Tuto temu som už načrtol v Overclocking....
Mam problem s PC ze mi zamrza .
Popis :Pokial hrajem DoD source a respawnujem tak mi okamzite ping vyletí od 200 do 600 postupne ked beham potom po mape padne na 60(orientačne)ale Hra mi ide plynule postavičky sa hybu plynule ja sa hybem plynule vsetko OK len ping je brutalny .Iba obcas ked prepnem granat a odistim ho tak mi proste postavička ho neodisti (graficky sa to neznazorní) ale v podstate ked pustim spušt tak ho hodi.....
A niekedy v hre to zmrzne (časy zmrzutia su rozne.)
Taktiez ked idem do roboty a povypinam vsetko necham len Torred program bezat a nič ine a je jedno či sa zapne šetrič alebo ho zamknem PC tiez niekedy teda z 6 pripadov 4 krat ked som sa vratil bol zamrznuty ....
Taktiez sa mi stalo ze som nechal bezat PC robil za nim isiel otvorit film ze si pozrem a tiez mi zmrzlo pri rychlom posuvani ...(v pozadi bezal torred client)
ALE
Pokial hrajem nejake offlinovky ako napr Datadisk k supreme commander(velmi naročny na grafiku) alebo ine Freelancer proste mozem hrat kolko chcem ako dlho chem aj na maximalne rozlysenie nič nikdy nezmrzne .....
Kde moze byt chyba ???Prosim poradte
Este skusim niekedy neskorej snad buduci tyzden to ze vypnem wifi kartu a pripojim sa na ADSL router priamo cez LAN kartu.... aby som vylučil jednu z možnych pričin .....
System je novo inštalovany WIN XP SP2 profesional.vsetky ovladače su aktualizovane z netu ....
Za nazory /rady dakujem .
Zamrzanie v PC
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
Enduro3333