aha... dobre vediet.. noo tak skus to prerobit, bo je to haluz hra a rovna sa prvym morhuhnom.. alebo mi pripadne posli zdrojak a ja si to uz prerobim...audiotrack napísal:nabiť sa dá aj medzerníkom (nie len pravým tlačidlom) a to ti ide vždy. (teda ak nemáš plný zásobník) Ten pravý klik ti nevezme len ak si nad sliepkou, lebo zabíjanie je na onclick takže nerozlišuje tlačidlá myši. Mohol by som to dať na onmouseup. Niekedy to možno prerobím
Programátorský kútik: prejavte sa!
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
neboj ja to prerobím. Len termín odovzdania je do zajtra, tak to už pošlem tak ako to je. Nejaké body hádam budú. Potom sa s tým pohrám, obrázky a zvuky dám do resource ako je kurzor (aby sa nedali modifikovať
), pomením nejaké veci, prdám nejaké ciele a tak..
//edit: obrázky prerobené, ak má niekto záujem píšte
//edit: obrázky prerobené, ak má niekto záujem píšte
-
caesar1987
Addict
-
audiotrack
VIP
takže verzia 1.2caesar1987 napísal:ja mam.. mozes to sem dat.. =)) alebo mi to poslat na mail caesar1987 at centrum.sk
možnosť prebíjať pravým tlačidlom aj nad sliepkou
lepšie orezané obrázky
- Prílohy
-
- morhuhn.rar
- (971.31 KiB) 327 stiahnutí
-
ikovan
Darca
Ahoj tak .. po dlhšej dobe nejaký ten príspevok.. aktuálne z UMELEJ INTELIGENCIE - CLIPS
jedna sa o diagnostiku chyby pc.
Ak vám nie je niečo jasné pýtajte sa.
Tu si možete pozrieť codr -> http://docs.google.com/View?revision=_l ... gvdf&hl=en
jedna sa o diagnostiku chyby pc.
Ak vám nie je niečo jasné pýtajte sa.
Tu si možete pozrieť codr -> http://docs.google.com/View?revision=_l ... gvdf&hl=en
Zdar vsetkym 
Tu je moj prvy vytvor, kritiku prijimam. Je to hra Keno10, hra je len text mode. Naprogramovane je to v pythone. Hrac zada tipy a vysku stávky. Vylosuju sa cisla a zobrazi sa aktualna výska vaseho konta. Pred ukoncením hry sa meno a vyska konta zapisu do suboru. V najblizsej dobe pri troche volneho casu spravim aj zobrazovanie najlepsich vysledkov, takze subor Historia.txt nemazte, pokial si chcete uchovat svoje rekordy. Tak prajem prijemnu zabavu
Budem ale vdacny za kazdu kritiku, ci navrh, ako to este zdokonalit, lebo je tam este co zdokonalovat 
p.s.: ODPORUCAM SI NASTAVIT KONZOLU NA SIRKU 90 ZNAKOV, BO TO INAK ROZHADZE A NEVYZERA TO DOBRE. AJ TOTO BUDE OPRAVENE
p.s.: Ty 4 useri, co to stiahli, aspon brnknite cez ss, ci to bezi bezproblemov, ci to nehadze dake chyby
Dakujem
Tu je moj prvy vytvor, kritiku prijimam. Je to hra Keno10, hra je len text mode. Naprogramovane je to v pythone. Hrac zada tipy a vysku stávky. Vylosuju sa cisla a zobrazi sa aktualna výska vaseho konta. Pred ukoncením hry sa meno a vyska konta zapisu do suboru. V najblizsej dobe pri troche volneho casu spravim aj zobrazovanie najlepsich vysledkov, takze subor Historia.txt nemazte, pokial si chcete uchovat svoje rekordy. Tak prajem prijemnu zabavu
p.s.: ODPORUCAM SI NASTAVIT KONZOLU NA SIRKU 90 ZNAKOV, BO TO INAK ROZHADZE A NEVYZERA TO DOBRE. AJ TOTO BUDE OPRAVENE
p.s.: Ty 4 useri, co to stiahli, aspon brnknite cez ss, ci to bezi bezproblemov, ci to nehadze dake chyby
- Prílohy
-
- Keno10_v0.1.py.rar
- Linux a win useri, ktorí maju nahodený python
- (1.5 KiB) 227 stiahnutí
-
- Keno10_v0.1.rar
- Pre win userov, ktori nemaju nainstalovaný python
- (1.27 MiB) 249 stiahnutí
CSS Dvere:
http://vc.podstromami.com/samples/doors.html
http://vc.podstromami.com/samples/doors.html
-
audiotrack
VIP
pato83: tak že reku skúsim a ti poviem strašne sa mi to páči.. V podstate nemôžem prehrať, len vyhrávam. Neviem ako to hodnotíš, ale z počiatočných 100 korún som stavil 30. Uhádol som jedno číslo z desiatich a stále som mal 100. Dobre, stavil som všetko čo som mal (teda celých 100). Uhádol som iba tri čísla z desiatich a mal som zrazu 300. Skúsil som ho okašlať, a zadal som čísla: 3,4,3,4,3,4,3,4. Vyžrebovala sa aj trojka aj štvorka, no mne zarátalo všetky a teda som zrazu mal 2400 bodov. 
