Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
-
Sagittarius
Guru
Kvalifikácia MS 2010 vo futbale
Čo hovoríte na kvalifikáciu MS 2010? Myslím nasadenie do košov a šance Slovenska na postup a tak...
A Južnej Amerike sa už začala a po štyroch zápasov vedie Paraguaj.
Nasadenie do košov:
1. kôš: Taliansko, Španielsko, Nemecko, Česko, Francúzsko, Portugalsko, Holandsko, Chorvátsko, Grécko
2. kôš: Anglicko, Rumunsko, Škótsko, Turecko, Bulharsko, Rusko, Poľsko, Švédsko, Izrael
3. kôš: Nórsko, Ukrajina, Srbsko, Dánsko, Severné Írsko, Írsko, Fínsko, Švajčiarsko, Belgicko
4. kôš: SLOVENSKO, Bosna a Hercegovina, Maďarsko, Moldavsko, Wales, Macedónsko, Bielorusko, Litva, Cyprus
5. kôš: Gruzínsko, Albánsko, Slovinsko, Lotyšsko, Island, Arménsko, Rakúsko, Kazachstan, Azerbajdžan
6. kôš: Lichtenštajnsko, Estónsko, Malta, Luxembursko, Čierna Hora, Andorra, Faerské ostrovy, San Maríno
A Južnej Amerike sa už začala a po štyroch zápasov vedie Paraguaj.
Nasadenie do košov:
1. kôš: Taliansko, Španielsko, Nemecko, Česko, Francúzsko, Portugalsko, Holandsko, Chorvátsko, Grécko
2. kôš: Anglicko, Rumunsko, Škótsko, Turecko, Bulharsko, Rusko, Poľsko, Švédsko, Izrael
3. kôš: Nórsko, Ukrajina, Srbsko, Dánsko, Severné Írsko, Írsko, Fínsko, Švajčiarsko, Belgicko
4. kôš: SLOVENSKO, Bosna a Hercegovina, Maďarsko, Moldavsko, Wales, Macedónsko, Bielorusko, Litva, Cyprus
5. kôš: Gruzínsko, Albánsko, Slovinsko, Lotyšsko, Island, Arménsko, Rakúsko, Kazachstan, Azerbajdžan
6. kôš: Lichtenštajnsko, Estónsko, Malta, Luxembursko, Čierna Hora, Andorra, Faerské ostrovy, San Maríno
hmm a kolko timov z tabulky postupuje???? dva a treti ide este do baraze????? ci ako to je?
inak skusim si aj podat...myslim ze dnes sa to losuje..podam ze z 1.kosa nam padne portugalsko
inak len tak pre zaujimavost keby niekto uhadol vsetky tymi co budu v skupine zo slovenskom a poda to za 20SK vyhra vyse miliona
inak skusim si aj podat...myslim ze dnes sa to losuje..podam ze z 1.kosa nam padne portugalsko
inak len tak pre zaujimavost keby niekto uhadol vsetky tymi co budu v skupine zo slovenskom a poda to za 20SK vyhra vyse miliona
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Bol by som rad, keby sme tam dostali z prvej skupiny Taliansko, Spanielko alebo Portugalsko, z druhej Anglicko alebo Rumunsko, z tretej Ukrajinu alebo Srbsko... a na tych dalsich dvoch nezalezi. To by pre nas znamenalo skupinu smrti a potom by som chcel vidiet tie vyhlasenia SFZ a ludi, ktori mudruju do futbalu a myslia si, ze na postup mame.
-
Sagittarius
Guru
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
sakra som siel dat cez ifortunu za dvacku: 1.Grecko 2.Rumunsko 3.Severne Irsko 5.Lotyssko 6.Lichtenstainsko, eventualna vyhra 1000 000 aj daco a mi vyhodilo, ze maximalne povolena vyhra je 50000 ci ako..tak som sa na to vysral a tiket som zrusil, mozem !*@? take drobne
zelal by som si takuto skupinu: FR, AN, Srb, Slovinsko, Est
zelal by som si takuto skupinu: FR, AN, Srb, Slovinsko, Est
-
Sagittarius
Guru
-
Spencer
Novice
Ja sa nejako o slovensky futbal nezaujimam...este skor hokej...lebo vo futbale nikdy ziadne uspechy nebudu, mozno o tych 20 rokov, ale len v pripade, ak silnejsie tymi pojdu dole v odou...
Ale ci postupime...neviem...rad by som bol, keby ano, ale podla mna asi nie...zalezi aj od tymov v nasej skupine
Ale ci postupime...neviem...rad by som bol, keby ano, ale podla mna asi nie...zalezi aj od tymov v nasej skupine
Na druhe??podla mňa 1.Česko, 2.Polsko, 3.Slovensko, 4. Sev.Írsko.Drago napísal:podla mna lepsie ako tato kvalifikacia, myslim, ze na druhe miesto mame ( ak budeme podavat o 50 % lepsie vykony ako v tejto kval.)
Len aby tie 3,4 mieta neboli naopak!
Na druhe Polsko,podla tohtoročných výkonov nemáme,aj ked sa zlepšíme o tých 50%.
No ja som spokojny so skupinou, mohli sme skoncit aj horsie. Tu mame este celkom realnu sancu na tu baraz.
Skoda toho supera s 5 kosa, slovinsko bude tasky oriesok, tam to mohlo skoncit aj lepsie.
Tu su aj ostatne skupiny http://www.bleskovky.sk/cl/14/182985/Zr ... u-a-Polsku
Najtazsia je asi 1, malta albansko madarsko dansko svedsko a portugalsko.
Skoda toho supera s 5 kosa, slovinsko bude tasky oriesok, tam to mohlo skoncit aj lepsie.
Tu su aj ostatne skupiny http://www.bleskovky.sk/cl/14/182985/Zr ... u-a-Polsku
Najtazsia je asi 1, malta albansko madarsko dansko svedsko a portugalsko.