kupa mysi

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

ono nezameriaval by som sa na to ci sa mi paci viac ta alebo ta myska, poznam aj pripady kedy razer nesadla do ruky a bol lepsi logitech. Ergonomiu u mysi naozaj netreba podcenovat, a prave zmienena MX1000 ma mozno jednu z najlepsich ergonomickych vlastnosti. MX Revolution sa na to rozhodne nechyta... Nuz ale nie vzdy mame moznost si pred kupou takychto mysiek, tovar osahat a zistit ci sadne alebo nie :)
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

Smoake napísal:Urcite sa budete pytat preco Razer,.. su ovela krajsie ako Logitech-y a ostatne znacky,dalej maju dozivotnu zaruku, mne osobne odisiel kabel (co sa pri Razerkach stava velmi casto, lebo maju velmi tenky kabel) prisiel som tam, chlapik to pozrel a na druhy den som mal novu mysku :)
Razer maju dozivotnu zaruku? :shock: to mi nejako uniklo. mam Diamondback plasma blue a dobre vedet, keby cosi
ground-tm
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ground-tm »

patro16 napísal:ja mozem odporucit tuto A4tech-ku X-750F a este ti aj zostanu peniaze na daci ine :) : http://www.a4tech.com/en/product2.asp?C ... MNO=X-750F
ja som sa pre nu rozhodol uz davno, len radsej by som mal optiku 718BF (podla pcrevue lepsia optika ako niektore o tisicku drahsie lasery) len neviem kde ju kupit najlacnejsie.
Napísať odpoveď