2. Vodná fajka + hudba
3. Posteľ + kniha + hudba...toto vuústi väčšinou do bodu 1
4. Posedenie s piateľmi, či už pri VF, pri pive, alebo v lete iba tak na prechádzke mestom...to mám rád
Len davaj pozor aby Ti s toho nezacalo hrabat. Prilis silne nerealno... ak sa vasnivo oddas stane sa s Teba filozof so svojodpovedami. Je to atmosfera veru asi najsilnejsia, ta manipuluje /ma vplyv/ s citmy aj vnimanim. Inak respect - je to fakt okuzlujuce, highSpyx napísal:Ambient! Ten štýl je ten najagresívnejší, aký poznám. Dokáže hotové divy.
Hrabať mi začne z reality. Ambient mi otvára dvere do iného sveta, lepšieho, krásnejšieho, kde môžem žiť a voľne dýchať. Je to lepšie než derílium. A keď chcem niečo svižnejšie, pustím Ambient House, Ambient Trance, Psybient, New Age, Chillout, Soundscape... No proste všetko, čo mi zdvihne náladu o pekných pár čísel. A najlepšie na tom je, že Ambient je undergroundový štýl, takže to najlepšie ja zadarmo.samploom napísal:Len davaj pozor aby Ti s toho nezacalo hrabat.
to druhé by som bral. len ten dvor s tou sieťou mi chýbaevee napísal:ja si pustim nejaky dobry serial alebo film..teda jasne ze nie nejaky horor...ale nejaku komediu kde sa poriadne zasmejemto je za prve a za druhe sadnut si na hupaciu siet na dvore..v jedej ruke mp3 v druhej pivecko vedla moj zlaty pes..to je parada(teda ked je leto pochopitelne)![]()