Trapasy v skole
jáj, ked sme boli deti toľko chu*o*ín sme navystrájali, že to nieje možné, až mi je niekedy seba samého ľúto aký som bol trt...
také volovony s megami, petardičkami, prd sáčkami do zborovní a čojaviem čo ani nerátam... celkom "haluz" bola, keď som spolužiakovi nahonil do gatí na telesnú. A on chudák v tom chodil asi týždeň kým mu to niekto nepovedal....a aj sa mi pomstil, celý jeden deň som behal v našťatých teniskách....
celkom zaujímavé bolo, ked sme boli na "gotickej ceste". to bola moja prvá skúsenosť s Marry Jane. No o dákej druhej behali profesorky kontrolovať chatky, a v tej našej riadnz hurhaj, ako ináč. vbehne Cool Kate dnu, ja akurát tancujem na posteli alebo čo...tak jasné, tomáš, no poď ku mne, tak som zliezol, za všeobecného pochechtávania, postavil sa pred ňu márne sa snažiac zakryť úsmev od ucha k uchu a neprirodzený tvar zreničiek. Zamávala mi tou fúkacou tyčinkou pred nosom, že "čo Tomáš, fúkneme si?" ešte s takým tým jej Cool Kate úsmevom, no čo vám poviem... v tom momente som vybuchol v taký brutálny rehot, že som ju opľul a je**l sa o zem, kde som sa zvíjal aspoň 5 minút. Našťastie ani ona ani žiadny ďalší profesor tiež neboli celkom "mimo vplyvu omamných látok" (ved profesori su vždy tí, čo sa všade najviac strt*ajú) tak sa na tom iba zasmiala, šibalsky nám vyhodila poistky (čo malo za následok asi tridsaťsekundové ticho, potom hláškou "čo ti práši" nasledovanú extrémym nekonečným rehotom) a na druhý deň sme sa na tom všetci iba s chuti uje*ávali...
také volovony s megami, petardičkami, prd sáčkami do zborovní a čojaviem čo ani nerátam... celkom "haluz" bola, keď som spolužiakovi nahonil do gatí na telesnú. A on chudák v tom chodil asi týždeň kým mu to niekto nepovedal....a aj sa mi pomstil, celý jeden deň som behal v našťatých teniskách....
celkom zaujímavé bolo, ked sme boli na "gotickej ceste". to bola moja prvá skúsenosť s Marry Jane. No o dákej druhej behali profesorky kontrolovať chatky, a v tej našej riadnz hurhaj, ako ináč. vbehne Cool Kate dnu, ja akurát tancujem na posteli alebo čo...tak jasné, tomáš, no poď ku mne, tak som zliezol, za všeobecného pochechtávania, postavil sa pred ňu márne sa snažiac zakryť úsmev od ucha k uchu a neprirodzený tvar zreničiek. Zamávala mi tou fúkacou tyčinkou pred nosom, že "čo Tomáš, fúkneme si?" ešte s takým tým jej Cool Kate úsmevom, no čo vám poviem... v tom momente som vybuchol v taký brutálny rehot, že som ju opľul a je**l sa o zem, kde som sa zvíjal aspoň 5 minút. Našťastie ani ona ani žiadny ďalší profesor tiež neboli celkom "mimo vplyvu omamných látok" (ved profesori su vždy tí, čo sa všade najviac strt*ajú) tak sa na tom iba zasmiala, šibalsky nám vyhodila poistky (čo malo za následok asi tridsaťsekundové ticho, potom hláškou "čo ti práši" nasledovanú extrémym nekonečným rehotom) a na druhý deň sme sa na tom všetci iba s chuti uje*ávali...
