aky dvd prehravac

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

k6 napísal:Vies, ono sa tam predavali renomovane znacky oproti tym ktore som napisal zhruba v pomere 4:1. A slo o desiatky prehravacov denne. Na reklamacnom sklade bol stav presne opacny, skor este horsi. Mozes mat dobre skusenosti, mozes natrafit na kus ktory vydrzi. Ale tvrdit ze je to to iste a ze rozdiel je iba v cene... Nehnevaj sa na mna, nepotrebujem nikoho urazat, ale toto skutocne napise len clovek, ktory o celej problematike vie velmi malo. Mozno by Ti pre pochopenie pomohlo, keby si na porovnanie rozobral dva prehravace, jednu oravu a druhy povedzme ... ja neviem, napr. Pioneer. Okrem toho, ze Pioneer by mal v krabici dvakrat viac elektroniky, videl by si aj obrovsky rozdiel v pouzitych mechanikach, v tieneni komponentov, v pouzitych prevodnikoch signalu atd. Netvrdim, ze je nevyhnutne za prehravac vysolit drahe tisice, ale stojim si za tym, ze znackove prehravace maju skutocne vyssiu kvalitu aj vyssiu trvanlivost.
pozor ja som nenapisal ze znacka nieje kvalita t o podlo len podtrhnute co sa tyka dvd teda neni znacka ako znacka daktore vyrobky nestoja ani za maderu a daktore znacky menej zname vydrzia viac ako znackove tak potz ja neodcudzujem znackove vyrobky ale mam vyhradene par znaciek ktore nestoja ani za prd teda zalezi o aky vyrobok sa jedna ...
ale to je skor vec nazoru a co sa tyka oravi - DVD tak mozem povedat podla vlastnych skusenost atd ... ze tie DVD nemaju chybu
samozrejme zasa ide o vec nazoru nic viac nic menej ....
pepo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pepo »

takze DVD sencor ktore tu bolo spominane tak uz je objednane cize stiham do vianoc :) tak dufam ze bude bezproblemove :ň dik
Napísať odpoveď