Zimna prestavka
Zimna prestavka
Co odporucate futbalistom, aby si zlepsili kondicku v zime? ake sporty?
aaa myslite ze sa slovenska liga cez zimu konecne prebudii??
aaa myslite ze sa slovenska liga cez zimu konecne prebudii??
kamo ja futbal hram a teraz cez zimu posilka ale s trenerom vies cviky pre futbalistov a behanie najlepsie ak mas dake zavazie 2kg alebo 1.5kg na nohy a tak behaj a davaj si dlhe na kondicku a do kopca a kratke na frekvenciu a zrychlenie a uplne najlepsie je behat schody na rychle nohy
toto idem trenovat ja cez zimu a plus este normalne treningy v klube
toto idem trenovat ja cez zimu a plus este normalne treningy v klube
zalezi od toho na akom povrchu behas a v akej obuvi behas. po trave, alebo nejakom makkom povrchu klby tolko netrpia. skorej na betone a v zlej obuvi. pre udrzanie kondicie by som skombinoval bezky, plavanie a ine. aj ten stacionarny bicykel, ale behanie by som urcite nevynechal. este by som to doplnil salovym futbalom, kde je hra rychlejsia a treba lepsiu orientaciu a kedze je tam menej spoluhracov, tak aj staly pohyblacko napísal:chlapi sak sa nabehate pocas sezony dost, nenici vam to uz tak dost klby? rozmyslajte, ked uz, tak cez zimu tie kolena trosku posetrim a sadnem bud na stacionar, alebo na bezky
-
Sagittarius
Guru
Re: Zimna prestavka
Na to sa čaká každú jar a každú jeseň a stále nič...wesley17 napísal:aaa myslite ze sa slovenska liga cez zimu konecne prebudii??
Ale sú takí ľudia, čo aj v zime zviknú behať. Ale v podstate máš pravdu...hojko napísal:wesley17: Predsa ten, kto sa pyta sproste otazky. Co tak sa zamysliet nad tym, ci sa da vonku hrat futbal alebo chodit behat pocas zimy??? Ja myslim, ze nie, takze ti ostava telocnicna, posilovna (najma stacionarny bicykel), bezkovanie.
Ale tú otázku mal dať trénerovi a nemusel sa nás pýtať...
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
praveze najlepsie ako poznam dostat futbalovu formu cez zimnu prestavku je behat v zime...... nic sa tomu nevyrovna, staci raz dva krat za tyzden poriadne zabehat (hodinku, hodinku aj pol) rovinka +kopec+dolu kopcom.... a mat len taky vytrvalostny beh a pri konci pridat..... to uplne staci na nadobudnutie skvelej kondicky.....