Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
Re: správa
Nikdy nesklamala??? neslubovval Slota nahodou pred volbami ze postavi xx tisicov bytov zadarmo???J.O.S.E napísal:ja by som volil určite SNS, pretože to je strana ktorá nikdy nesklamala slovenského voliča, a ktorá má v súčasnosti najvyrovnanejšie preferencie.
Najvyrovnanejsie preferencie tiez nema ved ta strana uz vznikla/ zanikla 3x ??
a k teme: Ja som volil SDKU lebo nic lepsie neni momentalne na vyber
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja osobne SDKU alebo SMER ... fico urobil jednu velku chybu ... ze si omotal okolo seba take truby ako HZDS a SNS ... Meciar tam mlati novinarov
a Slota sa rozvaza ozraty po ziline a chce v ziline povolit hranicu 2.0 Promile
Fico je moj sused a neni to dilino ... len jak som uz hovoril ... vybral si zlych ludi do svojho okolia
Fico je moj sused a neni to dilino ... len jak som uz hovoril ... vybral si zlych ludi do svojho okolia
isto nie HZDS ani SMER . to su spekulanti . SMK by som tiez nevolil ale nevolil by som ani SNS. SDKU tiez nie . SF to urcite nie. bud by som volil ANO nic moc ale podla mna lespie ak ostatne , alebo by som volil zelenych lebo ty sa do parlamentu aj tak nedostanu. a konic koncou je to aj tak jedno. je jedno kto sa nabali. mi s toho aj tak nic nebudeme mat 
-
okonenipica
Zablokovaný
a ským mal asi tak vstúpiť do vlády? s SMK to by urobil totalnú kravinu, už dosť rozkrádali naše rezorty za tých osem rokov, s SDKU nemájú nič spoločného akúrát že si vedia vyminať pekné komplimenty, KDH nadávajú že sú to komunisti, čo sa mi zdá od nich farizejské, ked naš pan hovorí aby sme odpúštali blížným svojim.Shark NX napísal:Ja osobne SDKU alebo SMER ... fico urobil jednu velku chybu ... ze si omotal okolo seba take truby ako HZDS a SNS ... Meciar tam mlati novinarova Slota sa rozvaza ozraty po ziline a chce v ziline povolit hranicu 2.0 Promile
![]()
Ja si myslím že kombinácia so SNS je určite dobra a HZDS- no koho už len tam mal pribrať nemal navýber
ale popularita vládnej koalície je omnoho višia ako predchádzajúcej vlády a to táto vláda pôsobí iba jeden rok.
to bolo jedine pozitívum na ich kampani začo nahrabali 3 až 4 percenta hlasov voličov- v tom s nimi súhlasim ale v ničom inomSepiroth napísal:no neviem, neviem... zrejme ANO, jedina aka-taka liberalna strana na slovensku. Rozhodne by som privital vsetko, co hlasali na billboardoch-napr. odluku cirkvi od statu.
-
ikovan
Darca
Moja otazka bude asi smerovat pre velku mensinu na nasom fore ale spytam sa odpovedat mozu i ti co nie su plnoleti pokial maju nazor a netreba im vysvetlovat zaklade politologicke zalezitosti a pojmy.
tazke otazka znie: Prehodnotili ste svoje rozhodnutie o svojich prefernciach k tej ktorej politickej stranke na zaklade poslednych udalosti na politickej scene... teda ci ste by si ste volili niekoho ineho v ramci koaliicie opozicie alebo ste zmenili uplne nazor.
Ja som nemal moznost sa ucastnit poslednych volieb kedze som bol v zahranici ale zmenil som preferencie .. VY???
tazke otazka znie: Prehodnotili ste svoje rozhodnutie o svojich prefernciach k tej ktorej politickej stranke na zaklade poslednych udalosti na politickej scene... teda ci ste by si ste volili niekoho ineho v ramci koaliicie opozicie alebo ste zmenili uplne nazor.
Ja som nemal moznost sa ucastnit poslednych volieb kedze som bol v zahranici ale zmenil som preferencie .. VY???
-
ikovan
Darca
no ale to ti nemoze byt jedno.. alebo si volila podla nejakych lacnych slubov.. reklamy alebo podla coho .. ci niekto ti povedal a ty si zakruzkovala a vhodila? /// to je nezodpovedny pristupLomenia napísal:Dala som SMER,ale v podstate je mi to jedno.
-
Lomenia
Spammer
Je to jedno,lebo tu už asi všetci su rovnaki...ikovan napísal:no ale to ti nemoze byt jedno.. alebo si volila podla nejakych lacnych slubov.. reklamy alebo podla coho .. ci niekto ti povedal a ty si zakruzkovala a vhodila? /// to je nezodpovedny pristup// ale bohuzial u nas neplati zasada z cias antickeho Grecka .. byt obcanom je vysada a ten ma prava i povinnosti
-
braino.swk
Light Professional