btw/ale do popredia treba dať samozrejme aj staré dobré ATARI
btw2/hrávali ste aj vy ATARI? čo ste mali najradšej
Tie zvieratka, ktore sa nahanali v autickach su mnou vyssie spominani Wacky Wheels. Bola to pecka!Runes napísal:pc kokso neviem ako sa to volalo ale blocks tusim ci co to daco ako 3D tetris to neslo pod WIN 3.11 ale pod norton comanderom take velke farebne telieskapotom dalsia hra co uz sla pod winom bol skany curts (take male afuticka zvieratka sa v tom nahanali par rokov nato vyslo dacopodobne a volalo sa to super mario cars) a este letecky simulator B17 jop a NHL 98 ci 95 to si uz nespominam ale asi skor 98
tak si pamatam ze mne raz mama doniesla od svojho kolegu z roboty GTA asi na 60tich disketach-=wolf=- napísal:tu si sa bud neskoro dostala k pc ale si este na tomto svete pomerne kratkoved ja si pametam ako som hraval GTA alebo GTA II co boli fakt fest super hry a o GTA 3 sa este nesnivalo
Volalo sa to Bumpy. Aj ja som to hravalkapu napísal:hrál jsem na tom buď Bounce (tu kuličku co skáče po levelech)
som tie hry hral, ale len jedna a dva, su aj novsie? teda, novsie ako v tej dobe ci vyslo nieco od toho novsie?hojko napísal:Reli.C: Aha, no pozeral som tu moju verziu a je to Dangerous Dave 3.
Este na napadla jedna z hier, bola to Godzilla, ktora bola pribalena ku QBasicu v MS-Dos.
hh nj na prvej strane:hojko napísal:Este na napadla jedna z hier, bola to Godzilla, ktora bola pribalena ku QBasicu v MS-Dos.
hh spominam si aj na toho Dangerous Dave-jawebmasterr napísal: hh no na moju prvu hru na PC si spominam na hry v qbasicu tie opicky na budovach co po sebe hadzali banany (musel sa zadat uhol a sila) a hadika...