stacit to rozhodne bude iba 3 rady:
1. Procesor vymen za taky isty ale s jadrom Brisbane, Windsor je uz totiz stare
2. RAM-ky vymen za A-data Vitesta extreme 2x1GB 800Mhz
3. Ten Bluestorm II je vyborny ale nieje najtichsi, takze radim vziat Seasonic pripadne Corsair, za 2000Sk su to vyborne zdroje.
vitesta ram ak planujes OC, inak nevidim dovod. tie KS su v pohode.
cpu ok, casom aj tak kupis nove 4(viac)jadro alebo co bude vtedy.
hluk zo zdroja ti urcite nebude trhat bubienky a ked chces pridavne ventilatory. jeden do predu case(nafuk) a jeden do zadu(vyfuk).
bobormako napísal:vitesta ram ak planujes OC, inak nevidim dovod. tie KS su v pohode.
cpu ok, casom aj tak kupis nove 4(viac)jadro alebo co bude vtedy.
hluk zo zdroja ti urcite nebude trhat bubienky a ked chces pridavne ventilatory. jeden do predu case(nafuk) a jeden do zadu(vyfuk).
ale preco nevziat vitesty ked za velmi podobnu cenu mozes mat nieco lepsie...rovnako je to so zdrojom preco nevziat nepocutelny zdroj za rovnaky peniaz? S tym 4-jadrom neviem neviem lebo socket AM2 tiez nebude vecny
Dolezite zvyraznim: AMD confirmed that AM2 processors will work in AM2+ motherboards and AM2+ processors will work on AM2 motherboards.
Je jasne, ze doska s AM2 nevyuzije plne potencial AM2+ procesorov, ale fungovat to bude. Hlavna nevyhoda je v tom, ze AM2 nepodporuje HT3.0. Dosiek s AM2+ je zatial len zopar, neviem ci ma vyznam nad tym premyslat az takto nadcasovo v tejto chvili.
Pedro109 napísal:ale preco nevziat vitesty ked za velmi podobnu cenu mozes mat nieco lepsie...rovnako je to so zdrojom preco nevziat nepocutelny zdroj za rovnaky peniaz? S tym 4-jadrom neviem neviem lebo socket AM2 tiez nebude vecny
ale proste na co ? o 1 percento lepsi vykon ? to je zanedbatelne. to 4 jadro som uviedol ako priklad. ved moze zmenit kompletne platformu. naco vrazat zbytocne peniaze ked vykonovo mu to na jeho poziadavky postacuje. ved o rok to bude mat aj tak smiesnu cenu. "zahodi" a kupi nove. Ja som toho nazoro ze je zbytocne preplacat veci. tot moj nazor. neukamenujte ma
bobormako napísal:nechapem ako mozes napisat "marketingovo nevyhodne" ale budiz. tvoj nazor.
nie len moj a dalej, skus porozmyslat, kedy sa vyrobcovia najviac nabaluju. je to pri prichode novinky? alebo na veci co tu je uz druhy rok? a vdaka poklesu predaja procesorov od amd, by ti dali najradsej takuto staru mobo k procaku aj zadarmo.
nakolko to k6 uviedol na pravu mieru, tak je o tom aj tak zbytocne diskutovat .