Puklica 2007 alias naj frisbeesta PROSIM POMOZTE

O športe...
Runes
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Puklica 2007 alias naj frisbeesta PROSIM POMOZTE

Príspevok od používateľa Runes »

Cafte admini a modi a seci uvodom chcem poziadat o nezamikanie tejto temy hend vysvetlim.
Ako viete teda skor neviete hravam frisbee ultimate no a koncom roka sa vzdy robi hlasovanie v roznych kategoriach. No a zacali tam ludia hlasvoat zaseba a mne sa to moc nepaci este z jednym spoluhracom. Totiz v time mame najmladsieho hraca ultimate frisbee aky momentalne je, ten chalan je talent a to fakt z velkym T a zasluzene to moze vyhrat iba on. Lenze nema sancu koli ostatnym unterwasermanom a tak sa navas obraciam s prosbou hlasujte v kategorii novacik roka za meno Mato Kalnik (Mental)

Kód: Vybrať všetko

http://www.frisbee.sk/puklicavoting.htm
pomozete mlademu telentovi, viem ze to nieje fer ale viedol az dokial nezacali podvadzat ostatny, zabere vam to asi 5sek. Chceme mu dat najavo ze nech sa dalej snazi a pracuje nasebe.

BTW. ked boli majstrovstva slovenska v individuals tak v acuraci vyhral prve kolo proste vybil tam hracov ktori to hraju aj 20 rokov, on to hra od maja ked som ho splasil v medickej zahrade btw ma 13 rokov

EDIT// jesus ludia co je s vami clovek vas ziada o pomoc netreba spravit nic len kliknut na jedno meno heh :-(, kedsi vsimnete som tam nominovany aj ja a vidite ze to nahanam pre druheho nie pre seba
Cocotko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cocotko »

ok zahlasoval....velmi sa mi pacia tieto alternativne sporty ako freesbe lakros parkour rad by som sa prisiel pozret na nejaky vas trening
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Tak ma moj hlas.Ale inac ak sam bude vediet o tom,ze akym sposobom sa hlasovalo(podvadzalo sa),tak neviem,neviem ci mu to doda sebavedomie :?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

neboj neries :-) a kto chce vidiet ultimate a zaroven aj vyhlasenie puklice 2007 tak 15.12.2007 bude na ftvs turnaj :-) seci ste pozvany na tribunu :-)
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

no ked je uz taky talent ok, ale ak sa dozviem ze o 2 roky bude fetuvat a nie na majstrovstvach sveta bude zle nedobre :D
Napísať odpoveď