to boli časy.
Aká bola vaša prvá PC hra?
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
moja prva hra bola Edna... taka ceska adventura, dost vtipna nikdy som ju nepresiel
bolo to asi tak v 1997
nejake dosovky ako prehistorik, tetris, mahjong, bumpy
potom age of empires 1 , need for speed 3, a podobne klasiky
http://ceskehry.wz.cz/obaly/edna.jpg
potom age of empires 1 , need for speed 3, a podobne klasiky
http://ceskehry.wz.cz/obaly/edna.jpg
-
Hotwire
Addict
este daaavno som mal taku hru co sa pripojila k televizoru tam bolo asi 150 hier, to nejake made in china isto bolo
, vlastne este predtym som mal C64 ale to uz som bol totalny krpec. prvy pc mam od roku 1997 a k tomu mi otec kupil nake cd volalo sa to BLUE BOX bola tam cca stovka hier z roku 1994, doom, commander keen, atp, proste pecky 
-
DanielDevil
Addict
-
Designer
Light Professional
Ja som zacal strasne davno na nejakej 086/186-ke kde bezal este len MS-DOS potom neskor prisiel ku mne prevrat WIN 3.1 a neskor 95-ka na 486-ke .
Hry , no nespominam si presne , ale asi SOKOBAN ,nejaky volley ( take fialove gulicky hrali volejbal
),nejake stihacky tusim tiez fialove ..
Potom prisiel Prince of persia , Lion King , MARIO , Moon Buggy , POP! ... Ten spominany DAVE to bola pecka.
Hry , no nespominam si presne , ale asi SOKOBAN ,nejaky volley ( take fialove gulicky hrali volejbal
Potom prisiel Prince of persia , Lion King , MARIO , Moon Buggy , POP! ... Ten spominany DAVE to bola pecka.
086 a 186? Také sú?DESIGNER napísal:Ja som zacal strasne davno na nejakej 086/186-ke kde bezal este len MS-DOS potom neskor prisiel ku mne prevrat WIN 3.1 a neskor 95-ka na 486-ke .
Hry , no nespominam si presne , ale asi SOKOBAN ,nejaky volley ( take fialove gulicky hrali volejbal),nejake stihacky tusim tiez fialove ..
Potom prisiel Prince of persia , Lion King , MARIO , Moon Buggy , POP! , ...
-
Tripmaster
Light Star