Omyl, spominane ustavne moznosti, ako za sucasnej situacie do 3 mes. dospiet k vypisaniu predcasnych volieb- bez ohladu na opoziciu- su fakty, ktore su uvedene v Ustave SR. Tieto fakty totiz vyvracaju tuto tvoju milnu predstavu (nic viac, nic menej). Neuchyloval som sa k ziadnej prognoze, pre ktoru z tychto moznosti sa Fico rozhodne a ci vobec. S prognozami si v reakcii prave na tieto fakty zacal ty, a to zaujimavou sociologa Haulika. Ja sa nerad pustam do spekulacii, no ked uz si vyrukoval s touto prognozou, mohol som si nechat ujst prilezitost pripomenut prognozy politilogov, ktore hovoria o niecom inom? ; )lacko napísal:No povedz nebola aj toto iba cista prognoza, kedze nevieme, co by bolo keby, bez ohladu na to, ake moznosti maju jednotlivi participanti.Fakty, ktore si ty uvadzal su tiez iba moznost, ktoru by vsak fico nemusel zvolit. Preco? Lebo ja som ti uviedol sice jeden, ale socialny dovod, preco by nemal fico trvat na predcasnych volbach. Zamysli sa, kolko fico nasluboval, vynasob to kredom "socialna demokracia" a porovnaj s tym, co sluboval dzurinda.
Ale no tak, slay. To co som kritizoval bolo zjavne korumpovanie poslancov, na ktorom nie kratky cas stala druha Gyppova vlada (vid zverejnene videonahravky P. Ruska- po ich zhliadnuti mal moznost vytvorit si nazor kazdy sam).slay napísal:huha preskakovanie poslancov by ti teraz nevadilo co? hehe
ja sa vo vlastnej stave nevarim neboj sa.. ja nie som zavisly od vlady.. a trapny fico sa vari uz dnes ak si si nevsimol..
A ci sa varis vo vlastnej stave mi je jedno slay, no tvoje prispevky- najma pokial ide o tvoj prejav- vypovedaju o mnohom... ; )