Ludia,ktori si o sebe vela myslia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Trapna diskusia co sa tyka p4ra vs. t0m4s3 vs. uplink vs mystique. Mystique sa len prisiel votriet a zabrdnut, tak ako som si to u neho v poslednom case vsimol, uplink nedokaze zniest design MMORPG servera alebo co to bolo no a p4ra + t0m4s3 su dve rovnake osoby, ktore su na tom s egom rovnakom a este k tomu nedokazu akceptovat druheho nazor, takze pisat komentar mi je zbytocne, pretoze aj tak nebude akceptovany.
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

A hojko si tiez o sebe vela mysli a pritom je to lamka, co musi byt doma kazdy den do 20:00 (najneskor 20:15). Nevypije ani cele poldeci a uz ma "nahodene plecia". :P

A aj obelix, aj ten si o sebe vela mysli, ze je moderator a tak, ale tiez je to lamka. Nie tak velka ako hojko, ale lamka, mensia, strapata.

:)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Gangy napísal:Cela tato tema je neuveritelne uboha :?
ani nie, iba to :D no ved viete ktori useri ju "ubohou" spravili
DRAMALAND!!!!1
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

miso03 napísal:O tebe tomase som si myslel ze si rozumny clovek a nejake internetoveho tipka mozes mat maximalne v *** a nie sa vzrusovat pomaly nad kazdym jeho prispevkom a oponovat mu v kazdom jednom nazore.
Tomu sa vravi hec, bez toho by tu bola riadna nuda, ktoru ani warezman nevytrhne aj ked sa snazi.

Inak pod to co napisala Fizz sa dokazem podpisat. Krasa je subjektivna vec, ale co sa inteligencie a sikovnosti, no nebudem skromny nie :-D
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

v realnom svete nastastie stretavam ludi ktori si o sebe myslia prehnane vela dost malo, tak v unosnej miere a dari sa mi ich drzat od tela, lebo je to uboha pretvarka ... aby si niekto nemyslel, tak byt sebavedomy a mysliet si o sebe moc vela nieje to iste byt sebavedomy je hodne kladna vlastnost myslim, ale ked uz clovek strati cit preto aby vedel odhadnut na co ma a naco nie, tak je to na zaplakanie ...

... na nete je to ine, tu si kazdy za svojim PC pripada ako onlineovy kral ... neriesim :-) ...

/// btw.: pekne citanie na zaciatku :-D som sa zabaval sa vas tu zopar vyfarbilo :-) ...

/// btw.2.: ... ako bolo povedane krasa je subjektivna vec ale nezalezi iba na tom ci sa clovek paci sam sebe :-) ... tak sa prosim nechvalte aki ste chutnucki a chrumkavucki, lebo niektorym to tak prist nemusi :-)
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

no čo sa týka osobného poznania, tak pár osôb by si našlo. nemám takýchto ľudí rád, a ich správanie mi lezie max. na nervy :?. všetko vedia, všade boli, všetko videli. no a čo sa týka fóra, tak to je bez pochýb Fizz, ktorá si to aj sama priznala. osobne by som ju spoznať nechcel. stačí mi tých pár osôb čo poznám :?.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Keď ateista zakladal túto tému asi nečakal, že sa to tu naplní takýmto niečím. Keď som videl túto tému predpokladal som že bude zaujímavá. Omyl. Od druhého postu sa to zvrhlo na pseudosúboj p4ra vs. t0m4s3 vs. uplink. Zdá sa mi, že tu ide o to: dokázať druhému že je iba namyslený a to je všetko, dokázať že ja nie som namyslený ale mám pravdu apod.
O čom vlastne.... :?

//Fizz: :lol:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Kdesi davno tu bola tema, skusim najst a tam som sa priznal, ze namysleny som, dokonca mi to aj par ludi z mojho okolia povedalo, ze tak posobim, takze problem s tym skutocne nemam ;-) To ci som namysleny pravom, alebo nie viem len ja.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

tato tema nikam nevedie mala to byt debata o tom co si myslite o namyslenych ludoch ale nie o tom ze aby ste sa tu kazdy dodr**vali ze kto jaky je...a predpokladam ze sa tu malo z vas aj pozna osobne...tak prosim neurazajte userov,adminov a inych a hlavne ich neterorizujte tym aky su...aj ked ich vobec nepoznate
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Toto sa mi jak paci :D
tomas lepsie mat babu ktora povie ze je pekna inteligentna atd ... a pritom je to pravda ... ako babu ktora ma 41kg a 180cm a trepe ze je tlsta atd ... a ani zaboha ju nemozes presvedcit o opaku ... Alebo taka co hovori ze je inteligentna ... rehoce sa na tom ako si jej kamarat kichne ... a to racej nehovorim o inych veciach ...
A pani nesudte kym nepoznate to len k fizz

A ja moc namysleny niesom ... nemyslim si ze som krasny atd ...
A kym je clovek namysleny a ma byt na co nieje problem ale zas musi vediet kde je hranica ...

Ale lezu mi na nervy ludia co su presnym opkom namyslenych ... Ja som nula ja som idiot nic nedokazem ... vzdy sa im snazim pomoct lebo trochu sebavedomia resp. az namyslenosti pomoze ... vid Placebo Efekt ... ked neveris v sameho seba bud si isty ze to nedokazes
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Co sa namyslenosti tyka tak niekoho kto by bol vyslovene taky namysleny, ze sa to s nim neda vydrzat ani nepoznam.

Ja osobne sa citim namysleny len v urcitej spolocnosti. Ked sedim v divadle a nejaki frajeri pokrykuju po hereckach ci maju kramy tak sa citim ako vrchol inteligencie na tejto planete. V podstate sa vzdy len porovnavam s niekym inym, raz sa citim namysleny, inokedy uplne malicky....

