Chovate exoticke vtactvo?
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Chovate exoticke vtactvo?
tak covate? ja chovam korelu a nenaucil som ho dokopy nic.. iba sa vie sam vypustit z klietky.. to neuverite akou dierockou sa vie prepchat..
tak piste aky vtak a pripadne co vie..
Re: Chovate exoticke vtactvo?
kamarat tiez chova korelu a via aj rozpravatMasaker napísal:tak covate? ja chovam korelu a nenaucil som ho dokopy nic.. iba sa vie sam vypustit z klietky.. to neuverite akou dierockou sa vie prepchat..tak piste aky vtak a pripadne co vie..
-
Masaker
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
to ako sa mu podarilo? ..matko888 napísal:kamarat tiez chova korelu a via aj rozpravat
my hovoril ze stale jeje kazdy den aspon 2hodiny hovoril to iste slovo a postupom casu si to ten vtak zapamatal a vie uz par slov a teraz sa ho chysta naucit kktMasaker napísal:to ako sa mu podarilo? ..
Mali sme doma kanarika od 2 tyzdnov, proste mladatko a bolo v jednej miestnosti so steniatkami. Naucilo sa stekat od tych steniatok, asi mesiac na to skapalo.
-Zaobstarli sme si dalsie, jeden znamy ich chova do zverimexu. To sice stekat nevedelo, ale bolo plne ochocene a sedelo ludom na pleci. Aj to skapalo.
-Teraz sme dostali uz dospeleho samca a ten je duty jak poleno. Cely den len sedi a sere pod seba taku kôpku. Nic nevie a zda sa, ze tak skoro ani neskape..
-Zaobstarli sme si dalsie, jeden znamy ich chova do zverimexu. To sice stekat nevedelo, ale bolo plne ochocene a sedelo ludom na pleci. Aj to skapalo.
-Teraz sme dostali uz dospeleho samca a ten je duty jak poleno. Cely den len sedi a sere pod seba taku kôpku. Nic nevie a zda sa, ze tak skoro ani neskape..