Aka je podla VAS Windows Vista...

Informácie o software, ankety...
Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cesar »

Zadarmo?
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

Cesar napísal:Zadarmo?
Linux je zadarmo? Ako ktory vsakze? Ved sa pozri okolo seba. Ked dostane uradnicka do ruky windows, nevie co s tym. A nie to este linux. Ako vravim, nemam rad zarytych linuxakov.
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Invader napísal:Ty vies nic o tom co si ja predstavujem. Pises z cesty. Blaboly, miesas tu ekonomicku a politicku situaciu s opensource. Zatoze je krajina rozvijajuca sa, ma prejst na opensource? Nebud smiesny. Prejde na taky system aky bude danej mentalite lepsie vyhovovat a nie na taky ako si to ty predstavujes.
Esteze ty si dostatocne vychytrali, ze tu fakty sfuknes tym tvojim blabolom zo stola. Kedze to bola statna zákazka, tak je tu namieste spomenut aj ich situaciu v akej sa nachadzaju. Ja tu nenutim nikomu nic, ale ako ty vies, co danej mentalite vyhovuje? Ci ty si nigerijcan? To co sa udialo v Nigerii nemalo nic spolocne s mentalitou, ale s bubakmi v spravnych vackoch.
Invader napísal:Linux je zadarmo? Ako ktory vsakze? Ved sa pozri okolo seba. Ked dostane uradnicka do ruky windows, nevie co s tym. A nie to este linux. Ako vravim, nemam rad zarytych linuxakov.
Ale toto nema absolutne nic s temou spolocne. Tak doma mam bmw, v robote mi daju fabiu, tak ich poslem do pecka, ze na tom neviem jazdit, ci co? Najdu sa aj schopny ludia, co s tym dokazu pracovat a co sa chcu venovat aj niecomu inemu, novemu.
Invader
Light Star
Light Star

pato83 napísal:Ale toto nema absolutne nic s temou spolocne. Tak doma mam bmw, v robote mi daju fabiu, tak ich poslem do pecka, ze na tom neviem jazdit, ci co? Najdu sa aj schopny ludia, co s tym dokazu pracovat a co sa chcu venovat aj niecomu inemu, novemu.
By som povedal, z spominat tu Linux uz samotne je mimo temy. A porovnavat auta s OS je nezmysel. Ako vravim, zarity Linuxak. koncim o tomto. Toto je Tema o Viste.

Edit: By om tu vistu tak je...l do kosa, ze az. Ma ide vychitit pri nej. Hardware ako svina a aj tak to ta vizualna stranka nestiha Visty nestiha.
BEGGAR

Príspevok od používateľa BEGGAR »

vista je podla mna ten najvacsi hnus co som videl...
tento chlapik to vystihol uplne dokonale :)

Kód: Vybrať všetko

http://youtube.com/watch?v=FVbf9tOGwno
Invader
Light Star
Light Star

BEGGAR napísal:vista je podla mna ten najvacsi hnus co som videl...

Vista bude mat po milu prdel opravnych updadetov, alebo je to omyl ako Win ME.
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

BEGGAR napísal:vista je podla mna ten najvacsi hnus co som videl...

ten clovek si len zbytocne minul prachy, aj tak raz bude nuteny prejst na vistu, podla mna este viennu niekolko krat odlozia a vista bude rovnako dobrym systemom ako je xp a mozno ju uz budu vsetci pouzivat v 64-bitovej verzii
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

moje hodnotenie visty: narocna na HW zatial skoro vsetko v nej este blbne aspon co som tu cital programi... a nic v tom nevidim akurat sa my paci jej vzhlad tak som postahoval bootovaciu obrazovku... a teraz mam z XP vistu :)
Prílohy
asfavista.JPG
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Mne sa páčia takéto hlásenia chýb: :P
Prílohy
Untitled.jpg
BEGGAR

