2900XT ma nevyvazeny vykon,bez anti aliasingu(AA) a anizotropneho filtrovania(AF) porazi v niektorych hrach aj 8800GTX ale ked sa zapne aj AA aj AF,tak fps je mnohokrat horsie ako 8800GTS 320mb,takze 8800gtx je nateraz lepsia ale coraz viac pocujem o HD2950PRO/XT,vyzera to tak ze to budu vykonne grafiky za malo penazi,PRO priblizne za 7000sk a XT za asi 9000sk
pls poradte jednu alebo druhu (konkretne) a poprosil by som aj nejake to odovodnenie kedze to chcem prevazne iba na hry tak ktora by mi bezala lepsie...a kto ma s tymto skusenosti mohol by mi poradit ci k tomu bude lepsi AMD alebo Intel...thx (ten link co sem dal v predchadzajucom prispevku mi moc nepomohol preto sa pytam)
spike97 napísal:a z tých dvoch je ktorá lepšia????
a išlo by na nich NFS PS???
o trosku lepsia je X1950GT. a NFS PS by ti na tych nizsich az strednych detailoch malo ist v pohode. Keby si si ale doplatil na ATI 3850 (cca. 5300SK) tak by si to NFS mohol hrat aj na high detailoch. Ta karta je uz o dost vykonejsia od tych dvoch.
reno23 napísal:o trosku lepsia je X1950GT. a NFS PS by ti na tych nizsich az strednych detailoch malo ist v pohode. Keby si si ale doplatil na ATI 3850 (cca. 5300SK) tak by si to NFS mohol hrat aj na high detailoch. Ta karta je uz o dost vykonejsia od tych dvoch.
reno23 napísal:o trosku lepsia je X1950GT. a NFS PS by ti na tych nizsich az strednych detailoch malo ist v pohode. Keby si si ale doplatil na ATI 3850 (cca. 5300SK) tak by si to NFS mohol hrat aj na high detailoch. Ta karta je uz o dost vykonejsia od tych dvoch.
...NFS PS mi sla na 1440*900 na skoro najvyssich detailoch na GF7900GS, myslim, ze X1950GT je predsa len o cosi lepsia, takze asi sa nema coho obavat, v kazdom pripade to bude o nieco lepsie ako len stredne detaily a nie je mu treba ani tu 3850tku...
seth82 napísal:...NFS PS mi sla na 1440*900 na skoro najvyssich detailoch na GF7900GS, myslim, ze X1950GT je predsa len o cosi lepsia, takze asi sa nema coho obavat, v kazdom pripade to bude o nieco lepsie ako len stredne detaily a nie je mu treba ani tu 3850tku...