Co sa vyzoru tyka tak tam problem nieje pretoze vyzeram dost zle :wink:

A co sa tyka feljmu o tom kto je a nieje namysleny na fore tak kludne pokracujte, flamewary su predsa korenim kazdeho fora a niekedy mi pride az divne, ked to modi stopuju.
ateista
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ateista »

najhorsi typ cloveka je asi ten co si mysli ze vie aky je dobry a ked to iny nevedia tak su to hned lamy alebo s...i tomu nechapm preco si take veci niektory myslia je pravda ze poznanie je dobra vec ale nie ze si hned bude niekto namyslat ze je BOH :?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Shark NX: Co ma spolocne hlaska o vyske a vahe s tym, ci je zena namyslena??? Nemyslis si, ze je to skor psychicka porucha alias anorexia a podobne??? A Fizz nech si sudi kto chce, pokial je to v ramci slusnosti a pravidiel, rovnako ako sa sudil p4ra alebo aj dalsi.., ak sa jej nieco nepaci, nech klikne na oznamenie prispevku a mozno sa to potom premaze.

t0m4s3: Tu temu nehladaj, ja ti to tu napisem este raz ak treba. Si namysleny!!!
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

hojko ma to spolocne to ze ked mas slabe sebavedomie tak si stale trepes do hlavy som skaredy alebo ja neviem blby atd ... zas ked mas privysoke sebavedomie resp. si namysleny tak si ten najkrajsi najlepsi a ja to viem a ty nie ...
hej to ze som tlsta sa da brat aj ako Anorexiu ale to anorexia nieje kedze na kazdej chate "zere" jak besna ... potom place nad tym ze pribrala o 1kg (kamaratka)
Keby bola anorekticka tak zje polku rozku keca o tom ako sa prezrala a ide sa vysablit za kriky
a k fizz len som pisal ze su na omyle ;)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Clovek moze byt pekny,svalnaty,rozumny...Ale ide o to,ze ako si to uvedomuje a ako to dava najavo okolitemu svetu.Ctiziadostivost musi byt,ale vsetko s mierou...

Je to pre mna smiesne,ak si niekto mysli,ze je nieco viac len kvoli tomu,ze ho priroda niecim(mozno) obdarila.Vid. t0m4s3,fizz,p4ra...

Aj tu"vasu" karmu tu mate len kvoli tomu,ze ste namysleny.Ona vam totiz hladka vase ego a zaroven vas poniektorych strasne serie...Ale je tu a zerie ludi :wink: A ludia koli nej zeru a"zeru"sami seba.A ti co tak sami seba zeriete-zalezi vam strasne na fraze"som NIEKTO".

Ale ako sa tu spominalo-internetovy svet,kde je kazdy KING.90% ludi tohoto fora prezilo v zivote este velmi malo na to,aby mohli byt na seba namysleny.Ale tu su samozrejme majstri sveta-avsak nezabudajte,ze len tohoto,internetoveho :wink:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ja som maximalne namyslený len pri sporte a myslím si ze som najlepsi casto mi to aj hovoria !!! ( hlavne pri futbale furt sa to toci len o mne :P ja krituzujem ja poviem narovinu ze toto bolo zle a pod.. len ja a ja ) ( raz som za to aj facku dostal :( )
inde som v pohode ! ale to nemozem tvrdit ja ...vsak mi je to aj jedno ci mi verite alebo nie...

kamarati viedia... to mne staci :wink:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

ja mam nizke ego tak vsade kade chodim o sebe vyhlasujem aky som krasny a mudry aby som vyzeral ze mam ego odtialto az tam :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Keď som začala čítať túto tému, tak som sa zabávala, až kým som neprišla k fizz. To ma už totálne odrovnala. Ja viem, zdravé ego, sebavedomie a ctižiadostivosť nie sú na škodu, ale vyhlásiť o sebe, že som toho v živote dosť dokázala je odvážne. To môže človek povedať tak o 40 rokov, keď bude mať čo - to za sebou. Fizz, pokiaľ sa nemýlim, chceš ísť na medicínu alebo farmáciu, skús buť trochu pokornejšia. Bez pokory to nepôjde...
K téme: Väčšina kamarátov a známych si o sebe myslí primerane k tomu, akí sú. Ak sa niekto podceňuje, sme tu na to, aby sme ho uviedli na správnu mieru, že je lepší, aký je. Ak sa niekto vyvyšuje bez dôvodne, prepínam na ignore a neriešim ho. Myslím si o ňom svoje... Väčšinou to býva tak, že mladí ľudia, ktorí nič nedokázali sú hrdinovia a myslia si o sebe veľa a starší ľudia, ktorí už aj niečo dokázali a mali by byť na seba pyšní pochopili, že človek nedosiahne nikdy niečo také, aby o sebe mohol povedať, aký je on úžasný...
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

kinjeril napísal:A hojko si tiez o sebe vela mysli a pritom je to lamka, co musi byt doma kazdy den do 20:00 (najneskor 20:15). Nevypije ani cele poldeci a uz ma "nahodene plecia". :P

A aj obelix, aj ten si o sebe vela mysli, ze je moderator a tak, ale tiez je to lamka. Nie tak velka ako hojko, ale lamka, mensia, strapata.

:)
Nezabudni ze sa tu donedavna rozoberala jeho sexualita tak váž slová :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Martin44: Ty nezabudni, ze to co ste tu riesili boli hovadiny. Ja som sa kazdu srandu, ale zase odtial potial.
Napísať odpoveď