xp instalacia

Informácie o software, ankety...
marilynman
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

xp instalacia

Príspevok od používateľa marilynman »

zdravim, chcem sa poradit ak si chcem napilit windows xp tak si ho musim napalit ako boot cd? lebo ked osm si ho napalil bezne tak pri instalacii do druheho compu mi ho vobec pri starte nenaslo proste ziadne pres any key to boot from cd............, a je tam napalene 100% dakujem alebo ho must napalovat na pomalo lebo mi nero automaticky napali 40x
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Musíš si urobiť obraz (image) disku do formátu iso, nrg, mfs... napríklad programom Nero, Alcohol 120% a následne vypáliť tento obraz disku (image) cez spomenuté programy na nové médium. Tiež nezabudni na novom kompe nastaviť bootovanie z optickej mechaniky.
impact
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa impact »

V Alcohol 120 das v tom bocnom menu Burn Image
V Nero-vi das v menu Recorder->Burn Image
PeterCA
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: xp instalacia

Príspevok od používateľa PeterCA »

marilynman napísal:zdravim, chcem sa poradit ak si chcem napilit windows xp tak si ho musim napalit ako boot cd? lebo ked osm si ho napalil bezne tak pri instalacii do druheho compu mi ho vobec pri starte nenaslo proste ziadne pres any key to boot from cd............, a je tam napalene 100% dakujem alebo ho must napalovat na pomalo lebo mi nero automaticky napali 40x
zeby v tom druhom kompe stacilo iba prepnut poradie bootovania? :wink: ja som palil moj Win obycajne ako datove CD... podla mna v tom druhom kompe nemas nastavenu ako 1. mechaniku ale cosi ine tak preto ti nenacita z CD
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Tak tak, a doplnim, ze to poradie si mozes zmenit v biose...
vilko
Light Professional
Light Professional

Re: xp instalacia

Príspevok od používateľa vilko »

kvetacik napísal:zeby v tom druhom kompe stacilo iba prepnut poradie bootovania? :wink: ja som palil moj Win obycajne ako datove CD... podla mna v tom druhom kompe nemas nastavenu ako 1. mechaniku ale cosi ine tak preto ti nenacita z CD
ja som si zalohu napalil ako KOPIU :D
Napísať odpoveď