PC - poradte

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
2Pacaveli
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

PC - poradte

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

caute, teraz mam takto poskladane pc:
intel celeron 2.80 ghz 64 bit @ 3.48 ghz
256 mb ram
geforce 2 mx 400 64 mb

zajtra by som mal mat 1500 sk, alebo tak nejako a uvazujem, ci kupit teraz nejaku pouzivu vga k tomu (nieco ako ati radeon 9600 xt, alebo take nieco) a neskor dokupit 2*512 mb ram, alebo dokupit teraz 2*512 mb ram a neskor grafiku nejaku.
na pc moc hry nehravam, keby tam uz bola ta 9600xt tak by som hral max. cs (to hram aj teraz) a need for speed most wanted, alebo tak (samozrejme, ak by bola uz kupena aj ram) pc vyuzivam len na hudbu, internet, obcas film a konvertoanie videa do telefonu, icq a tak.
co skor kupit? grafiku nejaku lepsiu ako gf2, alebo 2*512 mb ram, popripade jeden kus 1 gb ramky???
dakujem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ak sa nehras, tak rozhodne RAM, tu pocitis podstatne viac.
2Pacaveli
Addict
Addict

ok, tak asi kupim tu ram a hram, nehram... v podstate nemam nejak vela casu na hry, ked tak tak si max. sadnem za pc a zahram cs, alebo nejaku taku hru... cs mi teraz slape, takze asi teda kupim tu ram... kolko moze stat pouzita 2*512 mb ram, popripade 1 gb? oplati sa radsej kupit nove ramky?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

SDRAM, DDR, DDR2..., vsetko zalezi do slotu. Ak sa nemylim, tak ten Celeron bude mat DDR pamate. Nove sa ti neoplatia kupovat, pretoze si drzia stale velmi vysoku cenu a tak by som odporucil bazar, ved za 400 korun zozenies 512MB modul.
2Pacaveli
Addict
Addict

hojko napísal:SDRAM, DDR, DDR2..., vsetko zalezi do slotu. Ak sa nemylim, tak ten Celeron bude mat DDR pamate. Nove sa ti neoplatia kupovat, pretoze si drzia stale velmi vysoku cenu a tak by som odporucil bazar, ved za 400 korun zozenies 512MB modul.
ok, tak sa popytam niekde na tie ramky... a je lepsie kupit 2*512 mb alebo 1 gb modul?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Pre teba rozhodn 2*512 kvoli dual-channelu
Napísať odpoveď