zdravim stala sa mi na mobile jedna zaujimava vec....raz som si len tak pozeral obrazky, potom som siel do priecinku aplikacie a kazdu aplikaciu tam mam 2krat...ked to chcem vymazat tak napise ze operacia zlyhala...toto iste mi robi aj pri hrach ale vsetko ostatne funguje...a este jedna vec niektore aplikacie a hry mi uz vobec nejdu vzdynapise operacia zlyhala...prosim help
nejdem zakladat novu temu ked tu uz je s takym nazvom....no a k veci..tiez mam k610i a ked prepojim cez kabel s pc tak mi vyhodi len jeden "removable disk" ...a to akoze kartu v mobile...ale kamosom zobrazi normalne 2 disky a jeden ze pamat telefonu a druhy pam.karta...neviete co s tym? diky
no neviem ako myslis...jednoducho pribudnu mu 2 pismenka.... jedno je telefon a druhe karta...a mne pribudne len jedno a to je karta...tak ze co s tym ci neviete
praveze sa presne takisto pripaja ako ja a jemu da 2 a mne 1 ...a co kaslem na to ja to k zivotu nepotrebujem ja len tak ci nahodou neviete...aj tak dik
soldier napísal:praveze sa presne takisto pripaja ako ja a jemu da 2 a mne 1 ...a co kaslem na to ja to k zivotu nepotrebujem ja len tak ci nahodou neviete...aj tak dik
mailer napísal:ja ma mtiez ten tento mobil a pribudne mi len jedno ale to je v pohode...
inak ako dam na tomto mobile predny kryt dolu?
das dole kryt z baterky-->nejakym srubovacikom jemne "vypacis" kryt zadny co je pri fotaku-->vysrubujes tie myslim 4 srubky --->a das dole predny kryt poznámka:musis mat ten taky hviezdicovity srubovak. //Dante3000rpm a ked si prave ostrihal nechty ? tak musi srubovacikom