problem s DVD DL

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
patrickth
Novice
Novice

problem s DVD DL

Príspevok od používateľa patrickth »

neviem ci je chyba v napalovacke,dvd playeri,alebo v mediach,vzdy po hodine prehravania to dvd dl zamrzne,preskocim 2 kapitoli ide to asi 20 min s obcasnym seknutim a potom az do konca v pohode,media memorex 2,4 dvd dl,a datawrite 2,4 dvd dl obe +r,poradte niekto,stalo sa vam nieco podobne?
mam z toho dost nervy pri cene 85 SK za kus.
diki.
Pigesko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pigesko »

hej mam s tym skusenosti...vysvetlim ti to asi takto...pustim dvd film zamrzne tak musim preskocit kapitolu a ide v pohode ale stane sa ze zamrza aj viac krat...zaujimave je ze na kazdom inom pc ten film isiel bez problemov...tak som si vzdy film ktory mi zamrzal u niekoho prepalil a islo mi to v pohode...neviem ako je to mozne a bolo jedno na ake medium som to prepalil pokazde to pomohlo...

//kamarat mi povedal ze uz mam staru mechaniku :/ a holt asi ma pravdu lebo ju mam 5 rokov :) ale neviem preco mi ten film ide ked ho prepalim.
patrickth
Novice
Novice

Príspevok od používateľa patrickth »

diki,ja mam mechaniku ani nie rocnu,a seklo to aj v nej,akoby ten prechod medzi vrstvami nevedelo zvladnut nic co mam doma na prehravanie dvd,skusim u niekoho ineho pozriet ci to bude robit,keby aspon tie dvd dl neboli take drahe, :(
Napísať odpoveď