Bitky

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Je podla vas dobre, ked si na niekoho zavolate partu kamaratov aby ho zmlatili?

áno, nezaspinim si ani prst
21
7%
ano
9
3%
niekedy sa to aj da pouzit
118
37%
nie
170
53%

Celkom hlasov: 318

turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

slzak by pomohol skoro urcite, ale ide o nasledky. je jedno ci odpises jedneho slzakom alebo fackou :) nasledky budu cca take iste. navyse slzak nie vzdy funguje. vietor je obcas dost svina :roll: najlepsi napad padol s tym kamaratom, ktory by siel za tebou a ty by si ho "nepoznal" :)
Peky05
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

ja sa ani tak nebijem ani nevolam partiu ked dajaky kok... provokuje ale ked je sam a zapara tak urcite ze si to nenecham lebo som velmi vybusny ale to asi vecsinu chlapcov.Ale ked su viacery tak samozrejme ze nepojdem na nich sam
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Dneska som sa o tom s JOSEm rozprával, a padla reč na to, aby sme ich napr. natočili na mobil, alebo niečo podobné. proste tú situáciu ako do neho ti sedláci podskakujú. následne menšia vyhrážka : polície + dôkaz a uvidíme, ako sa to bude vyvíjať ďalej :wink: hm?

btw/príspevok číslo 261. súťaž pre účtovníkov: uveďte názov účtu :D odmena k+

J.O.S.E - that´s good answer :wink:. čím to asi bude

edit/čo je to "sangle"? ... ide o to, že dali by sme im jednu vyhrážku. nemyslíš si, že by sa potom ukľudnili? a keď nie, tak skúsime konať napr. cez riaditeľa školy ako tu už bolo spomínané.
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

to je super napad :? a policajti ti povedia ze su mladsi a ty si s nimi mas urobit poriadok. ci nie ?

edit:// reli.c specialne pre teba upraveny nazov :) šangle-policajti
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

IMI napísal:to je super napad :? a sangle ti povedia ze su mladsi a ty si s nimi mas urobit poriadok. ci nie ?
Hej asi tak...buď sa na nich niekomu posťažuješ a budú na teba pozerať ako na debila, že s takými sopliakmi si nevieš poradiť, alebo im rozbiješ huby a zas budeš ty ten ch*j, čo bije malé deti...
ak to chceš riešiť nenásilnou cestou, tak sa skús spoznať s jedným s ích bratov, medzi rečou prehoď, že máš s nimi problémy a tak a on by to už zriešil :wink:
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Re: správa

Príspevok od používateľa Dieg0 »

J.O.S.E napísal:Sepiroth:
k tým prckom: najprv im tým skús iba pohroziť, deti sa zvyknú zľaknúť ("ak nedáte okamžite pokoj hpdím reč s vaším riaditeľom" pomáha) a ak nedajú, tak za ním zájdi poobede. V každom prípade sa nevyhrážaj a ak neprestanú, tak nič neurob, to by si si iba mnohonásobne pohoršil.
no dnes som vyskúšal to čo si mi poradil a jeden z tých faganov nato, že on si môe hocičo robiť počas voľna - ma dobre pobavil, ale nepochopil to že si na neho môžem hocičo vymyslieť on mal na mysli iba ten podj__. - no proste vydlak :lol:

dnes si na mna vyskakovali opäť a už začínam pochybovať či sa tento spor da vyriešiť mierovou cestou, si dovolil namoje plece ruku položiť ale hned ju aj zobral späť ked som mu pomohol k tomu svojou silou ale nič som mu neurobil, a ešte ako rozmatnané decko mi hovoril že už dostanem bo že si troch kamošov zavola na mna - tak čo mam robiť - už v škole som rozmyšľal aj o slznom plyne myslíte si že by to mohlo pomôcť :?:
Ser na slzak.Ako nahle polozil ruku na tvoje plece si mu ju mal vykrutit.By ho poskladalo na zem a deticky by sa posrali.A mal si do neho este kopnut.Niesom konfliktny typ ale keby ma niekto tak nasral tak nevaham
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

