Má to význam???.....

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Keper
Novice
Novice

Má to význam???.....

Príspevok od používateľa Keper »

Takze nad tymto rozmyslam uz dost dhu dobu a vobec neviem ako dalej ......Chodim na strednu( o rok matura) a uz cca styri roky sa mi paci moja spoluziacka. Na zaciatku to boli len sympatie, bol som aj mladsi a vnimal som veci inak. Ono to bolo asi tak ze sa mi "iste obdobie" pacila a potom zasa nie az tak velmi. Lenze stale som dosiel k tomu ze ju mam rad viac ako len dobru kamaratku. A myslim ze ja jej tiez niesom uplne lahostajny, ako sme kamosi vsetko v pohode ale ja som stale chcel viac. Uz som sa aj zmieril s tym ze my dvaja spolu nikdy nic nebudeme mat, ale prednedavnom na na skolskej akcii sa stali iste veci ktore som vobec necakal. Sedeli sme vedla seba a ona si polozila hlavu na moje rameno a stale sa ku mne naklanala, v autobuse sa mi hralal z vlasmy...Ono to teraz vyzera ze kde je problem ked ju uz dlho chcem a konecne sa nieco pohlo smerom vpred. Lenze clovek sa meni a aj ona sa dost zmenila. Ma vela kamosov ku ktorym sa sprava inak ako ku mne napr...na diskoteke z roznymi chalanmi robi "rozne veci"...nevidel som ju ale dost ludi mi to vravelo. A toto ma stve najviac ze ked je pri mne tak sa sprava tak ako kedysi, usmieva sa a ked je z inymi tak sa na nieco hra, uz to nieje ona. Keby som ju nepoznal tak dlho tak mi to je jedno ale viem ze aka je v skutocnosti. Na jednej strane ju lubim taku aka bola, teda ku mne je a na druhej strane kebyze spolu chodime neviem ci by som to dokazal.Ja niesom ten typ co je vsade stredobodom pozornosti a pije,fajci...ja ju vlastne"len" lubim. Co mam robit?....ked okolo nej sa toci vela chlapcov a mozno sa jej paci ako dokaze s nimi manipulovat..ja mozno niesom vynimka, mozno som len zabavka:(....neviem...poradte prosim mam na nu zabudnut ?....
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ako na ňu zabudnúť? A si si istý, že chceš na ňu zabudnúť, resp. že sa to bude dať? Holka sama nevie, čo chce a tu je ten problém. Podľa mňa jej imponuje, že si taký slušák, aký si a si pre ňu istota. Na druhej strane ju baví byť stredobodom pozornosti a potrebuje cítiť, že dostane každého, koho chce... Časom zistí, že vlastne hľadá niekoho ako si ty a nie niekoho, kto bude len zábavkou na jednu noc. Len aby to zistila čo najskôr. Skús sa k nej správať chladnejšie a pozoruj, ako zareaguje. Pokiaľ si bude vynucovať tvoju pozornosť, záleží jej na tebe, pokiaľ nie, uvedom si, že existujú aj iné baby, ako je ona, ktoré si ťa budú vážiť a lásku aj opätujú...
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

podla mna toto nikam nevedie.... len co ta vlastne trapy a sama o tom ani nevie...... podla mna ta berie len ako vyborneho kamosa.... aspon tak by ti to teda urcite povedala....
takze podla mna nic neries, nebude to mat vyznam....drz si ju ako skvelu kamaratku po ktorej dlho tuzis a vyrovnaj sa s tym :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ach stredná...
Opýtam sa - akí ste kamaráti? Dobrí, veľmi dobrí...? Na tom dosť záleží. Pokiaľ ot mediz vami je "len tak", tka by som to nechal tak, nechaj si ju ako dobrú kamošku. Tiež som mal kamarátku, ktorá bola..ako ot povedať...zakladala si na fyzickom kontakte (nie pohlavnom). Furt omhatávala, túlila sa, etc. ale nebolo v otm nič hlbšie. Na druhej strane pokiaľ sa ona s tebou a ty s ňou môžete porozprávať o čomkoľvek, máte už teraz viac, ako kamarátsky vzťah, tak by som to skúsil. Na druhej strane píšeš, že hrá dvojitú hru. Z toh omi vychádzajú dve veci. Buď si pre ňu zábavka, niečo, ako "fajn kamarát", alebo to, že sa pri Tebe sráva inak má hlbší zmysel a niekam tým mieri. Ako napísala bolek, skús metódu cukor a bič.
Inak že na ňu chceš zabudnúť sa Ti nedivím, ale prečo si možno niečo nechať újsť? Možno zo strachu, ale to už je o niečom inom. Význam to teda bude mať, ak zistíš, ako na tom je ona vo vzťahu k Tebe. To je základ. Ak toto budeš vedieť, potom budeš vedieť či zabudnúť...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ked si pred kazdou sancou povies ze radsej na to kaslem mohlo by to dopadnut zle, potom si raz uvedomis ze to bola hlupost ale cas sa vratit uz nebude dat
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

