Ludia,ktori si o sebe vela myslia

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tomexx
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

2all: kazdy ma svoju pravdu :)... inak je celkom srandovne pozorovat ako si tu jedna polovica z vas honi ego a ta druha sa na tom smeje :)
nic v zlom :)

//fun: kedysi som bol namysleny, ale teraz som uz uplne bez chyby..
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

zase to tu napisem aj ked ste mi to zmazali. ohovaranie k nicomu nevedie...
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

skusme sa pozret kto to cele zacal, ano bol to test ktory poslal profil na jedneho nemenovaneho Clena.... Test urcite vedel co sa bude potom diat - akcia reakcia, takze sa mu mozme podakovat za celkom dobry flame :wink:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mystique: To, ze tam test uviedol nick neznamena, aby si zacal rypat aj ty, mal si jendoducho napisat nejaky nick alebo ci niekoho poznas, lenze ty si sa musel obud do p4ra obut, tak ako si to spravil v poslednom case uz niekolkokrat, takze vinu nezvaluj na testa.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

do koho sa obuvam je predsa moja vec, ak mi niekoho nazor nesedi tak to dam najavo - napisal som co si myslim o p4rovi a jeho namyslenosti, neviem preco sa do toho pleleties ty.... Neviem cim to je ale v poslednej dobe sa mne nejak zda ze sa ho zastavas, to je tvoja vec a tiez to neriesim, tak nabuduce si odpusti poznamku typu
Mystique sa len prisiel votriet a zabrdnut, tak ako som si to u neho v poslednom case vsimol
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mystique: Ano, je to tvoja vec, ale aby som ta trochu naslapol, tak si precitaj co si mi pisal na ICQ 23. 10. 2007 o 0:56:43 ;)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

hojko napísal:Martin44: Ty nezabudni, ze to co ste tu riesili boli hovadiny. Ja som sa kazdu srandu, ale zase odtial potial.
A reku myslis tym ze som dosiel uz potial ? :P
NumBer_One
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NumBer_One »

ja som na vela si to priznavam 8) ma s tym niekto problem? :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

vy banda jedna vypatlana, riesite tu uplne zbytocnosti. co je toto za temu? to sa tu ma kazdy chvalit aky je dokonaly, krasny etc. mudry clovek to o sebe vie, ale nikomu to nehovori.
mi to tu pripada ako zraz teenagerov, vcera som videl v autobuse partiu 12 rocnych chlapcov, taky husti boli, asi ste to boli vy, ja vam ten vek neverim :smt019 zivot nas prefacka, raz sme hore, raz dole. na namyslenych ludi jedine otvorena ignoracia. potom su ticho. dva dni som bol so samymi majstrami sveta v kecani, mam toho tak vyse hlavy. tak neosierajte toto forum pi*ov*** ktore nikoho nezaujimaju. mna a 90% ludi nezaujima ze tomese a para maju nejaky osobny problem. mame to na haku, rieste si to cez icq alebo este lepsie, najprv si to rieste v svojich hlavach.

toto zvykne pomahat: :aasmile20:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

p4ra napísal: Ty ma nepoznas, nikto z vas ma nepozna, ale ako som pisal vyssie, som rad, ze ma riesite. Moje ego je kazdym vasim postom, ci karmou minus vyssie a vyssie.
to mi pripomina rytmusa ..."POTREBUJEM TVOJU NENAVIST" ... sympatie k tomu musis mat :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

SRneC napísal:to mi pripomina rytmusa ..."POTREBUJEM TVOJU NENAVIST" ... sympatie k tomu musis mat :)
K comu? K tej veci? Mam nejake, ale ja sa s nim nemozem, ani nechcem porovnavat, ci prirovnavat. On ma svoj zivot, ja mam svoj zivot.
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

hehe, ja tu nebudem pisat, ci si o niekom myslim, ze je namysleny, preto ze nikoho stade osobne nepoznam (teda poznam den333, teda poznal som). ale je to celkom funny to tu citat...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Reli.C napísal:no čo sa týka osobného poznania, tak pár osôb by si našlo. nemám takýchto ľudí rád, a ich správanie mi lezie max. na nervy :?. všetko vedia, všade boli, všetko videli. no a čo sa týka fóra, tak to je bez pochýb Fizz, ktorá si to aj sama priznala. osobne by som ju spoznať nechcel. stačí mi tých pár osôb čo poznám :?.
hehe no ale co ked oni to fakt vedia videli a tak :-D chapes dakto ma fakt taky rozhlad, omne to uz tiez par krat bolo v civile povedane ale ja zasa nikdy nevymyslam proste bud som to fakt videl abo pocul abo zazil abo daco a nesu to pokusi o dake zapojenie sa do temy ked nemam co k teme povedat tak proste len pocuvam a som ticho teda snazim sa :-D
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

samozrejme :D Rozprávkári,Vsade boli vsetko videli vsetko vedia,boh chran im daco povedat,strasne mudre reci maju.

Neznasam tychto ludi..teda tento typ...frajer za kazdu cenu ked ja poviem 90 on povie 100.
//Uvediem priklad :D spoluziak vie ze som DJ tak prisiel ako velky frajer zamnou ze ake mam bedne atak..a povedal mi ze on si kupil 2X1000W (hej samozrejme byva v panelaku) potom ked som sa ho opytal ze ake je to velke chudak ani nevedel ukazat :D a na otazku kolko " ma reprak v basaku mi povedal 55 :D zasmial som sa a isiel ta heh
//hej a este pri otazke kolko za to dal mi povedal ze 5000 sk :D (zevraj mu to kamarat zohnal)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ja nastastie takych moc vela nepoznam, len jedneho, ale to je fakt kus....inak sa s takymi nerozpravam, zacnem si z nich robit srandu a oni sa urazia aj sami :)
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Ja takých poznám a nerozprávam sa s nimi.
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

No jasne kto by takych nepoznal "vsade boli vsetko videli aj do riti pisali a hovno im poslali" (to bolo dakde na hojkovi nie ? :D ) ......... noo a k teme osobne take typi nemam rad za kazdu cenu musi mat pravdu a snazi sa byt extra mudry on vzdy vsetko vie .. to mi vie riadne liez na nervy joj .......
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

nemusi hrat mudreho a takeho co vsade bol...
on sam o tom nevie, ale sprava sa, ze je skratka nieco viac ...ty sa naneho divas ako na debila ze "wtf?" a jeho to ani nenapadne ze ho mas za blba o hocijakej chu**** ti hovori ..viezol sa na motorke "dvestodesinou" napr. ...mne je to strasne vtipne ...dlho sice pri takych nevydrzim ale stoji to zato... :lol:

//miso neves co je dobre .."moj kamarat " omrzi .... :lol:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

ja to poviem tak, ze tychto ludi znesiem viacej ako ludi typu "moj kamarat.... :roll: "
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

kukiak napísal:ja to poviem tak, ze tychto ludi znesiem viacej ako ludi typu "moj kamarat.... :roll: "
That's what i'm talking about
Vytiahol si mi to z ust ... neznasam take kecy ze kamarat ma Kawasaki Ninju a BMW M5 a byva na Slavine a neviem co este a je to moj Bratranec a na druhy den sa ho na neho opytas zrazu je to jeho nevlastny brat a M5 ho Onudila kupil Mercedes S600 a predava dom a kupuje Villu od Rezesa a jemu dava mesacne 50000Sk :roll:
Boze a pritom ma Nokiu 3310 obleceny jak robotnik a stazuje sa ze bol strazit parkovisko celu noc a pravidelne zobre koruny na cigarety ... :roll:
Napísať odpoveď