ospravedlnenka
ospravedlnenka
caute chybal som 1 den co som bol pozret na den tovrenych dveri a chodim na strednu a mylsim ze odtial ospravedlnenku by mi nezobrali tak pls poradte nejaku dobru ospravedlnenku nejaku neotrepanu alebo aj otrepanu len dobre spisanu dik moc
Ak máš pečiatku, tak je úplne jedno ako je spísaná ospravedlnenka.. 
A ak nemáš pečiatku, tak daj napísať rodičom, že si bol tam a tam a ich podpis..
//fizz.. hehe.. ja som na také mával sestru.
Ale pokiaľ bol naozaj na normálnom dni otvorených dverí, tak to kľudne môže napísať aj skutočný rodič (pokiaľ to nebolo za jeho chrbtom)..
A ak nemáš pečiatku, tak daj napísať rodičom, že si bol tam a tam a ich podpis..
//fizz.. hehe.. ja som na také mával sestru.
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Ak ti nedali ospravedlnenku, tak skús povedať triednej, že si tam bol a keď neuzná, tak si prines. Ak máš dobrý vzťah s rodičmi, tak popros ich, je to istota, ja som to robila osobne takto
Ak nie, tak si napíš sám, že ospravedlnte môjho syna XY, že sa dňa XY nezúčastnil vyučovania zo zdravotných dôvodov. 
-
Martin44
Professional
Uz vazne byt z tohoto vysraty,mam za sebou tazky den prave koli takymto sprostym otazkam.
Ked som bol na strednej tak som tam chodil zamerne aby som sa ulial a aj ked to ucka vedela nemohla mi na to nic povedat lebo som tam bol
-
Runes
Addict
no ale aj to je v pohodebolek napísal:Ja mám doma tiež nejaké takéto razítkaAle vždy lepšie stomatológa na druhej strane SR, ako keď si raz kamarát vytlačil od gynekológa
cáute nevedeli by ste mi poradit no ja som nebol na branom cviceni lebo ucitelka povedala ze nemusime a teraz hovori ze musime doniest ospravedlnenie od lekara nevedeli bi ste mi poslat niaku ospravedlnenku aj s peciatkou pls diki na meil [email protected]