Pokial posielas z CSOB do CSOB tak je to s minimalnym poplatkom (mozno tam nie je ziadny). Ale pokial je to z inej banky tak tam sa plati nieco okolo 200-300 Sk. Taku sumu radsej posli postou, tam budu poplatky mensie.
Toto mi ani nespomínajte minulý týždeň som sa niekoľkokrát neúspešne snažil poslať 7500,- do CZ cez internet banking raz dokonca aj s asistenciou človeka čo sa do toho vyzná... Poplatok bol 150,- a dnes sa to konečne podarilo aj to len cez banku
GothaR to am napadlo ako prve ale uz takymto veciam neverim, raz som prisiel o 1000Sk na studenta dost, no pocul som ze 50 Sk je nejaky poplatok, tak sa preto pytam lebo som si neni isty, zatial diky za odpovede
compleX napísal:GothaR to am napadlo ako prve ale uz takymto veciam neverim, raz som prisiel o 1000Sk na studenta dost, no pocul som ze 50 Sk je nejaky poplatok, tak sa preto pytam lebo som si neni isty, zatial diky za odpovede
No mne sa zda, ze posta pozna pojem ako posielanie penazi, vtedy tam platis nejaku poistku, ale pri strate ti to posta nahradi. Ked to posles ako list, tak si bezmocny.
Z banky za 300 korun, cez internet banking 200-300 korun + aktivacia ebankingu pre zahranicne prevody v niektorych bankach, napriklad v pripade Slovenskej sporitelne za stovku.
zdravim , v utorok som si nechal poslat peniaze z CZ na SK , prevodom na ucet do tatrabanky , no zatial nic neprislo , neviete nahodou ako dlho to trva ?