haha vsetci tu rovnako zmyslame bo tiez ma ako prve napadlo ty vanoce neslav
ale k teme co kupit no to co to oslni nekupujem cielene jedine ze si sama osoba povie co ce ale inak idem a co namna krici ze kup ma mame abo tak tak to kupim
ja som ateista a nekupujem nic... ani nic necakam... vianoce mam takpovediac u prdele.. ale ket vidim vsetko to pokrytectvo, ten zhon 2 mesiace predtym supermarkety zasrate vianocnymi dzadami... je mi z toho smutno.. zevraj "sviatky radosti a pokoja" hovno hovno zlata rybka
no som ateista a vianoce su len otom ze si clovek sadne s rodinou a to je vse ian kje to bezny den nic vtom zas tak velke neni ale ide len o princip ked clovek dostane darcek tak by to mal oplatit alebo by sa aspon patrilo kipit darcek niekomu koho ma clovek rad nie?
Mate to jedno, poviem vam to tak, ja som tiez ateista a tiez by som najradsej Vianoce neoslavoval, ale - ked som s touto myslienkou oboznamil nasich, tak mi to razne zatrhli (povedal som im, ze nechcem nic kupovat, a zaroven nechcem nic dostat, kedze mam vsetko a co mi chyba si kupim sam) - vraj kaslat na darceky je sebectvo