@ntonios napísal:ako umiestnim do html stranky flash hru? odkial zozeniem zdrojak tej hry??? hm? DA sa to vobec??
teraz nechapem o com tocis?
ak chces cudziu hru z inej stranky otvor zdrojak odpis kody a iba to pastni k sebe
pozor url musi byt absolutna nie relativna!
ak hovoris o zdrojakoch nejakej konkretnej hry tak smola, mam neake na disku ale su to tusim len rpgcka
m3m3n70r napísal:
No IMHO .fla by sa z .swf dal urobit pomocou niektoreho z dekompilatorov .swf suborov...Nejde to sice z kazdeho flashu,ale za pokus to stoji...
pri jednoduchych animaciach to este ako tak ide, inak nemas sancu
hojko napísal:Zdrojak asi tazko zozenies, proste niekde stiahnes SWF subor a ten normalne vlozis <embed></embed>
zevraj embed sa uz nedoporucuje a pouziva sa <OBJECT></OBJECT>
ktory ma aj viac moznosti pouzitia. Ale ten embed zase, ze je kompatibilny so starsimi browsermi tak neviem. lammer nam k tomu urcite povie viac
kobalt napísal:
zevraj embed sa uz nedoporucuje a pouziva sa <OBJECT></OBJECT>
ktory ma aj viac moznosti pouzitia. Ale ten embed zase, ze je kompatibilny so starsimi browsermi tak neviem. lammer nam k tomu urcite povie viac
v tejto dobe sa uz sere na stare prehliadace
no to je tazko
embed je sice povoleny ale aj object je pouzitelny
to je dost blba otazka kedze som sa nikde nedocital nic o pouziti jedneho ci druheho v zavislosti od validacie.
ale v podstate si prebehnite validatorom site a ak pinda zmente to podla popisu
atrey napísal:
No jasne neviem o com tocis. Ako chces umiestnit Flash do stranky. To ako keby si chcel pridat papier do mlieka. Blby priklad, ale to nevadi
to co si napisal za blbost
podla toho co si napisal neviem ale zda sa ze hovoris ze sa neda dat flash do html?
hej ak ano tak k tomu si kde dosiel?
ci ti mam nasepkala?