Dexter
-
makaveli
King
- Kontaktovať používateľa:
no tak to sa hadam ani dabovat nebude, len by sa to tym pokazilo..
a inak, titulky na vsetky diely co zatial vysli su tu.. a nove su vacsinou vzdy tak do troch dni od kedy vyjdu anglicke..
a inak, titulky na vsetky diely co zatial vysli su tu.. a nove su vacsinou vzdy tak do troch dni od kedy vyjdu anglicke..
Kód: Vybrať všetko
http://www.dexter.filmografie.cz/titulky.php-
Enduro3333
Medium Professional
ty kokos, prave som dopopzral s02e09
vam poviem ze to je jaka napinava pecka! nemozem s toho, najlepsi serial ever.
!SPOILER!
zaujima ma co spravi s tym uveznenym doaksom.. lebo ak ho "odprace" tak neviem ako vysvetli to, ze je postreleny... ja by som to nejako naraficil na neho //tu mrtvolu// a zavolal by som pomoc, ze ma uniesol a chcel zabit
!SPOILER!
zaujima ma co spravi s tym uveznenym doaksom.. lebo ak ho "odprace" tak neviem ako vysvetli to, ze je postreleny... ja by som to nejako naraficil na neho //tu mrtvolu// a zavolal by som pomoc, ze ma uniesol a chcel zabit
kokos skoro som umrel od napatia ked som pozeral dnesnu epizodu (S02E09) uz sa neviem dockat dalsiej casti
btw: dexter bude pokracovat aj tretou seriou
btw: dexter bude pokracovat aj tretou seriou
zdrojWhen the panel moderator, Us Weekly critic and friend of WWK John Griffiths, asked the assembled actors and producers about the likelihood of a pickup for season three, they immediately turned to the crowd and punted the question to one particularly influential audience member: Showtime president Robert Greenblatt. Greenblatt, bless him, immediately shouted his response with absolutely no hesitation and lots of enthusiasm: "Yes!" Woo-hoo!
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Šu-Do
Redeemer
no waw... kukol som teraz 1 cast... a je to super.. kto to pisal ze prve casti budu onicom ? hehe.. nie... uz prva cast ma chytila a vyvija sa to perfektne... pekne vsetko je uz vysvetlene preco je on taky a aj postavy ze kto je kto... no fajn... idem na druhu cast 
//druha cast.. taktiez dobra... je to celkom dost zaujimavy serial a paci sa mi... a to som videl len dve casti
//druha cast.. taktiez dobra... je to celkom dost zaujimavy serial a paci sa mi... a to som videl len dve casti
hh to mne pripadali tie prve tri casti take cudne... chlape tento serial je prudko nakazlivy, cize na tvojom mieste by som uz teraz zacal tahat komplet vsetky dielyŠu-Do napísal:no waw... kukol som teraz 1 cast... a je to super.. kto to pisal ze prve casti budu onicom ? hehe.. nie... uz prva cast ma chytila a vyvija sa to perfektne... pekne vsetko je uz vysvetlene preco je on taky a aj postavy ze kto je kto... no fajn... idem na druhu cast
-
Šu-Do
Redeemer
ja uz mam davno vsetkyPetoo napísal:hh to mne pripadali tie prve tri casti take cudne... chlape tento serial je prudko nakazlivy, cize na tvojom mieste by som uz teraz zacal tahat komplet vsetky diely
//5 diely za sebou.. je to super.. a som nesmierne rad ze mam pred sebou este tolko dielov a nemusim cakat