muffy69 napísal:ten clovek si len zbytocne minul prachy, aj tak raz bude nuteny prejst na vistu, podla mna este viennu niekolko krat odlozia a vista bude rovnako dobrym systemom ako je xp a mozno ju uz budu vsetci pouzivat v 64-bitovej verzii
ale nejaky amik moze mu to byt fuk :roll: aspon nas teda aspon mna pobavil :) ... mozno za rok dva zistia ze cela vista bol omyl :) a spravia xp second edition :lol: co bude xp sp4 pre ludi co chcu na pc aj pracovat nie sa len pozerat na najnechutnejsi skin co clovek stvoril :)
Sk1llord napísal:moje hodnotenie visty: narocna na HW zatial skoro vsetko v nej este blbne aspon co som tu cital programi... a nic v tom nevidim akurat sa my paci jej vzhlad tak som postahoval bootovaciu obrazovku... a teraz mam z XP vistu :)
Prílohy
kraska.JPG
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

beggar trocha som tomu nepochopil
BEGGAR

Sk1llord napísal:beggar trocha som tomu nepochopil
hh ale to len take male porovnanie :) nic viac ...
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

BEGGAR napísal:hh ale to len take male porovnanie :) nic viac ...
aha no ale to si dobre porovnal :lol: myslim ze to je win 98
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Pouzivam ju od jej vydania, najprv som mal 32bit Ultimate, ale uz asi 4 alebo 5 mesiacov pouzivam 64bit Ultimate a nemozem na nu kriveho slovka povedat. Je rychlejsia ako XP ktore som mal predtym, stabilnejsia a bezpecnejsia. Dristy o tom ako zerie hardware nekomentujem, ked vyslo XP, tiez ste sa ho nesnazili pchat do Pentium 266Mhz s 64MB RAM. Je na figu ak mate <1GB RAM, takze tam sa nie je comu cudovat. Okrem fanusikov Linuxu si aj tak myslim ze na nu do roka prejde vacsina uzivatelov, ci uz kvoli DX10 alebo kvoli tomu, ze Microsoft skonci s podporou pre XP...

//vyvarujte sa prosim idiotskych reakcii typu:''nie je mozne,aby ti takto sla, nie je mozne aby bola rychlejsia ako XP, trepes pi*ov***..atd atd...'' Uz ju pouzivam dost dlho na to,aby som si rozdiely vsimol.
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

ved je to len xp s temou[nazov temy vista :D] .... nic viac sestra ma na notase vistu a :P podla mna uplny prepadak ....... chara .. to radsej xp :D
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

[nazov temy vista] = Aero :)
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

galleon - typicka reakcia uzivatela ktory vo viste mozno dve minuty hybal mysou, klikol na start, na nejaku ikonu a mal system zhodnoteny.

.. ja tiez nechodim spamovat priblblymi nazormi do temy linux, lebo viem ze ten system nepoznam natolko dobre aby som sa k nemu mohol vyjadrovat.. tak potom preco toto....
galleon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa galleon »

KoCi napísal:galleon - typicka reakcia uzivatela ktory vo viste mozno dve minuty hybal mysou, klikol na start, na nejaku ikonu a mal system zhodnoteny.

.. ja tiez nechodim spamovat priblblymi nazormi do temy linux, lebo viem ze ten system nepoznam natolko dobre aby som sa k nemu mohol vyjadrovat.. tak potom preco toto....
ahh :P ok sry ....
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

ako prosim odinstalujem vistu z pocitaca, ked mam nainstalovane aj Xpcko? mozem ju jednoducho vymazat? alebo formatovat particiu, kde je nainstalovana?
Josa
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Josa »

ja pouzivam vistu uz takmer rok a som s nou uplne spokojny.. To ze je narocna na HW je jasne.. Ale je to to iste ako XP, len design zmeny, taktiez stabilita je lepsia.
A ak si dobre pamatam tak aj na XP sa zo zaciatku nadavalo tak ako na vistu. :D
A treba tu Vistu najskor odskusat a potom komentovat. //odskusat neznamena krat 2 minuty solitaire//
Napísať odpoveď