mi-chau napísal:ked si pred kazdou sancou povies ze radsej na to kaslem mohlo by to dopadnut zle, potom si raz uvedomis ze to bola hlupost ale cas sa vratit uz nebude dat
tak tak.. treba skusit...
a zabudnut ? ked s nou budes stale v triede tak to nepojde len tak :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Just Do It! Kdo nevyskusa nevie, but sa popalis a budes mat realny dovd zabudadt na nu alebo vam to vyjde a budete :smt008 cize nerozmyslaj moc dlho, kdo neriskuje ten nema :wink:
nucli
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa nucli »

ahoj..no, v tomto pripade, holka sa citi skvele aj s tebou, co ti dava patricne najavo, ale na druhej strane sa jej paci aj to ked tam niesi a ma vacsiu volnost na tzv. "uzivanie si" a este nevie rozlisit co ma skutocnu hodnotu a ze jej ani 200 chalanov na jeden vecer nevynahradi to, co by s tebou mala v normalnom vztahu. Ja by som preto navrhoval, ako to uz tuto odznelo, dat jej najavo ze vies o tom co robi ked nieje s tebou a ze ta to istym sposobom zranuje, chovat sa k nej trocha odmeranejsie ako zvycajne, v podstate ide o to aby si ju vyprovokoval k tomu aby si to vsimla a spytala sa, co je vo veci. mohli by ste sa o tomto vazne porozpravat a nakoniec by si ju snad presvedcil ze ju skutocne lubis (skus ju pri tomto chytit za ruky kym sa s nou budes rozpravat, fyzicky kontakt - nie sexualny - je v tomto pripade dost dolezity, navyse si sam povedal ze ho ma rada) a tym by si ju mohol dohnat k tomu ze by sa zamerala len a len na teba, prisla by na to ze je na case vyrast z diskotekovych znamosti.. ak by si videl, ze to nezabera, asi by si to na cas mal nechat tak, este mas pred sebou rok a pol kym skoncis strednu, je to este dost casu na to aby si uvedomila ako vela pre teba znamena a ze aj ty pre nu znamenas ovela ovela viac ako si ona sama myslela.. takze kazdopadne to treba skusit - mas realnu sancu ju presvedcit a ukazat jej "spravnu" cestu. drzim prsty, daj vediet, co si podnikol a ako to dopadlo..
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

necem ta nejako sklamat ale to ze sa ti hra s vlasmi a lahne si na teba naznamena ze ma o teba zaujem.... ja mam tiez vela kamaratok a spravaju sa dost podobne a stvaaarame spolu rozne veci ale to neznamena ze spolu nieco chceme mat... proste bere ta ako dobreho kamarata na ktoreho sa moze spolahnut a budes sa stim musiet zmierit....... a davat si nadej je to najhorsie ... tim viac to boli... :?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jj to co robi nemusi byt naznak toho ze ta ce, moze mat k tebe fakt len dobry vztah ja mam s par kamaratkami tiez taky :-) barskedy si namna lahne opre dokonca aj pusu da na licko etc. No a preteba mam lahke riesenie asi niesi disko typ ako ja ale raz si kusni do jazyka a chod tiez na disko s nou a uvidis co bude robit :-) v tom najlepsom pripade bude blbnut len s tebou :-) btw co su "rozne veci" ??? co s nimi robi??? No a ked bude napriek tvojej pritomnosti robit blbosti z inimi tak asi nato kasli, ale v tomto pripade je mozne ze chce aby si ziarlil heh. V tychto situaciac je jedine riesenie :-) zhodnotit sam objektivne pre a proti a bud prist zanou a udusit ju jazykom abo sa nato vykaslat a dlho si trieskat hlavu o stenu ze si to neskusil :-). Ako vela ludi tu rozobera taketo pripady ale jediny kto nato moze prist si ty sam.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

