Vzťah so susedou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Vzťah so susedou

Príspevok od používateľa Online »

Čaute všetci, mám tu opäť nejaký problémik. S mojou najlepšou susedkou sa už nejaký čas rysuje vzťah. Včera mi povedala aby som sa polepšil lebo som ako dilinko. Myslíe že mi tým dala niečo na javo? Má ma veľmi rada aj ja ju. Už sto krát som jej hovoril že si viem predstaviť vzťah s ňou, ale čo v škole a okolie. Chodí so susedkou. Áno, je to normálne ak niekto cíti k niekomu niečo. Mám to skúsiť? Poradte niečo užitočné, nechcem to zbabrať. :)

edit:\\ Obidvaja máme 14 rokov
Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Lol akoze co je nenormalne na tom ked niekdo chodi so susedkou? :lol:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

hovorit o "vztahu" v 14tich je celkom odvazne, kazdopadne ak mozes tak by som s nou ostal este v kamaratskom vztahu a pockal aspon do 16ky. Ako dlho sa poznate?
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

uplink napísal:hovorit o "vztahu" v 14tich je celkom odvazne, kazdopadne ak mozes tak by som s nou ostal este v kamaratskom vztahu a pockal aspon do 16ky. Ako dlho sa poznate?
Poznáme sa asi také dve roky. Ale zase ja mám spolužiaka čo má vzťah už rok a začal s ním v štrnástich. Neviem čo je na tom ale každý ma iný názor. ;-)
Gangy
Darca
Darca

Uplink ma pravdu, tiez by som si pockal na "pevnejsie zaklady".
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Sweety napísal:Poznáme sa asi také dve roky. Ale zase ja mám spolužiaka čo má vzťah už rok a začal s ním v štrnástich. Neviem čo je na tom ale každý ma iný názor. ;-)
z biologickeho hladiska no. Clovek inac nazera na svet ked ma 5 10 14 20 25 30+. Aby si zbytocne neprisiel o dobru kamaratku...len preto.
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

no a to ze ti povedala ze si dilinko, asi myslela ze si dilinko :wink:
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Tak to by som nechcel, ale jedna vec k "pevnejším základom", porozmýšľam a vyskúšam.
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmmm tak neviem si predstavit co mysli dievca tym ze povie ze si dilinko.... lebo nejak "skrytym" vyznamom to povedat nemohla (nema na to rozum,aj ked neviem aky by to malo vyznam) a zeby to bol flirt sa mi nezda..... a vazne si to tiez neber, pockaj aspon este zo 2-3 roky a uvidis ako to pojde dalej.....
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

wolodo napísal:hmmm tak neviem si predstavit co mysli dievca tym ze povie ze si dilinko.... lebo nejak "skrytym" vyznamom to povedat nemohla (nema na to rozum,aj ked neviem aky by to malo vyznam) a zeby to bol flirt sa mi nezda..... a vazne si to tiez neber, pockaj aspon este zo 2-3 roky a uvidis ako to pojde dalej.....
Dilinko, že robím blbosti a nesprávam sa ako normálny chalan. O 2-3 roky už nebude bývať v Košiciach. :(
Gangy
Darca
Darca

Najpravdepodobnejsie je ze to myslela tak, ze si nejaky "hlupucky tutko" alebo nieco na ten sposob co by znamenalo ze si pre nu "zlatucky". Nieco ako plysovy macik.

Frazy v uvodzovkach som sa snazil podat co najrealistickejsie :D
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

I mne kamaratka pise stale na ICQ ze "trulo" trulko" a take privlastky a mysli to v dobrom :D
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

Sweety napísal:Dilinko, že robím blbosti a nesprávam sa ako normálny chalan. O 2-3 roky už nebude bývať v Košiciach. :(
a keby vam to nahdou vydrzalo tie 2-3 roky a ona sa potom odstahuje??? potom co?? nad tym si nerozmyslal??? poradim ti: niet nad dobre kamaratky, lebo takych nie je az tak vela...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

co tu riesite taketo """sprostosti""" fakt neviem :-/ ocuj zamysli sa sa !!! Chces s nou mat vztah abo nie ??? ak nie neries ak ano chod dotoho, pozri ked to nespravis budes si trieskat hlavu o stenu ze si to neskusil. To ze to je tvoja suseda neni ziaden problem aspon ju mozes odprevadzat domov :-D ne fakt ak si myslis ze je to s tvojej stranky viac ako dobre kamaratstvo chod dotoho.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

