Ktorá matičná

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
pejo
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ktorá matičná

Príspevok od používateľa pejo »

Zdravím Vás, mám otázku ohľadom toho, ktorú matičńu z týchto dvoch by ste mi oporučili.. ktorá je v čom lepšia... bo mne sa zdajú dosť podobné...mam to možnosť zobrať za tamer rovnakú cenu... diky

MSI P6N SLI V2

Kód: Vybrať všetko

http://www.karman.sk/product.jsp?artno=10016897
GIGABYTE N650SLI-DS4

Kód: Vybrať všetko

http://www.amishop.sk/zbozi/gigabyte-n650sli-ds4/detail.aspx?p=z:97587
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

ak som dobre videl tak ta gygabite ma pasivne chladenie (niesom si isty)ale zase nemala napisanu sirku zbernicu ta Msi ma 1333 a to je fajn....a keby ma aj ta gygabite tak zober tu...ale pockaj na vyjadrenie este inych
pejo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

jj aj ja sa viacej priklanam ku gigabyte, mimochodom zbernicu 1333 ma... a aj taky procak chcem brat tak z takych vyberam.. popripade by ste mohli poradit nejaku inu, no musi byt na dve graficke, musi mat ide konektory dva (UltraDMA), pretoze mam dve mechaniky a dva disky este po starom a tie menit nechcem... samozrejme ze sataII disky kupovat budem no aj tieto sa zidu... potom zvuk 8 kanalovy, a v podstate take specifikacie ako tie dve... dakujem
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

MSi len ak je zadarmo, Gigabyte je oproti tomu vyhra v loterii, taktiez Asus nie je zla. A tu Gigabyte maju v x-computers.sk o presne 251 SK lacnejsiu. Taktiez by som zobral cipset od intelu, ako nvidia, aj ked aj tie su fajn. Napr. Gigabyte GA-P35-S3, za tuto dosku by som sa urcite nehanbil. :) Len skoda toho ide radica, je dost nemozne dany ale to vyriesi sata napalovacka trebars. Nevravim, ze je to nutne kupovat kvoli doske samozrejme.
pejo
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

diky moc... a ako je to potom s taktovanim?? da sa na tejto maticnej taktovat dobre?? co viete popripade ci mate skusenosti
Napísať odpoveď