nikdy nebudeš vedieť kým neskúsiš
Keper
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Keper »

dik vsetkym za nazor....no sme dost dobry kamarati (chodime spolu uz siedmy rok do triedy)....pokusim sa byt k nej chladnejsi a uvidim potom napisem....fakt dik uz som nevedel co a ako.....
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

no neni to celkom tá istá situácia ako tvoja ale myslím že pomôžem...
tiež som spoznal vemi v pohode dievča.. bolo mi s nou fakt dobre a podla jej výrazu som usudzoval že aj jej so mnou.. samozrejem čo čert nechcel išla na jednu firmenú akciu a nejako sa poriešila s jej kolegom.. čo už.. vlastne aj mojím kolegom .. (pracujeme v tej istej firme - čiže niečo ako spolužiačka)vidíme sa každý den a tak.. som si povedal že nejdem s nou nič riešiť aj ked ju mám rád načo ved..
ale
minulý týžden ked šla domov z roboty tak mala auto nehodu.. jej sa nič nestalo ale auto trošku utorpelo.. ked že som bol k nej "chladnejší" ako sa chystáš byť ty som sa o ničom nedozvedel... povedala mi to iba pred pár dnami ked sme sa náhodou stretli vo fajčiari a mali sme trocha času tak sme kecali.. v tej chvíli som si uvedomil že som ju už v živote nemusel vidieť a nikdy som jej nepovedal ako veľmu ju mám rad.. proste nikdy nevieš čo sa môže stat zajtra tebe alebo tvojím blýzkym.. preto ti radím povedz jej čo cítiš.. aj za cenu toho čo sa môže stať ... ty jej do hlavy nevidíš a nevieš ako to berie ona..

to len tak na okraj urob ako ty chceš
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Má to význam???.....
Nie, nema.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Ak si sa za štyri roky z toho nevysomáril a k ničomu neodhodlal, nie nemá.
Žena chce chlapa, nie truľa ktorý chodí okolo a občas sa cudne usmeje
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

To bolo slovo chlapa!
Tajomná
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Tajomná »

no mne sa pacil tiez jeden chalan 4 roky..bolo to strasneee a uz je to aj za mnou a takmer rok uplinul....ked ho sem tam uvidim tak srdiecko zzabucha..ale mam svojho priatela a nemyslim uz co bolo pred tym..a co by bolo keby neviem co.....tiez soom hlavne pozerala akych ma kamosov ze pije huli a vobec sa mi to nepacilo...nechcela by som tak zit jak on..takze mozno je to tak lepsie.....skus sa zamerat na iny objekt..to pomaha..uvidis prides na vysku..hned bude vsetko ine
XweptR
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XweptR »

taktiez som mal kamaratku (velmi dobru), a velmi sa mi pacila, stale sme boli v triede spolu, tak som sa odhodlal, a skusil som sa jej spytat ci by sme sa nedali dokopy, nevyslo to, povedala ze chcebyt len dobra kamaratka, nechcem ta tym odradit, ale myslim si ze tie triedne "lasky" su onicom, ale, ako uz niekto povedal.. Just Do It!! :) vela stastia, za pokus to stoji
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Keď jej nič nepovieš, nič sa nedozvieš, povedz jej čo si o nej myslíš, že ako sa správa keď je s Tebou a ako s nimi a hlavne to, že sa Ti páči. Ja osobne by som s ňou nič neriešil lebo očividne nie je vôbec vyspelá ak sa snaží na niečo hrať a prechádza vývinom. Takže ak nechceš byť ten ktorý si to odnesie tak ruky preč :wink:
Napísať odpoveď