Need for Speed:Pro Street
NFS ProStreet
Dasa nieco spravit aby mi nevyskakoval ten PRIKAZOVY RIADOK???,
robi to aj ked mate ORIGINAL???
Tak poradte ako sa da spravit aby mi ked zapnem hru nezapol ten PRIKAZOVY RIADOK......
Tak poradte ako sa da spravit aby mi ked zapnem hru nezapol ten PRIKAZOVY RIADOK......
ja neviem....mne to ani vobec nevadi ze tu nieje volna jazda po meste..keby som sichcel zajazdit tak si nainstaluje MW a bude stastny az po usi...ale nieco by v tom bolo keby tam bolo.SpermoS napísal:Zatial co som si odohral par pretekov tak phooda, ale cista **** je ze neni tam volna jazda po meste....to by malo byt v tejto hre ako samozrejmost..aspon u mna
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: NFS ProStreet
a to ti az tak vadi?Fero270 napísal:Dasa nieco spravit aby mi nevyskakoval ten PRIKAZOVY RIADOK???,
-
Dante3000rpm
Medium Star
uz som zistil ze zdvihnut predok auta sa da aj na obycajnom dragovi, stava sa mi to na dodge challenger (stary typ) a teraz mam problemy s aerodynamikou, na 1/2 mile mi furt zdvihne predok a otoci
som sa nastval a kupil som si na draga Zondu, predsa len je to imidzovka a zozadu vyzera jak batmanove auto 
ako dvihas predok na dragu??Akolko konoce auto mas??A ako sa pohinas na dragu??ja tak ze plny plyn jak dava dole ruky tak momente plyn dole 1 a plyn a neviem ho postavit na zadne:(Dante3000rpm napísal:uz som zistil ze zdvihnut predok auta sa da aj na obycajnom dragovi, stava sa mi to na dodge challenger (stary typ) a teraz mam problemy s aerodynamikou, na 1/2 mile mi furt zdvihne predok a otocisom sa nastval a kupil som si na draga Zondu, predsa len je to imidzovka a zozadu vyzera jak batmanove auto
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
tom.tom11
Star
Ja mam Dodge charger R/T a mam na nom 503HP a najrychlejsie som dal 1/4mile za 10.89 takze v pohode zatial s prehladom vyhram drag...Celkom dobre sa na nom na zaciatku chyta grip uz 2-3 krat som mal max gripSpermoS napísal:Chalani poradte mi nieco dobre na Drag, mam teraz Chevelle S5 530 BHP ma turbo,nitro a aj tak nestiha...robim s nim casi nad 13.50 sec. a uz sa vyzaduje pod 12 sec. rozmyslal som nad Eclipsov no nvm poradte
ak este nemas na vyber viper tak jednoznacne ber GTO. V pohode vyhras kazdy zavod. Porazil som s nim uz aj drag kingaChalani poradte mi nieco dobre na Drag, mam teraz Chevelle S5 530 BHP ma turbo,nitro a aj tak nestiha...robim s nim casi nad 13.50 sec. a uz sa vyzaduje pod 12 sec. rozmyslal som nad Eclipsov no nvm poradte
//dante3000rpm-v drifte by si mal este pridat
-
Dante3000rpm
Medium Star
musis mat auto so zadnym nahonom, ja mam cez 770 koni a zahriate gumy na max (nemusi ale moze byt) a perfect shiftbubo12342 napísal:ako dvihas predok na dragu??Akolko konoce auto mas??A ako sa pohinas na dragu??ja tak ze plny plyn jak dava dole ruky tak momente plyn dole 1 a plyn a neviem ho postavit na zadne:(
btw mam stary dodge challenger a teraz s nim robim wheelie a maximum som mal 409 metrov!!!! no a skus si este upravit motor na vacsiu akceleraciu, ja som to urobil a ide to
osobny rekord v drifte :
Re: NFS ProStreet
ale to nevadi vsak??SchYzo napísal:a to ti az tak vadi?
a ozaj robi to aj pri original kopii???
-
Šu-Do
Redeemer
predok auta nezdvihas pri dragu ale pri wheelie..bubo12342 napísal:ako dvihas predok na dragu??Akolko konoce auto mas??A ako sa pohinas na dragu??ja tak ze plny plyn jak dava dole ruky tak momente plyn dole 1 a plyn a neviem ho postavit na zadne:(
//
jaj tak.. ja som hral par zavodov.. a aj to so sunkami.. asi pretosnoopy9999 napísal:sudo - predok auta sa da zdvihnut aj pri dragu
-
c.a.r.n.e.
Medium Star