zdravicko,takze vkladam slubenu fotku tej s6-tky.
inak tato je moja a tlacidlo 0 je zoskrabane,ale samozrejme ze mam este jednu s6-tku ktoru pouzivala moja babka;) a ta je ako od vyrobcu...
Modely CX a ine od operatora velmi nemusim. (myslim CXT65,CXT70,CT70 atd)
Pri limitovanych ediciach a komplet baleniach platim omnoho viac
Mobily chcem do zbierky kedze zbieram mobily siemens uz 6 rokov.
Cize cenu si navrhnite sami a nejak sa dohodneme alebo nespamujte.
Ja nekupim mobil za viac resp taku istu cenu ako sa predava v shopoch a podobne po strankach preto tradsej nefunkcne ako funkcne.
Ak budete nieco ponukat tak poprosim aj foto. Bez fotky cenu neviem dat.
Zhanam SIEMENS SL75 s rozbitym displejom a krytom.Potrebujem zakladnu dosku. Dalej zhanam Siemens SL55(najlepsie komplet balenie) Sevisne kable DCA-510
neces sl45...ciernobiley co prehrava mp3+pametova karta :Dnapis ss...pokazena bateria tam je..
GgDag napísal:V akom stave je kryt? Co vsetko mas k nemu a aku si predstavujes cenu?
newim ako sa pohybuju ceny ale powedzme tak 350sk....a problem je w tom ze ten mobil funguje len z baterie je ulomeny taky cupolik takze baterka nedrzi v mobile..........ces foto?
nemam k tomu nic iba mob + bateria......dajme tak tych 300 ces to ci ne?mobil ma irda prehrava mp3 a podporuje pametovu kartu...nemam na tu kartu drziak
GgDag napísal:ANo xcem foto a co je vsetko k nemu? A foto mozes poslat na [email protected] . Ja viem co ten mobil ma vsetko. Mam ho doma totiz.
hore som ti napisal ze knemu nemam nic pockaj foto ti hodim zajtra nemam pri sebe nic cim by som mohol odfotit....teda mam ale nemam citacku kariet...zajtra ti to sem hodim ok???a orientacna cena?
GgDag napísal:Cena podla foto. Ja mam doje... kryt cize mi hlavne ide o kryt. AK je aj tvoj kryt zniceny alebo poskodeny nejak taka ni nemusis foto robit.
ako myslis kryt?ten cuplik na baterke????ze ti vipadava bateria???bo to mam aj ja