jaspi.justice.gov.sk

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mito85
Star
Star

jaspi.justice.gov.sk

Príspevok od používateľa mito85 »

možete mi povedať prečo sa cez mozilu nedostanem na jaspi.justice.gov.sk? ako dostanem sa tam ale ked chcem zobraziť nejaký právny predpis tak sa nič neukáže:( tí čo s tým robia vedia o čom hovorím.
ako viem že cez IE to ide ale ten mi nejako hapruje , tak neviete mi niečo poradiť či mám niečo ponastavovať v mozile aby mi to išlo, alebo neviete cez operu či to ide? lebo sa mi nechce inštalovať další prehliadač a aj tak by to nešlo:(

tak ak viete niekto poradiť ako to rozchodiť tak budem vďačný za každú radu!!!
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Pokiaľ to ide pod IE a nejde pod FX, tak vo FX skús použiť IEtab:
http://www.mozilla.sk/rozsirenia/ie-tab/
mito85
Star
Star

diki nainštaloval som to, v nastaveniach som pridal URL adresu do zoznamu ale nevieš ako mám otvoriť ten IE tab? lebo nastavenia Ie tabu som našiel ale v toolbars IE Tab nie je:( alebo čo robím zle, som z toho magor :oops: pomoc
brm
Darca
Darca

Neviem.. ja akonáhle nainštalujem to rozšírenie, tak ho hneď vidím.. (viď priložený obrázok). Keď kliknem na ikonku FX, tak sa mi automaticky aktuálna stránka zobrazí cez IE (samozrejme v okne FX)..
Prílohy
Clipboard01.jpg
mito85
Star
Star

ked kliknem na tú ikonku tak sa mi zmení vzhľad ako má IE ale začne sa loadovať stránka strašne dlho a nakoniec vypíše že nemáte oprávnenie na prezeranie tejto stránky:( a čo sa mení jedným klikom a čo dvoma klikmi?
brm
Darca
Darca

Áno, vypíše niečo, ale keď dám reload stránky, tak už sa spustí normálne..

Jeden klik = prepnutie do IE, Dvojklik = prepnutie do IE a hneď nazad do FX, čiže by Ti to nič nemalo urobiť, akurát sa reloadne stránka.. ;)
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

mito85 napísal:ked kliknem na tú ikonku tak sa mi zmení vzhľad ako má IE ale začne sa loadovať stránka strašne dlho a nakoniec vypíše že nemáte oprávnenie na prezeranie tejto stránky:( a čo sa mení jedným klikom a čo dvoma klikmi?
To nesúvisí s prehliadačom. Inak mne to funguje aj vo FF.
mito85
Star
Star

no tak stiahol som si aj Operu a nejde to ani v tej - pritom kamošovi to ide!
dokonca po nejakej chvílke čakania sa tam dostal aj IE (asi sa mu zrazu chce ísť )ale aj v tom vypísalo túto krásnu vetu :Forbidden
You don't have permission to access http://jaspi.justice.gov.sk/jaspiw1/htm ... ladaj1.asp on this server.
neviem čo má nastaviť ked už ani IE nemá nato prístup:( v nastaveniach IE v zozname trusted sites mám jaspi napísanú alebo ako mám nastaviť úroveň ochrany? čo s tým?
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Na stránke http://jaspi.justice.gov.sk/jaspiw1/jaspiw_mini_fr0.htm zvoľ Štandard - HTML a potom klikni na ten link, v ktorom chceš vyhľadávať (napr. na Predpisy). Potom by malo hľadanie fungovať normálne. Pravdepodobne sa tam odovzdávajú nejaké parametre cez cookies, takže ako použiješ konkrétny link a nemáš nastavené potrebné cookies, tak sa ti iba vypíše tá chyba, čo si sem dával.
mito85
Star
Star

kokos ani nevieš ako som ti VĎAČNÝ, taká drobnosť a už to ide a ja som sa sral s nastaveniami a blbosťami :oops: už som chytal nervy lebo na štátnice to potrebujem takže DIKI
Napísať odpoveď