skenner napísal:ja fakt neviem ale taki typci maju vecssinou reci plnu hubu ale ket dostanu cez drzku tak sa ukludnia.. a za kamaratmi ani nepojdu bo jaka hanba on dotal cez papulu este ho vysmeju..
no, som presvedčený, že si trafil klinček po hlavičke. šľahnúť dve po papuli a bude. :roll: tie nenásilné cesty som si osobne vymýšľal iba preto, že medzi prckami boli mladé hnusné sopľavé drzé baby. A ja ženy nebijem, zásadne, takže som to neriešil klasickou overenou účinnou cestou (facka až mu sopeľ vyletí, na to poníženie tak skoro nezabudne nik :D ) ale tak ako som vravel. nuž skús ešte poriešiť bez použitia násilia, ale ja osobne ťa odbivujem, mne nervy pri takýchto faganoch praskajú veeeľmi rýchlo.
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Sepiroth napísal:no, som presvedčený, že si trafil klinček po hlavičke. šľahnúť dve po papuli a bude. :roll: tie nenásilné cesty som si osobne vymýšľal iba preto, že medzi prckami boli mladé hnusné sopľavé drzé baby. A ja ženy nebijem, zásadne, takže som to neriešil klasickou overenou účinnou cestou (facka až mu sopeľ vyletí, na to poníženie tak skoro nezabudne nik :D ) ale tak ako som vravel. nuž skús ešte poriešiť bez použitia násilia, ale ja osobne ťa odbivujem, mne nervy pri takýchto faganoch praskajú veeeľmi rýchlo.
no dnes som išiel do školy a zase tie deti oproti a rozostupili sa na celý chodník len aby som neprešiel, a tak som jedneho podkopol a zrazil k zemi, nasledne začal vyskakovať ešte viac a útočiť mi na tvar, žiaľ pre neho mal krátke ruky a ja som odrážal jeho útoky a jednu dostal po gebuli takú slabšiu ale k zemi padol jako tehla :lol:

ked som odchádzal tak mu vrela krv v žilach a zase privolával svojich fiktívnych kamarátov teda dúfam, že neprdie celá dedina za mnou v pondelok, lebo povedal že sa mam tešiť - myslítte si, že už dá konečne pokoj :?:

// Reli.C - tu maš moje konto pre k+ :wink: nepoznáš ho, ved to každý vie :idea: len žartujem spravna odpoved peniaze na ceste, nie, ked sa nemýlim
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Noo co som ja vcera videl v meste pred jednym klubom tak to uz bol ako koniec ... isli sme tam s chalanmi sadnut noo ked sme prichadzali akosi cely klub uz bol davno von .. kazdy po kazdom krical vsetci riadne opity , kde ake skupinky , dajakych par skinov , jedna holka dokonca plakala ... nooo a neviem co sa vlastne stalo ale doslo k bitke taky väcsi nabijak (typujem ze s praznou hlavou) zlozil k zemi o nieco mensieho typka ten spadol na cestu a ked lezal bezvladne na zemi tak donho este kopal auta ho len obchadzali .. ani ked prisli polisi tak neprestal az kym ho jeden nejebol o zabrdlie a nezatkol ......... nooo proste koniec akoze .......... v poslednom case nech som kde kolvek v meste stale stretavam niejakych kktov ci hole hlavy co sa mracia len ked idem okolo .... ja neviem kam to speje obcas mam pocit ze niektory by ma chceli zmlatit aj zato ze fuka vietor .... asi je to o tom ze " ked bude chcet kkt ripat tak si najde dovod"
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

Niesi jediny kto ma taky pocit , teraz ked uz sa s niekym pobyijes je schopny ta zabit,prepichnut ,cokolvek ,...ale proste musis ukazat ze sa nebojis v takych veciach ,minuly ma jeden povedzme ze sa vola ping pong chtil za tricko pod krk ze ci mi ma najeb*t a ja som sa zamracil :lol: a chitil ho tiez ze pod chces sa bit ? a ustupil :wink:
slavo120
Professional
Professional

