Najlepsi oddych (relax)
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Najlepsi oddych (relax)
Co je pre vas taky najvacsi relax?....citanie knihy, pocuvanie hudby, lezat pri telke, tepla voda vo vani......kde zbierate energiu?
pouzil som aj Hladat no nieco taketo som tam nenasiel
ja si najradsej lahnem na postel a pocuvam hudbu..... nic sa tomu u mna nevyrovna
pouzil som aj Hladat no nieco taketo som tam nenasiel
ja si najradsej lahnem na postel a pocuvam hudbu..... nic sa tomu u mna nevyrovna
-
Runes
Addict
beh, frisbee, bike, robota u stryka na chate
to su tie fyzicky namahave
pocuvanie hudby, prechadzka po lese a fotenie, pripadne fotenie samotne, abo prechadzka s dakym
proste vsetko kde sa vzdialim z reality a som v dakom tranze
kde nerozmyslam nadnicim len nadtym co prave robim. Napr idem an bike a zrazu kukam ze WTF jak som sa sem dostal
a to sa mi fakt stava 
pocuvanie hudby, prechadzka po lese a fotenie, pripadne fotenie samotne, abo prechadzka s dakym
No, v prvom rade, za relax povazujem kazdu minutu, kazdu sekundu stravenu so svojou polovickou.
V druhom rade - zobrat psa, dobre sa obliect, na chrbat batoh a davaj ho do lesa. Ci prsi, neprsi, svieti slnko, nesvieti, je to vlastne jedno. Proste, ide o to, byt tam v tej divocine s vernym kamaratom.
V tretom rade - stretnut sa kamosmi (napr. taky Grosay, ci ta dewa6 : ))) a ist niekam sadnut do mesta, dat si nieco dobre a len tak kecat a rehotat sa.
No a vo stvrtom rade - spravit si dobru caffu, zobrat do paprc neaku knihu (pre mladsich, take to papierove: )), pustit dobru muzicu a zabudnut na vsetko a vsetkych.
A tak, mno..
V druhom rade - zobrat psa, dobre sa obliect, na chrbat batoh a davaj ho do lesa. Ci prsi, neprsi, svieti slnko, nesvieti, je to vlastne jedno. Proste, ide o to, byt tam v tej divocine s vernym kamaratom.
V tretom rade - stretnut sa kamosmi (napr. taky Grosay, ci ta dewa6 : ))) a ist niekam sadnut do mesta, dat si nieco dobre a len tak kecat a rehotat sa.
No a vo stvrtom rade - spravit si dobru caffu, zobrat do paprc neaku knihu (pre mladsich, take to papierove: )), pustit dobru muzicu a zabudnut na vsetko a vsetkych.
A tak, mno..
-
Designer
Light Professional
To mas jednoznacne pravdu , je to skutocne najlepsi relax ( aspon pre mna ( sto ludi - sto chudi) ) .Frankie napísal:lezat niekde na luke/v lese, rposte v prirode.. pozerat sa do neba...
Taka pohodicka , prijemny vanok , zopar dobyrch ludi pri sebe ...
Potom sadnut za PC s vylozenymi nohami pustit hodbu a surfovat .