Mikrovlnný internet
Mikrovlnný internet
Cavte, chcem si zalozit neagregovaný mikrovlnný internet ,rýchlost:
Down/Down 512 kbps Boost 1024kbps len neviem co znamena to "neagregovaný" a to "Boost"
Down/Down 512 kbps Boost 1024kbps len neviem co znamena to "neagregovaný" a to "Boost"
Re: Mikrovlnný internet
ze nezdielas svojich 512kbps zo ziadnymi dalsimi uzivatelmi.bart1234 napísal:Cavte, chcem si zalozit neagregovaný mikrovlnný internet ,rýchlost:
http://novy.konfer.sk/sluzby_pre_domacnosti.htmlbobormako napísal:daj stranku providera.
Práveže neviem lebo som nespozoroval nič zvláštne pri chode počítača. Len to proste vyhodilo. Myslel som si že je zlý internet ale ten ide. Ja mám taký že na dátovú kartu (bezdrátový) tak to som nevedel že či Wi-Fi je tá anténka čo si ludia dávajú do okna alebo tá dátová karta čo ide z boku do Notebooku. Som sa pre istotu spýtal ale zatial žiadny problém neni. To windows je taký že občas volačo vyhodí.
tak neviem no, vyhladaj otom daco na zahranicnych forach a ked uz tak to nechaj tak a ked sa to zobrazi tak to len vypnes a hotovoMayDaySK napísal:Práveže neviem lebo som nespozoroval nič zvláštne pri chode počítača. Len to proste vyhodilo. Myslel som si že je zlý internet ale ten ide. Ja mám taký že na dátovú kartu (bezdrátový) tak to som nevedel že či Wi-Fi je tá anténka čo si ludia dávajú do okna alebo tá dátová karta čo ide z boku do Notebooku. Som sa pre istotu spýtal ale zatial žiadny problém neni. To windows je taký že občas volačo vyhodí.
agregácia 1:2? ale to je neagregovany net! a ta rychlost 512kbs je down aj up?patrick1 napísal:to bude najskor to, ze mas garantovanych tych 512Kbit, z rychlostou az do 1024Kbit(boost)
kedze mas agregaciu 1:2, takze to znamena, ze ak ten druhy uzivatel nebude pripojeny, tak ti priradi jeho 512Kbit ... vysledna rychlost(boost) je 1024Kbit![]()
.. moj nazor
aha hej sorry zle som precital.. je to bez agregacie.. inak za 512Kbit sa mi zda trochu privela dat 1000Sk mesacne
presne informacie ziadaj od providera, ta jeho stranka je na ...
ja mam 1024kbit net a download mi ide tych 128KB/s, upload az do 220KB/s
len ci je to tak aj tam, musis sa ich jednoducho opytat.. ved nic nedas za napisanie jedneho mailu..
maj sa
len ci je to tak aj tam, musis sa ich jednoducho opytat.. ved nic nedas za napisanie jedneho mailu..
maj sa
ja som si v marci kupoval 862Kbit/862Kbit a teraz je to 1024/1024.. takze nic moc..
no a ja som 2,4Ghz 1:15 za 400,--Sk
ibaze mesacne limit 4GB s tym, ze od 23:00 - 8:00 tahas mimo limit
ten limit mi zacal uplatnovat provider az od tohto mesiaca
je to mozno ze ti to budu zdvojnasobovat, mozno v nocnych hodinach.. ale to su vsetko spekulacie, staci napisat a uvidis...
no a ja som 2,4Ghz 1:15 za 400,--Sk
ibaze mesacne limit 4GB s tym, ze od 23:00 - 8:00 tahas mimo limit
ten limit mi zacal uplatnovat provider az od tohto mesiaca
je to mozno ze ti to budu zdvojnasobovat, mozno v nocnych hodinach.. ale to su vsetko spekulacie, staci napisat a uvidis...
no 1000sk komu ako lebo ja tento net si chcem objednat s bratom a tak ze si to dame na 2 pocitace takze to budeme platit na polovicu...patrick1 napísal:aha hej sorry zle som precital.. je to bez agregacie.. inak za 512Kbit sa mi zda trochu privela dat 1000Sk mesacne
maj sa