DYLYNO napísal:a keby vam to nahdou vydrzalo tie 2-3 roky a ona sa potom odstahuje??? potom co?? nad tym si nerozmyslal??? poradim ti: niet nad dobre kamaratky, lebo takych nie je az tak vela...
co ja viem rozmyslat co bude o 2-3 roky .... takto by som sa na to nepozeral nikdy nevieme co a jak bude , ale za pokus to vzdy stoji no nie ? ak by som vzdy rozmyslal ze "co ak o 2-3roky bude bla bla " tak by som tiez nikdy nic neskusil no nie ..... na tvojom mieste asi by som to skusil , ale zase ten vek nooo neviem nakolko a ako vam to bude klapat .... ale tak drzim palce :wink:
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pozri.. ked to je suseda tak to k sebe nemate daleko apson... to ze mate 14 sice hra rolu ale ked si raz zalubeny tak to je jedno.. druhe uz je ako dlho vam to moze vydrzat... to co ti povedala moze mat fakt len 2 vyznamy ako sa tu uz pisalo...bud ze sa jej pacis a si zlatucky pre nu alebo ze si taky hlupucky a ak sa polepsis mal by si sancu... to musis vycitit z toho ako sa k tebe sprava.. ale ja tvrdim,ze preco s nou neskusit zacat travit viac casu a uvidis... skus,zato nic nedas.. keby nic nechcela tak sa jej ospravedlnis ze si to tak nemyslel alebo to nejak zakecas so smiechom a bude.. ked ma 14 este nic nebude brat smrtelne vazne a mozete pokracovat aspon v kamaratsve ako doteraz...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Vzťah so susedou

Príspevok od používateľa jin »

Sweety napísal:Čaute všetci, mám tu opäť nejaký problémik. S mojou najlepšou susedkou sa už nejaký čas rysuje vzťah. Včera mi povedala aby som sa polepšil lebo som ako dilinko. Myslíe že mi tým dala niečo na javo? Má ma veľmi rada aj ja ju. Už sto krát som jej hovoril že si viem predstaviť vzťah s ňou, ale čo v škole a okolie. Chodí so susedkou. Áno, je to normálne ak niekto cíti k niekomu niečo. Mám to skúsiť? Poradte niečo užitočné, nechcem to zbabrať. :)

edit:\\ Obidvaja máme 14 rokov
V prvom rade, ako to myslíš: "rysuje sa vzťah"??? V čom to podľa Teba spočíva? To, že Ti povedala dilinko môže a nemusí niečo znamenať, ale rozhodne by som si na tom nezakladal. V škole a v okolí? Záleží iba na tom, ako ot budeš prezentovať apod. 14r. to si 9ta trieda, tam by to nemalo byť v škole imho nič strašné (nepoznám pomery, predpokladám.) a okolie? Aké máš namysli? Reakcíií okolia by som sa rozhodne nebál, preskúmaj radšej ako je to s ňou :wink:

14r na "vzťah" je málo. (imho) Kamarát Ti hovoril, že mal vzťah. To je super, lae povedz mi, čo to bolo za "vzťah", to by ma zajímalo teda...
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

TAkze dalsi nazor
Aj ja si myslím ze 14 rokov na vztah je málo, buď s nou dobrý kamarát ...Ale je to iba na tebe.... Síce v 14 som mal aj ja vztah no tak teraz to nezneje moc dobre :D ale to som asi nemal písať , v každom prípade urob čo cítiš ty, musíš vedieť či ju máš rád iba ako kamosku alebo inac...
Ale ak o dva roky nebude bývať v košiciach tak o kamarátstvo prídeš ajtak si myslím...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Ťažko radiť v takýchto prípaoch - ty stejne sám vieš čo chceš od nás počuť, a bude to podľa mňa áno.

Síce je vzťah v 14 a vzťah v 24 rozdiel, ale na oboch je čosi pekné. Ak to teda neskĺzava do roviny že "mami, ako sa robia deti". Už len preto, že to máte zatiaľ trestné.

A čo bude o 2-3 roky sa netráp, možno odíde, možno nie, aj to je možné. Mám spolužiačku (18) ktorá už 3 roky žije sama v dome v Košiciach - rodičia žijú v Blave, ona tu - a bezproblémovo funguje. Alebo jej neodídu ani rodičia etc.

posledná rada: nepreanalyzuj to. Rozum je v konečnom dôsledku predsalen blbší než srdce.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Najlepšie ty sám vieš, čo k nej cítiš. Svoje pocity nám na nete objasníš len ťažko. Pokiaľ si vieš predstaviť aj niečo viac, ako kamarátstvo, nie je problém, lenže máte 14, o dva roky sa sťahuje a prísť o veľmi dobrú kamošku kvôli "úletu"...Neviem, neviem... Aj tak ty sám poznáš najlepšie odpoveď :wink:
K tomu dilinkovi, môže to byť myslené aj v dobrom, taká milá zdrobnenina :)
Zamknuté