Microsoft Outlook Express 6 s kalendárom

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Angelos
Amateur
Amateur

Microsoft Outlook Express 6 s kalendárom

Príspevok od používateľa Angelos »

Zdravím,
potreboval by som poradiť ohľadom Outlooku. Mám nainštalovaný Microsoft Outlook Express 6, ale bez kalendára. Rád by som využíval kalendár, tak by som sa chcel spýtať, či sa dá niekde v nastaveniach doriešiť aj kalendár, alebo či si musím stiahnuť inú verziu Outlooku a ak áno, tak kde by som našiel potrebnú verziu.
Vopred diki moc za rady
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Musíš si zohnať klasický Outlook, ktorý je súčasťou každého balíka Microsoft Office.

Ako kalendár Ti však môžem odporučiť napr. Mozilla Sunbird: http://www.mozilla.sk/mozilla-sunbird/
Download Mozilla Sunbird 0.3 SK: http://download.mozilla.org/?product=su ... in&lang=sk
Angelos
Amateur
Amateur

ďakujem Ti veľmi pekne za info.
už som to aj nainštaloval a fičí dobre.
ešte jedna vec, nevieš, či si viem Sunbird zosynchronizovať aj s kalendárom v mojom telefóne?
Používam "Sony Ericsson K700i - Handset Manager V9.2" a ten má v nastaveniach len synchronizáciu s Outlookom.
vrelá vďaka
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

to je prave problem, kedze jediny seriozny PIM v dnesnej dobe je Outlook, nikto ani neriesi synchronizaciu s niecim inym. (mozno lotus notes, mala vynimka).
mozno bude pre sunbird nejaky extension, nieco typu ze by to cital z databazy outlooku, ale nato by si ho musel mat instalovany.
Angelos
Amateur
Amateur

Hlavne, že vymýšľajú ako vylepšiť programy a takúto základnú vec tam nezakomponujú.
Ďakujem za príspevok.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

hej, ale ked sa zamyslis, ja vyrobcov softu uplne chapem.. 99,9 percent ludi co skutocne potrebuju synchronizaciu pouzivaju outlook, takze riesit synchro pre par desiatok tisic userov sunbirdu, navyse v kombinacii s SE telefonom...
Angelos
Amateur
Amateur

to máš určtie pravdu, ja som sa skôr zo svojho subjektívneho hľadiska na to trochu nahneval. chcem si niečo zjednodušiť a stále je v tom nejaký háčik.
no čo už, diki za príspevky
brm
Darca
Darca

Angelos napísal:Sunbird zosynchronizovať aj s kalendárom v mojom telefóne
http://forum.mozilla.sk/viewtopic.php?t=845 ..skús pozrieť.. resp. iné témy v tom fóre..
romerot
Star
Star

Príspevok od používateľa romerot »

No ja zasa hladam kompletnu instalacku Microsoft Outlook Express 6 - prosim nepiste ze sa nachadza vo WIN XP to viem aj ja ale ja mam Vistu a potrebujem Microsoft Outlook Express 6 neviem ci to je vobec mozne tak dakujem za rady. Vista Mail dakujem nechcem ! :smt078
brm
Darca
Darca

Pozeral som stránku microsoft.com a nie je tam nikde voľba stiahnuť ucelený Outlook Express.. takže buď si zvykneš na Vista Mail, alebo sa poobzeráš po niečom inom (doporučujem Thunderbird)..
romerot
Star
Star

No problem je v tom ze vo VISTE nejde ziadny client ktory by mi prijmal maily z AZET serveru :( - jednoducho to nejde skusal som uz vsetky dobre aj zle email clienty
brm
Darca
Darca

Ak sú Tvoje závery správne, tak v tom prípade Ti nepôjde ani Outlook Express 6 pod Vistou.. :D
romerot
Star
Star

No jo Outlook Express 6 mi totiz nejde ani nainstalovat zohnal som instalacku ale pod VISTOU nejde. Cize zaver je taky ze Azet-mail a VISTA nejdu dokopy :( hmm co uz

8) Problem vyrieseny ... AZET nemal podporu ale uz ma cize Windows MAIL vo VISTE uz ide. Len sa bolo treba ozvat AZETU :lol:
Napísať odpoveď