asi myslel W3piton napísal:No wow ma absolutne dokonaly pribeh...
Hra s najlepším príbehom
kokso.dobre!! inak hej tiez som to niekde cital ze ma vyjst film The Sims!!alfonz napísal:Hmm no toto...ráno vstane, vylučuje, tlačí do hlavy, ide do roboty, vráti sa, naje sa, vylučuje, pozrie televízor, ten mu začne horieť, on s hrôzou v očiach začne okolo neho skákať ako s kolíkom v otvore a kričať "Ó zssango obíje!" príde Mr Hasič ™®, potom ide spať...srdcervúce a dojímavé. Ale vraj niekto má licenciu na film The Sims, takže asi na tom niečo bude![]()
s novym fearom so si zahral aj predchadzajuce 2 a poviem ti ze pribeh ma fakt super, lenze ako kazda fps sa da hrat tak ze onom nemas ani sajnu(a ked mas nijako ho neovplyvnisSlayter napísal:Sorry ale aky mas Fear pribeh?Sak ta vysadili z vrtulnika, rezacka, rezacka, par sekund na prebitie potom znova akcia a akcia... Skoro jak Ubersoldier..
-z preveho fearu niekde pri konci a je tam toho viac tomu ver..."povecsinu casu sme ju drzali v umelom spanku, ale vtedy sme ju museli prebudit-kricala kym jej tekutiana nezaplnila pluca"
a k teme: hier s dobrim pribehom je dost morrowind,planescape torment, beyond good and evil, deusex1,starcraft ale vyhrava FALLOUT
Tak to si teda iný drtič...Ja som ju prešiel iba 2 - krát, ale musím uznať, že táto hra nikdy pre mňa nezostarne a tiež si ju vo voľnej chvíli rád zahrám aj napriek tomu, že už poznám snáď všetky scénky a dialógyjuro522 napísal:Naa ta hra ma chytila, MAFIA je moja srdcovka, a ked nebudem mat co hrat Tommy Angelo to isty.