Joxxo napísal:Niesi jediny kto ma taky pocit , teraz ked uz sa s niekym pobyijes je schopny ta zabit,prepichnut ,cokolvek ,...ale proste musis ukazat ze sa nebojis v takych veciach ,minuly ma jeden povedzme ze sa vola ping pong chtil za tricko pod krk ze ci mi ma najeb*t a ja som sa zamracil :lol: a chitil ho tiez ze pod chces sa bit ? a ustupil :wink:
noo ale ten co tam mlatil toho typka bol velky riadne nabity a nevyzeralo to ze sa bije prvy krat ....... proste obcas odvaha nepomoze
RoQa
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RoQa »

nj,to je pravda ,ale neverim ze by ho mlatil prenic zanic ,ja som tiez minule v diskotekovom clube u nas videl jak vyhadzovac vieniesol jedneho cez dvere a zacal ho surovo kopat atd ,bol to brutal ,sama krv ale ze vraj nieco spravil jeho sestre... :roll: ale zase kkt si dôvod najde stale
slavo120
Professional
Professional

Joxxo napísal:nj,to je pravda ,ale neverim ze by ho mlatil prenic zanic ,ja som tiez minule v diskotekovom clube u nas videl jak vyhadzovac vieniesol jedneho cez dvere a zacal ho surovo kopat atd ,bol to brutal ,sama krv ale ze vraj nieco spravil jeho sestre... :roll: ale zase kkt si dôvod najde stale
jj to bude asi pravda noo .. jasne ani ja niesom sväty a mozno by som tiez prisipal typkovi neijakemu ak by bol moc drzi alebo co ja viem obtazoval by moju frajerku .. ale kopat donho este ked lezi na zemi ? :roll:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

treba sa byt ako chlap a to aj ked si iniciatorom bitky ty ...kopat na zemi do bezvladneho ked uz ma dost? fuuu
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

v zivote som sa s nikym nebil... a ani nevidim potrebu, nevyvolavam ziadne konflikty, som s kazdym kamarat :)
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Ale nie kazdy musi byt kamarat s Tebou a konflikty nemusis vyvolavat iba Ty :).

Na takej bitke je zakerne, ze ju mozes dostat aj ked absolutne nic nerobis...a nic myslim absolutne nic. Stalo sa mi. Holt, zivot je svina dakedy.
slavo120
Professional
Professional

jj presne ved to som aj napisal ze teraz vecer v mestach najdeme aj take skupinky co ta zmlatia aj zato ze fúka vietor ... proste oni dovod mat nemusia oni si ho najdu ci spravia aj sami
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

akurat som bol teraz na oslave a moji kamarati stali za branou tak ze idem s nimi kecnut a prisli taki kkti a zacali domna nadavat tak som isiel za branu a povedal som im aby tu nerobili bordel a nech vypadnu.za asi hodinu som isiel na zastavku a cakali ma tam taky nizky z nich domna zacal sacat a nadavat mi jasne toho by som v pohode zmasil ale mal tam este asi 3 svojich kamatatov a zacal domna sacat aj ten druhy a dosiel kamarat co ich pozna tak sa ma zacal zastavat a ten chalan jeden mi dal pastou do hlavy a sotil ma a tak dalej tak som išiel preč :x teraz mam take nervy :x preco takito hajzli vobec existuju co vidia ze niekto je slabsi alebo sam tak ho idu zbit :x len aby si zvisili sebavedomie
kore
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kore »

Nebijem sa, nadávky prežijem, do ostatných sa nestarám.. napodobne ako audiotrack :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

cor3 napísal:Nebijem sa, nadávky prežijem, do ostatných sa nestarám.. napodobne ako audiotrack :)
Tak ty si riadny chlap.. :) nebijem sa...len keď ide do tuhého...ide mi o kamarátov..priateľku(ale to sa nedá vždy...keď pred nedávnom 5 cigáni,totálny grázli na ňu nepekne kričali...nemal som šancu...silva by som strávil v nemocnici...ale ona mi povedala,že je to v poriadku..a je rada,že som nevybuchol..aj tak mi pekne pošlapali hrdosť...a také veci sa ťažko prehĺtajú.. :( )ale inak...keď sme aj v malej nevýhode(naozaj hovorím v malej),tak sa pobijem..a aj v sebeobrane..inak dosť mi posledne robia rešpekt moje botky :D ..
Napísať odpoveď