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ju v 8 triede na ZS som sedel v 1 lavici a dako som bol zduty abo co to a jak som mal taku pohodlnu polohu na stolicke som sa cel posadit heh fyzikar akurat dakoho skusal, tak som sa zaprel ze sa vysuniem normal na stolicku s toho pololahu a taku som si za.... ze to bolo pocut o 3 poschodia nizsie
seci stichli ze co to a ja na spoluziaka z vedlajsej lavice "jozo ty si prasa" a dodnes su vsetci v tom ze to pustil on 
-
ProfionQQ
Medium Star
lol
tak nevem ci trapas ..ale jasnee mega trapas..o to viac ze sa to stalo mne 
mali sme hodinu ADK /písanie na elektronickom písacom stroji, cca/ a bolo mi brutálne zle...den pred tym som oslavoval s kamosom jeho 18-ku...no bolo mi fest zle...dosla profesorka a hovorí mi: miro co vám je? je vám zle??? ja ze: ano...ona mi na to: ked budete muset vracat včas mi dajte vediet !!! ja ze: ok...asi o 5 min mi profka hovorí: miro, vy ste to nestihol ....
cela trieda sa na mne smiala

mali sme hodinu ADK /písanie na elektronickom písacom stroji, cca/ a bolo mi brutálne zle...den pred tym som oslavoval s kamosom jeho 18-ku...no bolo mi fest zle...dosla profesorka a hovorí mi: miro co vám je? je vám zle??? ja ze: ano...ona mi na to: ked budete muset vracat včas mi dajte vediet !!! ja ze: ok...asi o 5 min mi profka hovorí: miro, vy ste to nestihol ....
cela trieda sa na mne smiala
U nas v triede... tento utorok
Mali sme nasemu triednemu kazdy napisat na papierik, ze co ocakavame od vyletu, co tam chceme robit a taak... no.. a bolo to anonymne... moj spolusediaci a dlhorocny kamarat ( no v tejchvili byvali
) napisal na ten papierik, ze : " Mne sa na ten vylet ani moc nechce ist, ale Matko tam vraj chce prist o panictvo, tak sa na to pojdem pozret " ... Keby ste videli ksicht mojho triedneho, ako sa na mna pozrel, potom to aj precital pred vsetkymi... jooooj.. som ocervenel jak paprika
tak ale co uz.... sranda musi byt
Mali sme nasemu triednemu kazdy napisat na papierik, ze co ocakavame od vyletu, co tam chceme robit a taak... no.. a bolo to anonymne... moj spolusediaci a dlhorocny kamarat ( no v tejchvili byvali
tak ale co uz.... sranda musi byt
tak tento trapas sa nestal mne ale mojej spoluziacke
1.Rocnik.....zdravotnicky kruzok.
Na kruzku sme boli asi 10 a jedna spoluziacke sa stale divne tvarila.Nechapali sme ze co sa dje ale po chvili zacalo nieco v triede smrdiet.A co nevidim pod jej lavicou taka mensia mlacka.(nechcel by som byt v jej kozi

1.Rocnik.....zdravotnicky kruzok.
Na kruzku sme boli asi 10 a jedna spoluziacke sa stale divne tvarila.Nechapali sme ze co sa dje ale po chvili zacalo nieco v triede smrdiet.A co nevidim pod jej lavicou taka mensia mlacka.(nechcel by som byt v jej kozi

-
17
Light Professional
tak.. ja som sa oprel o omyvadlo. to pekne spadlo a rozkakalo sa.. ale nie... nerozbil som ho ja, ale dvaja spoluziaci, co sa bili
(priloha)
A dalej co sme porobili:
- lavica von oknom
- zvalena tabula s polovicou steny
- ucitelka sa polepila od zuvacky na stolicke
- niekolkokrat rozbite okna
- polamanie lavice a niekolko stoliciek (crash)
- zavyrenie PC (lol kazdy PC ma iba administratorsky ucet)
- prevratene kontajnere
- a takto by sa dalo pokracovat....
