Hravaju vasi rodicia pc hry
Hravaju vasi rodicia pc hry
Tak ako hravaju vasi hry?moji nie oni sa k pc nedostanu niekedy aj hryziem 
-
reno23
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
mahjongbubo12342 napísal:U nas to je tak ze pc vedia zapnut vsetci ale dalsi krok spustit si daco to je pre nich spanielska dedina
co je to mahjong?
http://www.bavsa.sk/onlinehry/mahjong/hraj.html
-
den333
Professional
no mama si comp ani nezapne a otec vie pisat maily byt na nete alebo robit vo worde ale hry ani nahodou...a myslim ze by ich to ani nebavilo ani nato nemali cas...
a btw>pre toho mileho cloveka ktory mi dal karmu minus a samozrejme ze sa nepodpisal som mal vybite baterku na klavesnici a vynechavali mi pismenka a az potom som si to vsimol...takze fakt diki
a btw>pre toho mileho cloveka ktory mi dal karmu minus a samozrejme ze sa nepodpisal som mal vybite baterku na klavesnici a vynechavali mi pismenka a az potom som si to vsimol...takze fakt diki
moja mama ma kompu v robote dost takze ne..
ale otec? hraval emperor:battle for dune, red alert 2, tiberian sun, generalsov, teraz tiberian wars.
hraval aj sim city 4, c&c:renegade, sim city classic
a samozrejme solitaire. celkom zdatny, ne?
a kamosov otec hrava len WWII strielacky (kazde CoD,MoH,wolf...)
ale otec? hraval emperor:battle for dune, red alert 2, tiberian sun, generalsov, teraz tiberian wars.
hraval aj sim city 4, c&c:renegade, sim city classic
a samozrejme solitaire. celkom zdatny, ne?
a kamosov otec hrava len WWII strielacky (kazde CoD,MoH,wolf...)
-
Pantagruel
Star
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
mama obcas zalomi nejaku logicku onlineovku, alebo solitare ... tatko hry nehrava, ten akurat tak pocasie, spravy, technika, auta a maily
a jako nabehol ten onlineovy kataster tak nadtym presedel kopu casu
... inac je doma mojou jedinou adekvatnou konkurenciou, ked ide o to kto kolko casu pri PC stravi ... jo a este bol byval mal zvyk presedet tu hodiny za nejakym filmom, tak si radsej kupil kino, aby pri tom mohol lezat
...