Shark NX napísal:Orange Pausal 100XXL uz asi 11Rokov ... Proste od Vzniku Globtelu a ich Prvej akcie z Ericssonom GA-628
shark , no offense ale v 1996 si mal ako 9 ročný mobil ?
Lebo máš recht vtedy Globtel aj vznikol , 3. septembra 1996
Čo si dal za mobil a platil za paušál , ktorý ako vieme , bol pre bežných ľudí nedostupný
Celkom ma to zaujíma
schw33k napísal:shark , no offense ale v 1996 si mal ako 9 ročný mobil ?
Lebo máš recht vtedy Globtel aj vznikol , 3. septembra 1996
Čo si dal za mobil a platil za paušál , ktorý ako vieme , bol pre bežných ľudí nedostupný
Celkom ma to zaujíma
Jop uhadol si ... sice som ho pouzival ako dnes Obuvak ... raz za tyzden ... ale rodicia ma chceli mat na Drate
To bola ta prva akcia Globtelu ze Telefon za Korunu ... Telefon sice stal korunu ale Aktivacia stala 999Sk
pausal stal asi 599 ... neviem uz ...
Neviem co na tom bolo nedostupne
"Tý-Debajl" Ýzy /Easy/, mam uz 6 rokov. Presustrujem tak dve stovky za rok (skor na sms, ako na telefonovanie). Staci mi len byt na prijme, na dlhsiu komunikaciu je lepsie icq, to je aspon zadarmo
Shark NX napísal:Jop uhadol si ... sice som ho pouzival ako dnes Obuvak ... raz za tyzden ... ale rodicia ma chceli mat na Drate
To bola ta prva akcia Globtelu ze Telefon za Korunu ... Telefon sice stal korunu ale Aktivacia stala 999Sk
pausal stal asi 599 ... neviem uz ...
Neviem co na tom bolo nedostupne
Orange :
Rok 1997:
V tom roku boli služby GSM pre bežných žudí stále cenovo nedostupné, ceny telefónov boli vysoké a za akciové ceny sa takmer vôbec nepredávali.
no a ty spomínaš dokonca rok 1996
Dokonca rok 1998:
Na začiatku roka Globtel zaváhal. Nemal žiadnu akciu s dotovanými telefónmi, nič, čo by ponúkol zákazníkom, iba nedotované telefóny za plnú cenu.
Pardon sekol som sa o jeden rok ale tu mas citat priamo zo SME.sk
1998
marec
– veľká akcia Globtelu Jarná mobilizácia a v nej mobil Ericsson GA628 za dovtedy nepredstaviteľnú cenu 1 Sk. Podobnú akciu s mobilom za korunu neskôr spúšťa aj EuroTel
Shark NX napísal:– veľká akcia Globtelu Jarná mobilizácia a v nej mobil Ericsson GA628 za dovtedy nepredstaviteľnú cenu 1 Sk.
jojo tp tehlu som mal aj ja ako svoj prvý telefon.. on skôr nebol mobilný ale ako pevná lebo skoro vkuse bol na nabíjačke dddd.Inak ešte ho stále mám v šuflíku