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
má to takúto štruktúru ak to nevieš rozbaliť:
Kód: Vybrať všetko
root
|_ morhuhn.exe
|_ data <dir>
|_ aim.res
|_ sounds <dir>
| |_ kill.wav
| |_ no_bullets.wav
| |_ reload.wav
| |_ shot.wav
|
|_ images <dir>
|_ bullet.bmp
|_ duck <dir>
|_ dead.bmp
|_ duck_kuk_dead.bmp
|_ animated <dir>
|_ 1.bmp
|_ 2.bmp
|_ 3.bmp
|_ 4.bmp
|_ 5.bmp
|_ 6.bmp
|_ 7.bmp
|_ 8.bmp
|_ 9.bmp
|_ 10.bmp
|_ 1e.bmp
|_ 2e.bmp
|_ 3e.bmp
|_ 4e.bmp
|_ 5e.bmp
|_ 6e.bmp
|_ 7e.bmp
|_ 8e.bmp
|_ 9e.bmp
-
audiotrack
VIP
To hodnotenie je absolutne chabe, skratka to len nasobi. A viem aj o tej chybe, ohladne zadania v tipe viac rovnakych hodnot, Vsetko opravim, konecne niekto sa k tomu vyjadril, to je pre mna dostatocna inspiracia. Bude to vlastne kopia klasickeho kena a aj s ich hodnoteniami. Dufam, ze to testnes aj potom.audiotrack napísal:pato83: tak že reku skúsim a ti poviem strašne sa mi to páči.. V podstate nemôžem prehrať, len vyhrávam. Neviem ako to hodnotíš, ale z počiatočných 100 korún som stavil 30. Uhádol som jedno číslo z desiatich a stále som mal 100. Dobre, stavil som všetko čo som mal (teda celých 100). Uhádol som iba tri čísla z desiatich a mal som zrazu 300. Skúsil som ho okašlať, a zadal som čísla: 3,4,3,4,3,4,3,4. Vyžrebovala sa aj trojka aj štvorka, no mne zarátalo všetky a teda som zrazu mal 2400 bodov.
p.s.: Ked si si to stiahol, tak si mozes pozriet aj zdrojak, je to tam s koncovkou .py, otvoris to v hociktorom textovom editore.
pascal
prosim vas moze niekto vytvorit program ktory bude robit tieto goniometricke funkcie:
1.premena uhlov v stupnoch na radiany a opacne
2.sinus,cosinus, tg z argumentu zadaneho v stupnoch a v radianoch
3.sinus,cosinus pomocou rozvoja a porovnanie so skutocnou hodnotou
.....prosim:)
1.premena uhlov v stupnoch na radiany a opacne
2.sinus,cosinus, tg z argumentu zadaneho v stupnoch a v radianoch
3.sinus,cosinus pomocou rozvoja a porovnanie so skutocnou hodnotou
.....prosim:)