A este spominana priloha s umyvadlom a dalej pikoska: ucitelka citajuca noviny cez hodinu
A dalej co sme porobili:
- lavica von oknom
- zvalena tabula s polovicou steny
- ucitelka sa polepila od zuvacky na stolicke
- niekolkokrat rozbite okna
- polamanie lavice a niekolko stoliciek (crash)
- zavyrenie PC (lol kazdy PC ma iba administratorsky ucet)
- prevratene kontajnere
- a takto by sa dalo pokracovat....
A este spominana priloha s umyvadlom a dalej pikoska: ucitelka citajuca noviny cez hodinu
-
17
Light Professional
sorry,. no maximane nerealne. kde by 8 rocny chlapec vedel rozobrat to delo ci co si pisal a este vzduchovka by neprestrelila latrinku. vzduchovka ti neprestreli ani pet flasu (plastovu, nie to este cca 1,5 - 2 cm hrubu dosku. Trosku si to neodhadol... Neviem kto by ti to uveril...Les napísal:Spomenul som si, ked som chodil do zakladnej skoly (mal som asi 8 rokov) latriny boli umiestnene vonku. Prave vnutri sr.. riaditelPrestrelil som drevenu budku s prerobenou vzduchovkou. S kamaratom sme boli skryty za krikmi. Riaditel vybehol ako blesk, gule sa mu parili, gate mal po kolena. Nevedel som, ze tam niekto bol myslel som si, ze je prazdna.
Potom bolo vysetrovanie. O par mesiacov na to som zapalil stoh slamy, ktore malo JRD, plamene slahali do 20m vysky a vyhanali kone z mastali aby nezhoreli. Ja som bol skyty v konaroch nedalekeho stromu so vzduchovkou, ktoru som mal nabitu specialne vyrobenym klincom. JRD-akovi som strelil klinec do riti. Boli sme vsetci vysetrovani ako proti-statne zivle, otec stratil svoju veducu funkciu na pracovisku a dostal vtedy myslim pokutu 3000Kcs, co bol vtedy jeho troj mesacny plat (1959). Mal som aj dalsie "vystrelky" ako napr. vyhodenie do vzduchu vyse 250 rocneho stromu (dub) v lese pri obci a urobil som to tak, ze som rozobral pancierovu past (a to som mal 10 rokov!) vybral som z neho vybusninu, zakopal som ju v priblizne 75cm hlbke pod dub a odpalil som ju. Taky rachot som v zivote nepocul. Aj konar ma trafil do tvare, takze sme museli ist k lekarovi s mamou na 2 stehy. Tieto su vsak detskymi hrami oproti inym veciam, ktore som robil ked som uz bol vacsi. A neziadajte ma o to, aby som o nich nieco napisal, lebo to nespravim. Skratka ked ste sa nechceli nudit doma, tak ste mali vyrastat s Lesom
// No este predsa len som zabudol na jednu taku mensiu vec. Policajt v obci mal vlciaka. Ked som isiel do skoly, tak som mu hodil kus masa, alebo klobasu, takze ma spoznal a mohol som ho uz aj pohladkat. Potom v jeden den som si priniesol so sebou vo vrecku balon, nafukal som ho a uviazal som ho so spagatikom na chvost vlciaka. Kedze nemohol dosiahnut balon, tak behal dookola ako sialeny, potom prekrocil plot a nikdy sa uz k polisovi nevratil. Pravdepodobne zosalel alebo este aj teraz bezi...
Nemyslite si, ze som sadista, nevedel som, ze sa to takto skonci. Zvierata mam rad, no ale viete, ako 10 rocny...
A este, ako sa ti podarilo odpalit spominanu "naloz"?
-
tomasso
Medium Professional
tak na toto ti on uz asi neodpovie, nechodi tu uz dost dlho...skus si precitat jeho viac prispevkov a pochopis...sorry,. no maximane nerealne. kde by 8 rocny chlapec vedel rozobrat to delo ci co si pisal a este vzduchovka by neprestrelila latrinku. vzduchovka ti neprestreli ani pet flasu (plastovu, nie to este cca 1,5 - 2 cm hrubu dosku. Trosku si to neodhadol... Neviem kto by ti to uveril...
