Zaujimalo by ma ci nemate nejake informacie o aky model sa jedna pre novych zakaznikov, viem ze je to Trieda A, zrejme 3dverovy, ale aky ? 160CDI, 180CDI, 200CDI, A150, A170, A200, A200TURBO, Kedze som stastnym vyhercom , tak by ma to celkom zaujimalo http://www.mercedes-benz.sk/index.php?s ... page=facts
suhlasim s jinom, zakladna motorizacia, ziadna extra vybava, so stastim kolotrony.
ice7: z PD su len dvaja vyhercovia zatial
gratulujem a tisko zavidim
Treba si precitat podmienky sutaze, niekde byva v podmienkach uvedene vsetlico, napriklad to, ze teraz bude musiet pokracovat s pausalom rok, dva, mozno aj tri..., ze bude musiet prejst na vyssi pausal, ze auto nemoze predat a musi ho uzivatat minimalne x rokov atd... Vsetko je to o podmienkach, ktore byvaju casto nevyhodne. A v neposlednom rade je to dan, ktora bude celkom slusna na taketo auto.
ja osobne milujem mercedes, ale triedu A a B nemozem ani citit, a ked si vezemete ze stoji okolo 700.000 a 19% musite zalatit (co je asi 150.000) tak to by som v mojom pripade povazoval za hlboku prehru a nie vyhru
uNreal_saTch^.. auto predáš za 600.000sk, zaplatíš daň, ostane Ti 450.000sk a za to si môžeš kúpiť nejakú slušnejšiu Fabijku.. (napr. 1.4 16V 63kW vo výbave Elegance)
to je sice pekne, ale ako pisal hojko, co ak mas klauzulu, ze ho nemozes x rokov predat? zoberies si pozicku 150k? co ak ti ju nedaju? ( jo a konkretne ten motor stoji za prd ten 16V )
..a tipujem, ze ti to auto oblepia nalepkami Pomarancov a do konca zivota ich nebudes moct odlepit, lebo zmluva bude nejako takto napisana ..to mohli radsej tie milioniky rozdavat