NOD 32 v.3
-
skcookie
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
NOD 32 v.3
stiahol som si TRIAL verziu NOD32 antivirus 3.0.551.0 a mam plate reg cislo z starsej verzie 2.7 ale ked ho zadam tak mi nemapise ani ci je dobe alebo zle a neviem KDE to mam zistit ci je funkcne alebo mam stale trial.
Ahojte. Stiahol som si na vyskúšanie trialverziu z oficiálnej stránky esetu.sk (takže progrm by nemal byť poškodený) tem nový Smart Security čo obsahuje Antivír, Firewall, Ad-Ware a všetko v jednom. Keď ho však nainštalujem tak mi to zruší pripojenie na internet. Proste po nainštalovaní mi nejde ani prehliadač ani ICQ, Messenger, Skype atď. Mám pripojenie od T-Mobile cez dátovú kartu. Neviete o tom niečo?
PS: Ešte dopíšem že som si skúsil nainštalovať aj NOD32 a aj ten mi blokuje prehliadač. Síce Messenger ICQ už išli ale prehliadač mi to blokuje.
PS: Ešte dopíšem že som si skúsil nainštalovať aj NOD32 a aj ten mi blokuje prehliadač. Síce Messenger ICQ už išli ale prehliadač mi to blokuje.
FW v Smart Security obcas blbne, viac ako je pekne
Zostavaju visiet okna a obcas to nezmyselne blokuje komunikaciu. Skus nastavit FW na uciaci sa rezim a pekne ho nauc, co je OK a co nie.
Ja to nechapem, bol som vo vsetkych stadiach vyvoja - B1, B2, RC1 a ani u finalnej verzie niektore chyby neboli vychytane.
Ja to nechapem, bol som vo vsetkych stadiach vyvoja - B1, B2, RC1 a ani u finalnej verzie niektore chyby neboli vychytane.
Všimol som si. Ináč s NOD-om som bol spokojný za čias XP ten mi šiel v pohode a bez problémov. Ináč čo je bezpečnejšia kombinácia?: Firewall bez antivíru alebo antivír bez firewallu. Lebo: Starý XP bol len SP1 ktorý nemal vo výbave firewall ako SP2 ale išiel mi na ňom NOD ktorý mám na CD. Na viste už je firewall ale zase neberie toho noda čo mám na CD a ten čo si stiahnem vidíte čo robí. Takže momentálne nemám žiaden antivír ale firewall je zapnutý.
Nemozem na NODa vela zleho povedat, kedze som ho predal uz vela zakaznikom. SmartSecurity mi ale obcas robil vrasky na cele, aktualne je podla mna najlepsia kombinacia NOD32 a FW tretej strany. Este treba dat koderom kusok casu na doladenie a potom to hadam bude dobry balik aplikacii zameranych na bezpecnost ... 
A čo je to FW tretej strny? Napríklad Vista a SP2 na XP ale tie už nemám takže momentálne mám XP Home - SP1 a na tom neni FW. A na internete sú k dispozícii len skúšobné trialverzie. Kde zoženiem normálny FW??aktualne je podla mna najlepsia kombinacia NOD32 a FW tretej strany
PS: Keby sa KoCi pýtal tak už nemám ten XP - SP2...
A k Viste zase nemám antivír...
-
DanielDevil
Addict
normalny firewall zozenies napr. na lamkachMayDaySK napísal:A čo je to FW tretej strny? Napríklad Vista a SP2 na XP ale tie už nemám takže momentálne mám XP Home - SP1 a na tom neni FW. A na internete sú k dispozícii len skúšobné trialverzie. Kde zoženiem normálny FW??
PS: Keby sa KoCi pýtal tak už nemám ten XP - SP2...
A k Viste zase nemám antivír...
Ja som len distributor, nerobim v Esete
Ale inak sa maju dobre, preto sa aj nedavno vyjadril dakto z Esetu, ze im neskodia domaci uzivatelia az tak ako firemny bez multilicencii. Keby som si teraz spomenul, ci to bolo v dakom tlacovom alebo internetovom mediu ... skusim si spomenut a ked to bolo na nete, tak sem dam odkaz na ten rozhovor ...
Takze som to nasiel, nech sa paci :
Takze som to nasiel, nech sa paci :
Kód: Vybrať všetko
http://www.sme.sk/c/3580841/Miroslav-Trnka-V-oblasti-pocitacovych-virusov-je-aktivne-aj-podsvetie.htmlAko postupujete voči užívateľom, ktorí „cracknú" váš program a používajú ho načierno?
Vo všeobecnosti každý rozumný človek vie, že kradnúť sa nemá. Snažíme sa takýto druh kriminality riešiť, ale nepostupujeme nejako mimoriadne agresívne. Vidím totiž rozdiel medzi študentom, ktorý nemá peniaze, nainštaluje si skúšobnú verziu nášho antivírusu a po čase, keď mu vyprší platnosť, si ho stiahne znovu a opäť ho používa. Teoreticky teda porušuje naše licenčné podmienky, ale nie to také vážne, ako keď niekto „crackne" komerčný program a predáva ho na účel ďalšieho zisku. A podľa toho aj postupujeme.
Vediete s „čiernymi" užívateľmi veľa súdnych sporov?
Ťažko povedať, čo je to veľa. Je ich viac, ako by sme chceli, ale...
Desiatky či stovky?
Musel by som vás nasmerovať na nášho právnika, ja osobne sa o to príliš nezaujímam, ale nie je toho veľa. Úroveň softvérového pirátstva na Slovensku nie je ani zďaleka taká katastrofálna, ako sa maľuje.
-
xbarney
Medium Star
to mishenko: Mal by som na Teba dve otazky:
1. ked stiahnem skusobnu verziu a po tridsiatich dnoch mi vyprsi licencia, mozem opat stiahnut skusobnu verziu a bez problemov ju opat nainstalovat ? V pripade softvarovej kontroly ma potom mozu dodzubat ?
2. aku verziu antiviru pouzit pre podnikatela, ktory ma (respektive potrebuje) ochranu len na 1 PC ? Pretoze pri antivire sa vsade uvadza "pre domace pouzitie".
Diky.
1. ked stiahnem skusobnu verziu a po tridsiatich dnoch mi vyprsi licencia, mozem opat stiahnut skusobnu verziu a bez problemov ju opat nainstalovat ? V pripade softvarovej kontroly ma potom mozu dodzubat ?
2. aku verziu antiviru pouzit pre podnikatela, ktory ma (respektive potrebuje) ochranu len na 1 PC ? Pretoze pri antivire sa vsade uvadza "pre domace pouzitie".
Diky.
-
webmasterr
Medium Professional
citacia z prispevku vyssie:xbarney napísal:to mishenko: Mal by som na Teba dve otazky:
Diky.
nainštaluje si skúšobnú verziu nášho antivírusu a po čase, keď mu vyprší platnosť, si ho stiahne znovu a opäť ho používa. Teoreticky teda porušuje naše licenčné podmienky,