A este, ako sa ti podarilo odpalit spominanu "naloz"?
jezis LESovi na tomto fore neveri nikto... tie jeho rozpravky su uzasne... vzdy pobavi, ale realita mu vela nevravi...
k teme... trapasy v skole... ani nie nastastie, ak neratam 3. triedu na ZS ked ma zapisovala spoluziacka ze som bol po zvoneni mimo miesta a ja som sa rozbehol, tresol do tabule a zlomil jej nos....
k teme... trapasy v skole... ani nie nastastie, ak neratam 3. triedu na ZS ked ma zapisovala spoluziacka ze som bol po zvoneni mimo miesta a ja som sa rozbehol, tresol do tabule a zlomil jej nos....
si pamatam ked sme mali nabozenstvo a so spoluziakom sme hadzali kriedy von oknom, a odrazu tam prebehla nejaka babka 55 rocna, ak nie viac a sme ju trafili do nohy kriedou a ona nas videla tak prišla sa normalne stazovat do riaditelne, ze ma spinave nohavice a ze che nahradu 500sk ze tolko stali lebo ta krieda podla nej uz nemzoe zist

-
PAIN
Light Professional
mno taka neprijemnost....ked som bol este prvak zakecal som sa s jednou fakt peknou babou...noo a akosi som pri tom rozhovore rozmyslal nad vsetkym moznym len nie nad tym o com sme sa bavili a akosi som sa pri pohlade na nu vzrusil...a kedze bolo uz pred letnymi prazdninami bolo uz dost teplo a mal som len kratase tak noo....ludia si to akosi vsimli
...no a co, holka to je fakt super....heh a ten jej pohlad, proste bavime sa...zrazu prestane recnit, kukne sa dolu a ze no hmmm a len sa usmiala, teda skôr smiala ako usmiala
....takze tak...aaa stale je to moja super kamoska....len ked toto spomenie tak sa seci fajnovo baia na moj ucet.
No a asi co som mal najvacsi poj*b, to ked sme sa ozrali skoro seci chalani na vychovnom protidrogovom koncerte. Noo a fandili sme tam az moc...
okrem toho sme na skolskom vylete "vydymili" chatu hasiacim pristrojom, u*ebali chlast nasim profesorom (za nasrati boli vtedy) pokazili sustruh na praxi, je toho viac....
No a asi co som mal najvacsi poj*b, to ked sme sa ozrali skoro seci chalani na vychovnom protidrogovom koncerte. Noo a fandili sme tam az moc...
okrem toho sme na skolskom vylete "vydymili" chatu hasiacim pristrojom, u*ebali chlast nasim profesorom (za nasrati boli vtedy) pokazili sustruh na praxi, je toho viac....
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
tomaxx_199
Medium Professional
ja tych trapasov mam plno len si musim spomenut
raz sme prisly unaveny z vyletu opreli sme sa o stenu a naraz bum oproti v triede sa byli a rozbily umyvadlo
to iste sa stalo tieź oproti triede ked zazvonilo na hodinu a ja som isiel do triedi naraz ,,bum, krshchch" vysli sme na chodbu co sa stalo a oproti sa okno samo otvorilo a rozbilo sa na kusi
//autoeditácia príspevku ( 09 Apr 2009, 14:15 )
alebo raz co sa zapchalo dajak splachovanie na zachode a vytopilo cely zachod.
raz sme prisly unaveny z vyletu opreli sme sa o stenu a naraz bum oproti v triede sa byli a rozbily umyvadlo
to iste sa stalo tieź oproti triede ked zazvonilo na hodinu a ja som isiel do triedi naraz ,,bum, krshchch" vysli sme na chodbu co sa stalo a oproti sa okno samo otvorilo a rozbilo sa na kusi
//autoeditácia príspevku ( 09 Apr 2009, 14:15 )
alebo raz co sa zapchalo dajak splachovanie na zachode a vytopilo cely zachod.