja pravom si to myslim. Som rad, ze si to o mne myslia aj ostatni. Aspon viem, ze nie som svetla mys, na ktoru sa len tak zabuda.

Mimochodom, 1. pad mnozneho cisla nominativ sa pise s makkym I. (kua, zase si myslim o sebe vela, ked ta poucujem o gramatike)

p4ra ma pravdu, ked ho naozaj spoznas, len vtedy zistis co je to za charakter a cloveka. Takych ako je on naozaj nie je vela...nastastie.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

uplink, to, ze si sa urazil, ako male decko je len a len tvoj problem. Navrhoval som ti riesenie, odmietol si ho. Cela vec vznikla na nedorozumeni. Uz to pisem po x-ty krat. Ty ma nepoznas, nikto z vas ma nepozna, ale ako som pisal vyssie, som rad, ze ma riesite. Moje ego je kazdym vasim postom, ci karmou minus vyssie a vyssie.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra napísal:Ano, som nim a ja pravom si to myslim. Som rad, ze si to o mne myslia aj ostatni. Aspon viem, ze nie som svetla mys, na ktoru sa len tak zabuda.

Som rad, ze ma riesite. mystique, ty obzvlast. :)
Ci si to myslis pravom, to vies iba ty, preto sa necuduj reakciam okolia. Cloveka zvyknu hodnotit podla toho ako posobi na okolie, nie podla toho aky skutocne je. Ako spomenul uplink, nastastie takych ludi nie je moc. A uplne "najlepsi" su ti, co cely cas vyblakuju ako im na nazore inych nezalezi a ako im je karma ukradnuta (pricom placu snad nad kazdou minuskou).
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:uplink, to, ze si sa urazil, ako male decko je len a len tvoj problem. Navrhoval som ti riesenie, odmietol si ho. Cela vec vznikla na nedorozumeni. Uz to pisem po x-ty krat. Ty ma nepoznas, nikto z vas ma nepozna, ale ako som pisal vyssie, som rad, ze ma riesite. Moje ego je kazdym vasim postom, ci karmou minus vyssie a vyssie.
mal by si sa dat liecit a to myslim vazne. Zalezi Ti na reputacii na fore plnom ludi, ktorych pravdepodobne v zivote nestretnes, no v skutocnom zivote si bezcharakterny blbec. :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3, kto tu hovori o plakani nad karmou? Skor hovorim o patetickosti jedincov, ktori buchaju do minuska, bez toho, aby nieco napisali. To je to smutne. Pisal som x-krat, ze karmu mozem je*at. Ale kazdy jeden, ktory mi da minus bez podpisu, bez toho, aby sa v teme vyjadril je uboziak, ktory si nevie svoj nazor obhajit ziadnym sposobom a nema ani najmensie pravo sa do mna viazat, ci hodnotit mna. (btw. prave ty si pre mna zaujimava osoba, snad odkedy som tu, tak sa do mna viazes pravidelne, to je az neuveritelne, ale ak chces hovorit, ze ja mam nejaku obsesiu s karmou, tak ty mas obsesiu s mojou osobou, ktora je nepopieratelna)

uplink, nie, nezalezi. Bude mi na nazore tych ludi zalezat, ak ich stretnem a podam si s nimi ruku a spoznam ich osobne. Dovtedy su mi takmer vsetci ukradnuti. Tymto zdravim tych, s ktorymi vychadzam, a ktori su v pohode.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:t0m4s3, kto tu hovori o plakani nad karmou? Skor hovorim o patetickosti jedincov, ktori buchaju do minuska, bez toho, aby nieco napisali. To je to smutne. Pisal som x-krat, ze karmu mozem je*at. Ale kazdy jeden, ktory mi da minus bez podpisu, bez toho, aby sa v teme vyjadril je uboziak, ktory si nevie svoj nazor obhajit ziadnym sposobom a nema ani najmensie pravo sa do mna viazat, ci hodnotit mna.
A ked ti na tom tak strasne nezalezi a kazdym minuskom ti rastie ego (podla toho co pises v tejto teme), tak preco tie minuska riesis suverenne najviac z celeho fora? Jedna vec je nieco napisat, druha vec je sa aj podla toho chovat, pretoze inak si clovek utvori nie zrovna pozitivny nazor.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:A ked ti na tom tak strasne nezalezi a kazdym minuskom ti rastie ego (podla toho co pises v tejto teme), tak preco tie minuska riesis suverenne najviac z celeho fora?
Verim, ze vies citat, ale zopakujem. Riesim to preto, lebo minus bez textu, odpovede, ci podpisu beriem, ako otvorenu, nevyrozpravanu vec. A to ja osobne nemam rad. Vedia niektori, ako priklad mozem dat aj vedenie (Tomasito, kinjeril, ci erytro), ze ked bola nejaka minuska, ci pluska, ale v teme sa nevyjadrili, tak som im normalne napisal SS. Tam sme si to vyjasnili a vec bola vyriesena.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:t0m4s3, kto tu hovori o plakani nad karmou? Skor hovorim o patetickosti jedincov, ktori buchaju do minuska, bez toho, aby nieco napisali. To je to smutne. Pisal som x-krat, ze karmu mozem je*at. Ale kazdy jeden, ktory mi da minus bez podpisu, bez toho, aby sa v teme vyjadril je uboziak, ktory si nevie svoj nazor obhajit ziadnym sposobom a nema ani najmensie pravo sa do mna viazat, ci hodnotit mna. (btw. prave ty si pre mna zaujimava osoba, snad odkedy som tu, tak sa do mna viazes pravidelne, to je az neuveritelne, ale ak chces hovorit, ze ja mam nejaku obsesiu s karmou, tak ty mas obsesiu s mojou osobou, ktora je nepopieratelna)

uplink, nie, nezalezi. Bude mi na nazore tych ludi zalezat, ak ich stretnem a podam si s nimi ruku a spoznam ich osobne. Dovtedy su mi takmer vsetci ukradnuti. Tymto zdravim tych, s ktorymi vychadzam, a ktori su v pohode.
ty mas fakt stastie. Historiu kde si pisal "ze som Ta strapnil na fore pred 15k ludmi, alebo pisem o Tebe zle veci" som zmazal, kazdopadne se*ies si do huby kazdou vetou co pises.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

p4ra > ano priznavam sa verejne, mam obsesiu tvojou osobou. Takisto osobou Sheepa, warezmana a podobnych ludi (v minulosti Les, mimo fora osoba Radka Hulana), ktorych nazory si citam velmi rad, pretoze nic na tomto fore ma nedokaze pobavit viac (iba raz za cas sekcia vtipy) a staci par hecov a lietaju flamy az to pekne nie je. Potom to raz mesacne preberieme s hojkom, mystiquom, wildduckom a smejeme sa do popuku ;-)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:ty mas fakt stastie. Historiu kde si pisal "ze som Ta strapnil na fore pred 15k ludmi, alebo pisem o Tebe zle veci" som zmazal, kazdopadne se*ies si do huby kazdou vetou co pises.
Ked si das hladanie, najdes to. Je to v tom poste, stale v citacii, ktoru som postol z konverzacie medzi mnou a Torstenom. Nemam co skryvat.

Tam mi nejde o nazor ludi, co si pomyslia, ale NENAVIDIM, ked ma niekto nazyva zlodejom, ci klamarom. Ja, ktory som neukradol NIKDY nikomu nic. A za tymto si stojim. Preto som to tam tak aj napisal.

uplink, hovoril som ti, aby si vychladol. Pises plny emocii a je to aj vidiet. Ked sa budes chciet o celej veci rozpravat, kontakty vies.

t0m4s3, ale uvedomujes si, ze so mnou to v skutocnosti nic nerobi, ze? :)

Kazdu jednu tvoju odpoved beriem s usmevom na tvari, v takom klude, ze ma to nerozhodi, i ked sa ti to v postoch moze zdat. Mna len tak nedokaze nieco nasrat, ci rozhodit a uz vobec nie internetove forum. Ked uz nemate ale ine na praci, ako pri pive rozoberat ludi z fora (ktorych skutocne ani nepoznate), namiesto zien, sportu, ci aut, tak to je fakt smutne. Vlastne skutocne si myslis, ze si taky bezchybny, ze si mozes dovolit poukazovat na inych a nazyvat ich blbymi alebo zabavnymi? Pre niekoho mozes byt takou osobu presne ty.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Potrebujem byt bezchybny (nikto nie je) na to, aby som povedal co si o kom myslim a bavil sa s mojimi kamosmi ako ja chcem? To co riesime je cisto moja vec a ci je to podla teba smutne, no budiz :-) Inak uvedomujes si, ze pises presne to co ja? To mi pripomina take tie detske hadky: "ty si blbec" "nie, ty si blbec"

edit: p4ra robi to s tebou to, ze sa k hecovackam vacsinou vyjadris a rad sa zapojis do takejto debaty, co je presne jej ucel. A to staci, pretoze cim viac prispevkov, tym viac zabavy.
edit2: uz na tuto temu koncim, pretoze predmetom nie si ty, ale ludia co si o sebe vela myslia (takze vlastne ty :-) )
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Nie, nepotrebujes a nie si, ako si sam povedal. Ale hovorit o niekom, kto sa nema moznost hajit, ci branit svoje postoje a seba sameho mi nepride celkom zdrave, ale OK, bavte sa. Ja sa nevyjadrujem k hecovackam, vyjadrujem sa k postom, kde je spomenute moje meno na nejaky sposob, ako je to aj v tomto pripade. Cize to beriem, ako diskusiu a vyjasnenie si situacii.
ateista
Light Professional
Light Professional

ja tiez osobne poznam par ludi ale svoj nazor zdielam len s par ludmi ktorym clovek moze verit
ale stale je tu jeden na ktorym vzdy rozmyslam bo ma divny charakter a neda sa tak lahko pochopit :?
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

No ak to mam chapat ako namyslenost, tvrdohlavost, slepost (cize nizke EQ), poznam takych ludi dost. Najkrajsie to vidiet z reci tela. A co mam napisat, ze su jednoducho nepricetny..? Niekedy je problem sa udrzat v asertivnom pristupe, lebo ta "aura provokacie" vie fakt vytacat. Ludovo, obcas "k...ti".
Nie kazdy si mysli o sebe to, cim naozaj Je.
Potom vnimam este tzv.silne osobnosti, ale tie jednoznacne vedia, preco si zasluzia respekt. Bez trapnosti.
Napísať odpoveď